oligoastenoteratozoospermie 11
Raspunsuri - Pagina 9
aristica spune:
Samiruta draga, vezi ca dupa 14 mai (data nuntii), vom fi si noi in Budapesta - in trecere, ce-i drept, dar vom fi...poate ne vedem, cine stie? (ca Bucurestiul asta e prea mare
)
alinuk - mai ai 2 zile, fara dureri, scurgeri si alte alea - bravo fetita draga, bravoooo....deci tu vei fi a doua veste buna, dupa simonia 
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
racheel spune:
tanno am schimbat semnatura ![]()
alinuk iti urez si multa bafta 

zuzet, trece timpul...important este sa crestem sanatos. Multa bafta iti urez la IA 

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
16+ cu
- Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
tannoo25 spune:
racheel, pai vad si eu ca ai schimbat-o, dar tot nu mi-ai zis cum faci
; ca vreau si eu sa pun asa la semnatura
si nu ma prind cum scriu, de ex., "bebelusul meu", iar atunci cand se face click sa se vada poza respectiva 
deci...cum faci?
racheel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 racheel, pai vad si eu ca ai schimbat-o, dar tot nu mi-ai zis cum faci ![]() deci...cum faci? ![]() |
[urllink]bebelusul meu[/url]
bebelusul meu
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
16+ cu
- Anastasia-Maria
aristica spune:
ALINUK ??????????
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
alinuknuknuk spune:
hei dragele mele si dragul meu
bhcg in Z11 de la ET este 81,2!!!
greturi la greu, si ceva dureri de ovare, si vinerea trecuta m-am patat usor, dar doar usor si doar vineri.
uratii trebuiau sa vina ieri, dar nic urma...
so toate sansele sa ma declar fericita, nu????

vreau sa va zic ca dr. nu-mi daduse sanse prea mari
.
sper sa fie totul bine pana la capat!!!
Va imbratisez si pe voi ca si pe cele/cel de pe forumul FIV UNGARIA si va multumesc pentru sustinere!!!

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
racheel spune:
alinuk FELICITARI 

sarcina usoara si fara greturi iti doresc 

16+ cu
Anastasia-Maria