Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *10*
Raspunsuri - Pagina 19
Ioanna81 spune:
selen nu e nici o suparare
culmea e ca sunt de acord cu tine numai ca... am vazut-o, pe ea tricicleta si m-a fermecat pe loc. m-a incantat ca poate fi folosita pana mai tarziu ca se demonteaza
daaaaaar parca vad ca nu o sa ii iau deloc ca nu va fi incantat de ea. eu as prefera sa alerge el in doua picioare
selen80 spune:
pana mai tarziu, cum? nu inteleg cum se demonteaza....ca asa si astea ieftine se fac triciclete normale,d e dat la pedale...
si da, si eu vreau sa mearga cat mai mult, dar pt momentele cand oboseste e buna...si e mai distractiva decat carutul ![]()
de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
Danuta1979 spune:
Ne-am intors si noi din parc dupa 3 ore. Treze inca:)
Selen, poti pune o poza cu tricicleta sa vedem si noi?
monikus spune:
Danuta mami, nu doarme nici ziua mult. De regula, adica de vreo 5 luni incoace, doarme un singur somn de pe la 14 pana cel tarziu la 17. El iese afara de doua ori pe zi deci e si scos la aer. Nu stiu ce sa mai zic. E adevarat ca cica ar trebui sa sparga caninii dar daca e de la canini ar trebui sa se potoleasca cand ii dau nurofen dar el nu. De ce urla din toti plamanii cand il tii in patut sau cand il pui pe pat langa tine iar cand il plimbi in brate prin casa nu mai urla. Astazi dimineata cel putin am vazut ca urla de nervi pt ca nu era plans de durere ca il stiu acum. E incapatanat din cale afara.
Sa vedem la noapte cum o fi pt ca azi a dormit de la 12 la 15 cu multe shshituri in cele 3 ore de somn. Cred ca am atipit si eu un pic , nici nu mai stiu.
Multumesc tuturor pt gandurile bune. Sper sa fie si la noi ok candva iar acel candva sa fie cat mai aproape.
Legat de triciclete, si eu voi merge pe varianta cat mai ieftina. Singura chestie la care tin e sa il pot impinge eu si cand o mai creste sa ii pot scoate acel maner si sa ramana tricicleta simpla si daca s-o putea sa aiba ceva dispozitiv care sa cante nca asta e inebunit dupa chestii muzicale si poate o avea rabdare sa stea si el un pic in tricicleta respectiva.
Lali multa sanatate lui Paul.
Selen pupici lui Ebru.
Va pup pe toate.
monikus spune:
Ioana sa stii ca si eu tot la modelul ala m-am uitat. Apoi, am stat si am socotit ca nu se merita investitia. Cel putin pt noi. Eu voi merge pe varianta unei trici la 150 ron ca si Selen.
Cat despre sapunuri pt apa dura.... eu nu am vazut asa ceva. Eu compensez cu crema daca se usuca pielicica.
Dana super misto ca ati stat atat afara. Noi acum ne pregatim sa iesim pana pe la 18.30.
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 pana mai tarziu, cum? nu inteleg cum se demonteaza....ca asa si astea ieftine se fac triciclete normale,d e dat la pedale... si da, si eu vreau sa mearga cat mai mult, dar pt momentele cand oboseste e buna...si e mai distractiva decat carutul de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
ramane tricicleta din aia clasica, cu pedale. se scoate manerul ala de impins, si barele de protectie de la mijlocel
selen80 spune:
aici e lista de www.magazinuldemasinute.ro/triciclete,copii" target="_blank">triciclete, eu m-am uitat la cele din metal (DHS), depinde ce culoare va atrage...magazinul e in CT si eu le-am vazut, par ok si chiar si tipul de acolo mi le-a recomandat (desi avea si mai scumpe)...
si avand in vedere ca noi vrem si al doilea copil, probabil vom lua verde sau albastra, ca sa mearga in caz ca bb2 e baiat ![]()
Monikus, il pupam si noi pe Rares. cu somnul eu nu stiu ce sa-ti zic, decat sa-ti doresc multa rabdare (fara tutun
).
de ursulica
selen80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
ramane tricicleta din aia clasica, cu pedale. se scoate manerul ala de impins, si barele de protectie de la mijlocel Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii ![]() |
pai asa-s toate, din cate stiu eu, cu maner detasabil....
de ursulica
monikus spune:
www.magazinuldemasinute.ro/triciclete,copii/triciclete,copii,tricicleta,pisicuta,happy,roz,F3" target="_blank">Asta mi se pare super ok si e si super ieftina. Bine, se gasesc si pe site-uri din Bucuresti care sa nu iti ia taxa de transport. Eu vazusem undeva. Eu vreau sa i-o iau de Paste asa ca mai am timp de cautat. 
Danuta1979 spune:
Excelenta. Din asta cred ca iau si eu. O gasim si la vreun hipermarket ceva sau doar online?