LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *282*
Raspunsuri - Pagina 20
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 Fetele din Bucuresti, merge vreun clopotel la inot? Nu am gasit cursuri de inot, decat de la 5 ani in sus. Adica am gasit niste bazine cu preturi exorbitante, care se lauda ca fac cu pici, da prea exagerat de scump. La firma Cameliei Potec, la Lia Manoliu e la jumate pretul, dar nu iau pici sub 5 ani. O sa-l duc deocamdata pe Marc aici... Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
La Lia Manoliu, vara , nu stiu in restul anului, in partea bazinului dinspre poarta de acces sunt niste antrenori in costume rosii. Sunt o firma particulara, costa un pic mai mult decat iau antrenorii de la Lia dar primesc pici de la 3 ani. Bogdan a facut 2 ani cu ei si am fost foarte multumita. In vara asta il bag si pe Andrei.
Ioanact spune:
Buan seara!
Intru scurt sa va spunem ca am terminat cu injectiile, in seara asta a fost ultima (Slava Domnului ca e bine!)
Merg sa ma culc, ma simt epuizata.
Noapte buna! 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
roli25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
La Lia Manoliu, vara , nu stiu in restul anului, in partea bazinului dinspre poarta de acces sunt niste antrenori in costume rosii. Sunt o firma particulara, costa un pic mai mult decat iau antrenorii de la Lia dar primesc pici de la 3 ani. Bogdan a facut 2 ani cu ei si am fost foarte multumita. In vara asta il bag si pe Andrei. |
Cat costa la ei? La Camelia Potec e 200 ron/12 sedinte.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
gattasalvaje spune:
Roli , eu stiu un instructor care da lectii private , el lucreaza la Lia Manoliu si la Omnix ( Voluntari ) . Am discutat s-o duc pe Sara , insa mi-a zis ca n-are rost sa arunc banii , ca pana la 5 ani nu invata sa innoate si cine-mi zice ca poate s-o invete si sa faca bazine la 3 ani , cu siguranta ca minte. El lucreaza cu copii incepand cu varsta de 2 ani , insa doar pentru acomodarea cu apa , diferite miscari in piscina pt copii ( 40 cm ) si cam atat...nu cursuri de innot propriu zise. Mi se pare aiurea sa platesc o gramada de bani pe o sedinta de balaceala
Eu am inscris-o pe Sara la gradi la ea , incep lectiile la sf. lui martie si costa 13 RON sedinta .La pretul asta merge sa se balaceasca 
Pupici
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
zuzele2008 spune:
hello girlz
am facut capitol nou!
enjoy!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162177