oligoastenoteratozoospermie 11
Raspunsuri - Pagina 10
tannoo25 spune:
alinuk, 

ce veste buuuunaaaa 

urmeaza tratamentul in continuare si repeta testul 
pana atunci stai relaxata, fara emotii puternice...
Doamne Ajuta!
tannoo25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui racheel
[urllink]bebelusul meu[/url] bebelusul meu Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu - Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
zi-mi pas cu pas, altfel tot nu inteleg
racheel spune:
tanno...
pasul 1-dai clik pe poza unde scrie bebelusul meu si apoi clik unde scrie BABYSTROLOGY.COM
2- iti cere sa creezi altul:nume,ziua,luna, anul ultimei
menstruatii
in engleza
3-iti apare doua linkuri mai jos de poza, si-l copiezi pe cel
de-al doilea care incepe cu =''http si se termina cu 1''
la mine de ex. este ="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2011&month=9&day=4&babycount=1"
4-te duci la semnatura si scrii [urllink]bebelusul meu[/url]
unde am scris link pui link-ul care il copiezi si intre paranteze, unde am scris eu bebelusul meu scrii ce vrei tu.
Sper ca ai inteles.Nu trebuie sa existe spatii libere intre cele 2 paranteze.![]()
Si spune-ne si noua aveti cuc sau pasa
EU cred ca este cuc si nu trei ca ne spui nimic.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
16+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
aristica spune:
alinuk bravo!!! D-asta intrebam ieri p-aici, ca eram sigura ca faci beta...doar nu era sa mai astepti pana-n ziua 12, nu?![]()
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
alinuknuknuk spune:
merci aristico..i-am zis io lu barbatamiu ca "m-ai citit" cand ti-am vazut mesajul de dimi. dar nu am vrut sa scriu decat dupa ce am luat rezultatul.
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
racheel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 racheel, merci mult, ![]() mybaby |
Pentru putin
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
16+ cu 
Zuzet spune:
Dragii mei,
Astazi am facut inseminarea si am avut placuta surpriza sa constat ca sotului meu i s-a imbunatatit calitatea spermei considerabil. Am fost socati de aceasta schimbare. Anul trecut cand am facut inseminarea, erau doar 1 milion de voinici alesi pe spranceana, acum 18 milioane
. Sa dea Dumnezeu sa invinga unul. Ce a depins de noi am facut.
Alinuk....felicitari pentru sarcina.
racheel spune:
zuzet, ma
sa fie cu ochisori si tu sa ne anunti ca ai ||

16+ cu