Poiana (x2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Multumesc dragutelor,multumesc,sper ca beti un paharel in cinstea mea si in cinstea tuturor femeilor care sintem:)Eu mai am ceva pina cind o sa pot ciocni cu voi,dar virtual merge
Chiar asa,au trecut 6 ani de cind am facut reuniunea la cabana,ce misto a fost!!Mai are careva poze?Eu nu mai stiu pe care cd ratacit prin milioanele de cd-uri dezordonate le am...ehehehe..eu sper ca o sa facem cindva una lata de tot,sa vina si itsmiul din Canada,si fetele din Romania..ceva asa,nemaipomenit,vorba lu doru!

Mami de Amelie si 26+ cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

La Multi Ani, mama rayu. Sa fii sanatoasa si fericita si...fara alte depresii

6 ani? sa mai zica cineva ca nu sintem batrine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anja spune:

La multi ani Rayu! Sa ai grija de tine! Poti sa ciocnesti, virtual, cu o sampanie de copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

M-am mai gandit si cred ca reteta nu e insula ci asta: minim 16 ore naveta la sfarsit de saptamana, musai cu vapor si in conditii de iarna, uneori sa dormi in port, familie acasa care iti duce dorul si tu lor, peste saptamana scoala zi de zi, laboratoare, minim un raport pe saptamana de predat, cate un examen la 5 saptamani...

valeu mihaela, nu mai continua ca deja am incalecat fereastra sa sar de la etaj:) Cum reusesti maica, io n-am energie nici sa ma duc pana la paine:)

Rayu petrecusi? ne dai tortu? uite acia cabanuta de acu 6 ani ... ce vremuri domne, plus ca a fost ultima luna in care am fost slaba...

aci a venit de-a binelea primavara, sunt 16C, ne luaram bilete la avionu pentru ro de paste (mai vine careva?) deci moralul a inceput sa urce ...de la 0 la 0,001 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Doru' pai nu zisei ca nu am timp de alte cele? Aka oboseli, batraneti, grasimi si moral scazut? Dadui exemplu ce sa faceti ca sa tineti moralu' ridicat. Nu ca sa il si urmati, exemplul adica, ci ideea.

Io cica lucrez la o lucrare care e pe post de examen. Am o materie care imi place in pratica(etica in sanatate) dar in teorie, la discutii.... Acu storc de zor carti, legi, cursuri sa termin azi, desi maine e ziua de predat. Dar m-am saturat de ea ca de doua zile mosmondesc...

Primavara zici dorulets? Hahaha, la noi e vara la temperatura aia...huh ce astept eu macar 10 grade. Poate de ziua mea. ;) Daca nu atunci de a lilandei ;).
Mai suna a optimism?

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

mihaela, pai nici nu as putea sa te imit, nu ca nu mi-as dori da'nu cred ca as fi capabila:)

Altceva: am nevoie sa-mi ziceti primele 5-10 chestii (orice) care va vin in minte cand va ganditi la Paris. Eventual daca va mai amintiti de alea dinainte de a-l vizita ar fi si mai bine:) fara sa aprofundati prea tar, ma intereseaza cliseele:
de ex: cand le zic francezilor sa zica despre Romania ei zic dracula, ceausescu, eventual nadia
cand io ma gandesc la londra (unde nu fusei) zic: ploaie, tamisa, big ben, regina, lady di, terci:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Tour Eiffel, Napoleon, Tuilleries. :)

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Sena, buchinisti, Mona Lisa, cocosati (de la notre dame) si STANDARDEEEEEE :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanuta spune:

croissants, joie de vivre, cheese, skinny people, place du tertre (recunosc, asta dupa vizitat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

arcul de triumf, branza cu mucegai, champs elysees, louvre

Mergi la inceput