noi tocmai cred ca renuntamm la tricicleta
l-a pus taica-su azi in parc pe una si a urlat feciorul de sarea camasa de pe el ![]()
Buna seara!
Fetele noi i-am luat Ramonei tricicleta din cea de 150 lei.Noi am luat-o din Flora cei drept acum 3 ani si din acest an va merge la Mihaita (sper sa o convingem ca ea e mare si sa-i luam una de printese
). Este in stilul celor aratate de voi cu singura exceptie ca este cu un iepure in fata care a ramas fara morcovii cu care batea toba![]()
In rest toate bune zic eu. Si noi am iesit afara.
Monica
ici multi si rabdare si mai multa!
Selen
si tie si lui Ebru.
Ioana nu o vrea tricicleta o vrea direct bicicleta!
Lali am vazut ca ai fost la control felicitari si sanatate multa lui Paul
Danuta, Cata numai bine!
Noapte buna si numai bine!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Ioanna, aceeasi problema cu apa o avem si noi, pentru ca si eu si Rares avm pielea mai uscata. In apa lui de baie pun 2 linguri de bicarbonat, care ar mai "deduriza" apa si il dau cu mai multa crema, de fapt taica-su, ca la mine nu sta. Taica-su il maseaza peste tot cu o tona de crema si se vad rezultatele, deja pielea e mai moale, nu mai are zone uscate pe corp. Mai avem un pic pe obraji, il dau si acolo cu crema.
Neatza fetele
!
Eu emigrez catre mama-soacra si apoi spre sora-mea,si ma intorc acasa pe luni-marti ( sau miercuri
),pana atunci imi va fi tare dor de voi,ca eu de pe tel pot intra foarte putin, ca papa netul ca pe baterie
,si se termina repejor.
Va pup si ma intorc cu forte proaspete
.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
15+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii