Poiana (x2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

dada, eu nu-mi permit nici sa fiu obosita, nici stresata, nici grasa, nici satula de ce fac...oricum nici timp sa bag de seama asta nu am :)). Hai, luati de la mine chef de viata, e free for everyone! Ca tot e soare si vine primavara(hahaha) pe insula. Zise io, optimista.

Gata, am fugit ca nu ma vad de proiecte...

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

PS ca uitai: Sabina succes inca o data! Speed vacanta placuta.

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza l'amiaz!

is pe efedrina sirop de tuse, nu va ganditi la altceva si pe invers :) ca tocmai ce vazui un program in care aflai ca maradona s-a dopat cu efedrina, io doar ma indop si am efecte inverse ...
is ca turmentata
si grasutza :)
si respir ca un bolnav de astm ce mi-s :)
si ma-nerveaza optimistii :)
si aici ii soare, si ce daca?

irimell

va pup la gramada, poate va molipsesc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

ma dau batuta,sinteti muuult mai rele ca mine:)))
M-a umflat risul la gindul ca narancea ar putea baga un ochi pe aici exact acum,cind marturisim toate cu tristete ca sintem grase,hahaha!:)))

Mami de Amelie si 23+ cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Rayu, la multi ani, sa fi fericita si sa ai bebelusi sanatosi :) Petrecere frumoasa, (cel putin ca aia de acu 6 ani:)

PS io nu mai zic nimic doar ca ma inscriu la clubu grasa, si urata si batrana si cu moralul la 0. Cre ca trebe sa ne mutam toti pe insula mihaelei, (ce ierburi fumati maica acolo?)

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

Eu nu sint grasa dar sint obosita,mi-e lehamite de tot,m-am saturat de munca si de frig.Nu stiu care din voi are -500,noi cred ca avem temperatura -700 si mi s-a acrit de iarna.
CIne se indura sa trimita si aici din iarba aia care da optimism???Vreau 1 kilogram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

hahaha, Rayou, exact la aia ma gandeam si eu!
ca tot suntem la subiectul scandinav, zici ca avem toate sindromul Stockholm! Ne zise de atatea ori ca suntem grase ca acu' aia sustinem si noi cu degetelele noastre

La multi ani, sa cresti mare (haha, asta stiu ca se intampla si fara urarea mea, mai ales in zona mijlocelului). Pupici si tot ce-ti doresti

dorulets, aia ma gandeam si eu, ca la Mihaela pe insula le baga aia ceva in mancare

sa aveti o zi, mai vin io

Mergi la inceput

Rayu!!!! Sa fii fericita si sa ai nastere usoara!

Io va astept pe toate, facem clubul grasanelor fara de griji . Si cand e -700 noi ne vom praji la soare, cu un mojito in fata, ce ziceti? Batem palma? In we-uri sunt acasa, terasa e libera, mojito ne asteapta!

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

M-am mai gandit si cred ca reteta nu e insula ci asta: minim 16 ore naveta la sfarsit de saptamana, musai cu vapor si in conditii de iarna, uneori sa dormi in port, familie acasa care iti duce dorul si tu lor, peste saptamana scoala zi de zi, laboratoare, minim un raport pe saptamana de predat, cate un examen la 5 saptamani...asa-i ca uiti de grasimi, oboseala, batranete si altele? Si apoi sa nu ma bucur ca e soare si ca vine primavara? Yupiiii, din tot sufletul! Abia astept vacanta de vara! Si nu glumesc deloc.

Stiu ca v-ati saturat de mine, asa ca am fugit, sa nu va molipsesc .

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

rayuLa multi ani fericiti! sa cresti mare :) si frumoasa si tu si ai mici

trecura shase ani? wow!

Mergi la inceput