Castiga rapid si usor un premiu evaluand un produs

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Ultimul produs achizitionat ne-a cam dat bataie de cap ...in primul rand pretul ,desi era o super reducere de la 6500ron la 2500ron a trebuit sa caut foarte multe atuuri sa ma poata convinge sa-l cumpar.M-am interesat despre el la distribuitor,la consultantii de vanzari si am luat in calcul si review-urile de pe net.
Este un laptop Sony Vaio model VGN-AW21M
In casa aveam doar desktop-uri,iar achizitionarea unui laptop era in atentia noastra de ceva timp.Am luat in calcul si utilitatea lui.O sa ne fie de folos in concediu,atat pentru internet,cat si pentru dvd-urile copiilor.
•diagonala mare 18.4”
•citeste dvd-uri blu-ray
•microfon si camera web incorporata
•Bluetooth
•procesor puternic 2,4 GHz
•design superb Titanium Grey
•touchpad-ul este si el usor de folosit. Acesta nu este plasat pe centrul laptopului, ci putin în stânga. Este aliniat la zona cu litere a tastaturii.
•tastatura este de tip chiclet, cu tastele distantate
•singurul dezavantaj care pe i l-am gasit ar fi greutatea ,are 3.7kg

De la mine primeste nota 5 cu *
Prietenii si colegii sunt dezamagiti pentru ca nu mai este oferta pe nicaieri,altfel l-ar fi achizitionat si ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Multumim tuturor care au facut o evaluare si s-au inscris in acest concurs. Am o mare rugamine. Va rog sa mutati evaluarile ca subiect de sine statator si nu in cadrul acestui mesaj. Imi pare rau ca nu am fost mai explicit....

Deci ce trebuie sa faceti:

1. Sa deschideti un subiect nou cu titlul produsului evaluat (de preferinta adaugand seria / modelul cat mai exact; exemplu: TV Philips nu ne ajuta foarte mult dar adaugand modelul sau serie lumea stie la care va referiti)

2. Sa copiati evaluarea la acel subiect din cadrul acestui mesaj (Copy/Paste)

Asta este tot...

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Am tras la sorti castigatorul pentru acest concurs. A castigat MADA cu evaluarea "Televizor LCD Samsung, 81cm, FullHD, 32C530".

O rugam pe Mada sa ne trimita pe mail (la florin@desprecopii.com) o copie a facturii sa vedem ca TV-ul a fost achizitionat in ultimele 45 de zile + adresa unde putem trimite premiul.

Multumim tuturor care au facut evaluari si va rugam sa nu va opriti aici. Asteptam si alte evaluari.

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna dimineata, am primit aparatul foto acum un sfert de ora prin curier.
Va multumim din suflet, ne-am bucurat mult mai ales ca eram sigura va veni saptamana viitoare.
O zi buna va dorim.

Ilinca si Rares

Mergi la inceput