Castiga rapid si usor un premiu evaluand un produs

Castiga rapid si usor un premiu evaluand un produs | Autor: admin

Link direct la acest mesaj

Ca sa stimulam acest rebranding de forum ne-am gandit sa va propunem urmatorul concurs

Ai cumparat de curand un produs electrocasnic, o bicicleta, un carucior, etc? Scrie parerea ta despre acest produs si poti castiga un aparat foto digital Sony!

In tragerea la sorti intra NUMAI evaluarile trimise pana pe 10 martie. Asa ca grabiti-va! Daca esti ales ca si castigator va trebui sa ne scanezi si sa ne trimiti dovada ca acest produs evaluat de tine a fost achizitionat in ultimele 45 de zile.

In evaluare poti sa mentionezi lucruri precum:
- cat de usor a fost de montat
- daca instructiunile sunt clare
- cat de usor este de folosit acest produs
- Calitatea materialelor folosite in fabricarea produsului. Pare un produs durabil?
- cum arata? (exemplu o masina de cafea poate avea un design f. frumos, adica are stil)
- rezultatele folosirii (ex. la masina de spalat de exemplu cum spala la 30 de grade)
- ce iti place despre acel produs (exemplu: la o masina de spalat imi place ca are usa mare si pot sa scot usor rufele)
- ce nu iti place la acel produs
- cati bani ai dat pe produs. Merita acesti bani?
- cate stele ii dai de la 1 la 5
- ai recomanda acest produs unei prietene?

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Va reamintesc ca avem un premiu un aparat foto Sony pentru evaluarile voastre! Daca nu strangem minim 5 evaluari anulam acest concurs.

De ce sa scriu o evaluare de produs pe desprecopii.com?

In general produsele de pe internetul romanesc sunt evaluate de barbati! Evaluarile nu tin cont in todeauna de factori precum "familie" si "copii".

- va ganditi cand cumparati un televizor nou daca nu cumva are colturi prea ascutite?
- are masina de spalat "protectie de copii" la deschiderea usii?
- cand cumparati o masina va ganditi si la spatiul din porbagaj pentru un carucior?
- cat de mult poti avea incredere intr-un comentariu pus pe site-ul comerciantului? Cum ar fi ca acel comentariu sa vina de la o prietena de pe forum pe care o cunosti?

La Desprecopii.com evaluarea produselor o sa tina cont de aceste aspecte! Chiar si o evaluare scurta conteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

unde trimit evaluarea? pe mail, o postez aici ca nu se intelege din mesaj.

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Citat:
Mada Publicat la - 01/03/2011 : 11:20:47
--------------------------------------------------------------------------------
unde trimit evaluarea? pe mail, o postez aici ca nu se intelege din mesaj.

Evaluarea produsului se posteaza la acest topic

O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

OK, incep eu . Mi-am cumparat recent, saptaman trecuta, un steamer, de la Tefal. E de putere medie, nu am carticica la mine, oricum, am ales ceva care sa nu ocupe foarte mult spatiu.
L-am dorit foarte mult, insa are si dezavantaje, din punctul meu de vedere. Este facut tot din plastic si nu stiu cat e de ok in timp, plasticul acela expus la temperaturi mari.

Este foarte usor de montat si de folosit, doar se asaza unul peste celalalt bolurile, se toarna apa in compartimentul special si gata.
Instructiunile au fost clare - insa nu era insotit si de o carticica de retete - ar fi fost foarte utila, aici as pune un minus.
Precum am spus, sunt reticenta la calitatea plasticului din care este facut, voi vedea in timp cum se pastreaza.
Arata bine si nu necesita mult spatiu de depozitare - aici are un plus.
Mancarea mi se pare destul de fada, l-am folosit doar de doua ori, ii mai dau o sansa
Ca si bani nu am dat foarte mult, 185 lei, am ales ceva mediu, tocmai pentru a nu fi foarte dezamagita apoi.
O nota de la 1 la 5 ar fi 3. Deocamdata.
Din pacate, sunt convinsa ca mai utile sunt oalele acelea pentru aragaz, care functioneaza dupa acelasi principiu, doar ca nu se baga in priza.
Multe mamici il folosesc pentru bebelusi, cand incep diversificarea. Eu una nu l-as folosi, din cauza plasticului.

In concluzie, nu s-a ridicat la asteptarile mele. Ii mai dau o sansa totusi, in ideea in care as avea timp sa stau sa caut retete pe net pentru steamer.

O idee de topic pentru "bucatarie"

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

noi ne-am achizitionat un coltar de la dedeman...
- cat de usor a fost de montat?- a durat cam o ora montatul, relativ usor deci, avand in vedere ca l-am adus complet dezmembrat
- daca instructiunile sunt clare- da, instructiunile de montare au fost clare, facuta schita, suruburile puse separat in pungute, si nu lipsea nici una:)
- cat de usor este de folosit acest produs- coltarul ne este foarte util in camera de zi, pt ca se poate transforma oricand si intr0un pat de dormit, incap lejer doua persoane in el, ziua copiii se joaca frumos pe el, este confortabil, are picioruse reglabile, se curata foaRTE usor praful de sub el, se misca usor pe podele nefiind masiv, are muchiile moi deci nu e nici un pericol din punctul de vedere al copiilor, alearga pe langa el si nu se pot lovi, pot sari pe el si nu se deformeaza pt ca are o structura buna si stabilitate
- Calitatea materialelor folosite in fabricarea produsului. Pare un produs durabil? Da, pare un produs robust, materialul extern se curata usor cu o laveta umeda in caz de stropire accidentala cu ceva, are o culoare moderna, bej nude, care se potriveste aproape la orice design interior, o textura placuta si rezistenta, se gasesc foarte usor huse pt dimensiunea acestui coltar
- cum arata? (exemplu o masina de cafea poate avea un design f. frumos, adica are stil) Arata modern dupa parerea mea, ocupa spatiul in mod ingenios, este versatil, se poate monta in diferite moduri, cred ca are vreo 4 modele mentionate pe instructiuni, este conceput pt a acoperi destul de multe nevoi ale unei familii (cand ai musafiri il poti folosi drept pat daca vor sa ramana peste noapte de ex.), si spatiul este utilizat foarte bine cu un asemenea obiect de mobilier
- rezultatele folosirii (ex. la masina de spalat de exemplu cum spala la 30 de grade) Noua ne este foarte util, din toate punctele de vedere, mai ales ca ne place sa avem mobilier care sa creeze macar iluzia unui spatiu mai mare. Traind la bloc, dorind sa avem o locuinta "neimbacsita" de mobilier greoi, ci un mobilier fiabil si sa gestionam spatiul locuibil in mod inteligent, am considerat ca acest coltar este ceea ce avem nevoie
- ce iti place despre acel produs (exemplu: la o masina de spalat imi place ca are usa mare si pot sa scot usor rufele) Imi place ca are o culoare moderna si o textura placuta a materialului, ca este stabil, usor si totusi robust, ca se curata usor atat el cat si spatiul de dedesubt, ca se poate monta usor oricand altfel si astfel schimbi usor lookul camerei si modul de utilizare al coltarului, ca e o piesa de mobilier sigura pentru copiii mei mici, nu exista riscul ca ei sa se loveasca de muchii, daca sar pe el sau trec in fuga pe langa el, si se rastoarna, ne-a fost vandut cu 3 perini decorative uriase care ii sporesc farmecul si confortul
- ce nu iti place la acel produs; deocamdata nu am descoperit inconveniente la acest produs, suntem multumiti de el din toate punctele de vedere
- cati bani ai dat pe produs. Merita acesti bani? Am dat pe el aproape 8 milioane de lei vechi pe el si consider ca merita fiecare banut
- cate stele ii dai de la 1 la 5 ; Cum am zis, nu vad deocamdata nici o parte negativa a acestui produs, rezista foarte bine la toate topaielile copiilor, are "tinuta", culoare moderna, textura moderna, deci ii acord 5 stele
- ai recomanda acest produs unei prietene? Da, l-am si recomandat deja, cei ce ne-au vizitat in acest rastimp l-au admirat si au concluzionat ca am facut o afacere buna cumparandu-l pentru ca este o piesa de mobilier utila, de calitate si la un pret corect, cum rar se intampla sa mai gasesti in zilele noastre. Noi il consideram un chilipir, doream de mult sa ne luam un coltar dar, recunosc, ca ne-au dezarmat preturile practicate in magazinele de profil, si in plus nu gasisem o piesa care sa ne placa din toate punctele de vedere (culoare, model, textura materialului, fiabilitate, calitatea executiei, lejeritatea montajului)

multumesc
lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

am mai luat cu 40 de ron de la Domo un trepied foto, caruia i-am atribuit, dar fara sa-l stricam/modificam, o alta functie decat cea pentru care a fost el proiectat, anume: i-am atasat o tablie in locul unde in mod normal se fixeaza aparatul foto (noi avem un canon mic si vechi, stilul "sapuniera":), si astfel acest trepied a devenit un suport portabil pt laptop, se poate sta corect si scrie la laptop pe orice scaun, fotoliu sau coltar, cu acest trepied-masuta in fata. In acest mod laptopul nu se mai incalzeste si nu mai e necesar sa-l tii pe genunchi. daca vreti va pun si o poza sa vedeti ce ingenios este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna,
am sa fac si eu evaluare pentru un produs cumparat de curand.
Un tv lcd Samsung.
Cum aveam in casa televizoare doar vechi, cel mai nou avea 7 ani si ne-am tot dorit un televizor mai modern, ne-am decis sa cumparam unul.
Dupa vreo 2 ore de discutii in magazin intre noi (eu si sotul meu) si agentul de vanzari al magazinului, am reusit sa plecam cu unul acasa(plus o masina de facut paine).
Noua ne-a placut pentru ca:
-este cu diagonala mare (81 de cm), desi acasa mi s-a parut mic si imi pare rau ca nu am luat un pic mare mare
-are intrare USB si pe noi ne ajuta mult, am putut conecta un hdd extern si ne putem uita la ce vrem noi
-citeste o gramada de extensii video, inclusiv MKV- cele pentru blue- ray
-putem vedea de asemenea si poze
-copiii si sotul meu sunt extrem de incantati ca se joaca la play- station conectat la acest tv, se aude si se pot vedea imaginile extraordinar
-este usor de folosit pana si copiii se descurca ok cu aprinsul si opritul din telecomanda dar si din butonul tv-ului
- butoanele depe el sunt digitale asa ca cel mic nu le mai poate scoate cum a facut la cel vechi
-pare sa fie fabricat dintr-un material durabil, imi place cum ii stralucesc marginile, ai impresia ca tot timpul e luna de curat
- am platit 1800 ron - sper sa nu gresesc am factura acasa
- e un pret foarte bun
- imi place ca il pot suspenda pe perete si urmeaza sa facem lucrul asta curand, chiar am cumparata si un suport de perete.
L-as recomanda prietenilor care doresc sa-si achizitioneze curand un astfel de aparat, pe o colega de birou, chiar am convins-o si urmeaza sa si-l cumpere.
- nota acordata de mine este 5 din 5 maxim.
Un singur lucru mi-e teama la el ca nu stiu inca cu ce pot sa-l spterg, de praf am reusit cu carpa uscata, dar are niste urme de degetele si trebuie sa ma interesez cu ce il pot sterge fara a-l strica, probabil cu o soltuie speciala.

CAm astea ar fi impresiile mele vis-a-vis de produsul nou cumparat.
O zi buna

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am cumparat un storcator de fructe/legume ALASKA JE1600
- cat de usor a fost de montat - FOARTE USOR
- daca instructiunile sunt clare - DA
- cat de usor este de folosit acest produs - FOARTE USOR
- Calitatea materialelor folosite in fabricarea produsului. Pare un produs durabil? - PARE :)
- cum arata? (exemplu o masina de cafea poate avea un design f. frumos, adica are stil) - ARATA BINE,DESIGN FRUMOS
- rezultatele folosirii (ex. la masina de spalat de exemplu cum spala la 30 de grade) - A STORS FOARTE BINE ZILNIC MERE,MORCOVI,SFECLA ROSIE - DOAR CA SI-A DAT DUHUL DUPA DOAR CATEVA LUNI - ACUM MAI POT STOARCE DOAR MERELE CA-S MOI ...
- ce iti place despre acel produs (exemplu: la o masina de spalat imi place ca are usa mare si pot sa scot usor rufele) -F.RAPID SI USOR DE FOLOSIT
- ce nu iti place la acel produs - F.GALAGIOS
- cati bani ai dat pe produs. Merita acesti bani? - CCA 200-250 LEI
- cate stele ii dai de la 1 la 5 - 4
- ai recomanda acest produs unei prietene? - DA,DACA NU ARE DE GAND SA ISI FACA ZILNIC SUC DE MORCOVI :)

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADMIN

- va ganditi cand cumparati un televizor nou daca nu cumva are colturi prea ascutite? - NU M-AM GANDIT LA ASA CEVA
- are masina de spalat "protectie de copii" la deschiderea usii? - NICI LA ASTA NU M-AM GANDIT
- cand cumparati o masina va ganditi si la spatiul din porbagaj pentru un carucior? - LA ASTA M-AM GANDIT SI AM AJUNS LA CONCLUZIA CA NU E ESENTIAL - CARUCIORUL NU VA FI FOLOSIT MAI MULT DE UN AN - UN AN JUMATE SI DEPINDE DE CAT DE MULT CALATORESTI - LA NOI NU ERA CAZUL
- cat de mult poti avea incredere intr-un comentariu pus pe site-ul comerciantului? Cum ar fi ca acel comentariu sa vina de la o prietena de pe forum pe care o cunosti? - DE OBICEI MA ORIENTEZ SI DUPA COMENTARIILE RESPECTIVE,DAR EVIDENT CA MULT MAI MARE INCREDERE AM IN COMENTARIUL UNEI PRIETENE DE PE FORUM

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

ultimul produs achizitionat: tefal actifry. Desi foarte scumpa (1000ron) mi-am dorit foarte mult friteusa de cand am vazut reclaama. Toti am manca intr-una cartofi prjiti, nsa nu o faceam din cauza modului de preparare. Eh, lucrurile s-au schimbat de cand avem actifry, facem cartofi prajiti de mai multe ori pe saptaamana. Este foarte usor de folosit, face treaba pt care am cumparat-o, si inca foarte bine, pare a fi un produs de calitate, ii dau 5 stele si recomand friteusa, isi merita banii, din punctul meu de vedere.

In ultima vreme,in toate deciziile pe care le facem in ceea ce priveste achizitionarea produse, luam in calcul si factorul copii.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si Tudor Andrei (16.02.2011)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput