oligoastenoteratozoospermie 11

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

alinuk, ce veste buuuunaaaa
urmeaza tratamentul in continuare si repeta testul
pana atunci stai relaxata, fara emotii puternice...
Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

racheel, pai vad si eu ca ai schimbat-o, dar tot nu mi-ai zis cum faci ; ca vreau si eu sa pun asa la semnatura si nu ma prind cum scriu, de ex., "bebelusul meu", iar atunci cand se face click sa se vada poza respectiva
deci...cum faci?

[urllink]bebelusul meu[/url]

bebelusul meu

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu - Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

zi-mi pas cu pas, altfel tot nu inteleg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

tanno...
pasul 1-dai clik pe poza unde scrie bebelusul meu si apoi clik unde scrie BABYSTROLOGY.COM
2- iti cere sa creezi altul:nume,ziua,luna, anul ultimei
menstruatii in engleza
3-iti apare doua linkuri mai jos de poza, si-l copiezi pe cel
de-al doilea care incepe cu =''http si se termina cu 1''
la mine de ex. este ="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2011&month=9&day=4&babycount=1"
4-te duci la semnatura si scrii [urllink]bebelusul meu[/url]
unde am scris link pui link-ul care il copiezi si intre paranteze, unde am scris eu bebelusul meu scrii ce vrei tu.

Sper ca ai inteles.Nu trebuie sa existe spatii libere intre cele 2 paranteze.

Si spune-ne si noua aveti cuc sau pasaEU cred ca este cuc si nu trei ca ne spui nimic.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

alinuk bravo!!! D-asta intrebam ieri p-aici, ca eram sigura ca faci beta...doar nu era sa mai astepti pana-n ziua 12, nu?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

merci aristico..i-am zis io lu barbatamiu ca "m-ai citit" cand ti-am vazut mesajul de dimi. dar nu am vrut sa scriu decat dupa ce am luat rezultatul.

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

felicitari alinuknuknuk sarcina usoara.

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

racheel, merci mult,

mybaby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

racheel, merci mult,

mybaby

Pentru putin

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Dragii mei,

Astazi am facut inseminarea si am avut placuta surpriza sa constat ca sotului meu i s-a imbunatatit calitatea spermei considerabil. Am fost socati de aceasta schimbare. Anul trecut cand am facut inseminarea, erau doar 1 milion de voinici alesi pe spranceana, acum 18 milioane . Sa dea Dumnezeu sa invinga unul. Ce a depins de noi am facut.

Alinuk....felicitari pentru sarcina.

Mergi la inceput

zuzet, ma sa fie cu ochisori si tu sa ne anunti ca ai ||

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu

Mergi la inceput