oligoastenoteratozoospermie 11

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gia_1986 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nico_72

In curand o sa fac si eu o laparascopie.Gia stiu ca tu ai facut la dr T poti sa-mi spui si mie cum se procedeaza .Iti face inainte niste analize,dupa op iti spune ce a gasit.Eu l-am intrebat daca mai face in spital si mi-a spus ca nu, doar la clinica.Imi este frica fiindca am inteles ca iti face anestezie totala,ti-a dat drumul acasa in ac zi.
Merci mult si te rog daca poti da-mi mai multe detalii.

Buna nico_72, da iti fac inainte analaize de sange, trebuie sa mergi macar inainte cu o zi pentru recoltare.Dupa operatie nu poti sa vorbesti cu el personal deoarece pana cand iti revii dupa anestezie el este deja plecat, insa la plecare primesti biletul de externare pe care scrie ce ti-au gasit, care este aspectul organelor genitale si filmul despre operatie ( deci poti sa te uiti cum arati inauntru:)). Poti sa stai de vorba si cu asistentele care au fost prezente la operatie ca iti raspund la orice intrebare.
Iti face anestezie totala, dar nu trebuie sa te sperii, si eu am fost panicata de anestezie dar pot sa spun ca e mai gru dupa anestezie:). Te trezesti intr-un pat in salonul de supraveghere si atat. La mine a fost in urmatorul fel: la ora 7 am facut prezenta la clinica, nici nu am intrat bine in cladire eram deja schimbata in camasuta si papucii primiti de la ei, am urcat la receptie au facut o copie dupa buletin, m-au trimis la baie dupa care m-au invitat in sala de operatie, m-am asezat in pat, erau vre-o 6 persoane care ma inconjurau, dupa nici 1 minut au pus branula, au injectat ceva in ea si eram deja amortita, auzeam doar ca mi se spune " Somn Usor". ... M-am trezit intr-un salon, am intrebat daca totul e in ordine, si am pus mana pe burtica, inca nu simteam nimic doar cele 3 pansamente, eram total amortita. Asta a fost in jurul orei 8:30, in aceeasi zi pe la ora 13, eram deja in masina in drum spre casa. Inciziile evident dureu, nu ma puteam indrepta. Dupa ce am ajuns acasa am dormit, am luat calmante, ma simteam groaznic. A doua zi simteam efectul gazelor. Ma dureu umerii, pieptul, abia respiram, nu ma puteam ridica din pat, dar nici sa ma invart in pat,am avut si sangerari de vreo 3 ori. Spre seara ma simteam mai bine, am dat jos pansamentul, aproape nu o sa se vada nimic, sunt niste taieturi foarte mici. Azi am fost mai degraba pe picioare decat in pat. Sunt mai bine, dar respiratia a ramas greoaie. Maine vreau sa ma duc la servici. Sunt chemata la 7 zile de la operatie pentru suprimarea firelor si pentru a discuta cu T. despre urmatorul pas.
A, si am primit tratament :flamexin 3 zile, si augmentin 5 zile.
Daca mai ai intrebari te ajut cu placere, poate ca am uitat ceva important.
Eu spun ca nu trebuie sa-ti faci griji, dar trebuie sa stii ca ziua operatiei si prima zi sunt mai grele. Fetele de la clinica sunt insa foarte dragute si te ajuta in orice.
Eu iti doresc o operatie usoara...

Pregatiri pentru primul FIV, oligoastenoteratozoospermie severa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

gia
si eu azi m-am simtit foarte bine..fata de ieri cand imi plangeam de mila..ma bucur ca si la tine este la fel...pupici si bafta in continuare..

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gia_1986 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

gia
si eu azi m-am simtit foarte bine..fata de ieri cand imi plangeam de mila..ma bucur ca si la tine este la fel...pupici si bafta in continuare..

ASPIRANTA LA BEBE

Da, cu Kitty am fost colege de suferinta in aceea zi, in aceeasi locatie :).Si eu ma bucur ca si tu esti mai bine...

Pregatiri pentru primul FIV, oligoastenoteratozoospermie severa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aristico,eu as indrazni sa spun ca poate e mai bine asa.

1-daca o sa bagi Clexane din ziua 1 de stimulare o sa poti controla guguloaiele buclucase
2-ca o parere personala,eu nu prea vad rostu IA-urilor...asa cum spunea si tu...mi se par pierdere de timp si bani.
3-e foarte bine ca faci investigatii noi pana la FIV3.

si cel mai bine e ca ai sa te poti concentra exclusiv pe nunta voastra...e foarte frumoasa si perioada de pregatire a nuntii si ar fi fost pacat sa nu o poti savura din cauza de endometru,estradiol,ovulatie etc.
si eu sunt nasa de cununie pe 29 Mai
pup miresica sirenoasa.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

gia, ma bucur ca totul a decurs bine

aristica, lasa mutatiile astea si toate probleme deoparte, macar pana dupa nunta

alinuk, ce vesti ai?

gabriela_tutuianu, unde ati facut spermograma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Buna,Zuzet,Profertil se poate procura doar prin comanda pe net,cel putin asa am gasit noi,si poti lua ptr 3-6 luni,depinde cati bani vrei sa dai.Noi am luat initial ptr 3 luni si am dat 150 de euro,apoi am mai luat ptr 3 luni,ca am inteles ca tratamentul se face minim 6 luni.Apoi o sa mergem sa facem iar spermograma.Oricum,de la 40 de milioane a ajuns la 80 de milioane,cel putin asa ziceau cei de la Giulesti.La MedLife au iesit 50 mil /ml si 80 mil in total,ca a fost cantitate mica de sperma.Tinand cont de drum,stres etc,ni s-a spus ca s-a mai intamplat si altora sa nu dea tot ce pot Problema e ca are 77% forme anormale si un enterococ.Deocamdata e plecat din tara,deci nu poate face tratamentul ptr enterococ,ca iti trebuie reteta de la dr.,iar despre ProFertil stiu ca dai cautare dupa nume si te baga intr-un site prin care faci iti faci o parola si platesti cu cardul in sistem de Pay Pall,asa am inteles.Firma care trimite se numeste Lenus daca nu ma insel.Cand ma suna o sa-l intreb si iti mai scriu.

VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Multumesc Zuzet ptr recomandare:napraznic si laptisor de matca.Am crezut ca-i bun numai ptr. femei napraznicul.

VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_72 spune:

Merci mult de tot Gia.Mai am o intrebare,cu banii cum se procedeaza se plateste la receptie inainte,ai mai dat ceva la asistente s-au dr.Am inteles ca se poate face in ac timp cu laparo si histerescopie.Mentionez ca eu am si un fibrom de vreo 6 cm inca nu l-am intrebat pe dr.daca imi rezolva si ac problema.Eu azi merg pentru monitorizare ultima din setul de 3 si sper sa-mi spuna,ca data trecuta cand l-am intrebat nu prea avea chef sa vb (asta daca nu se intampla minunea)dar nu prea cred ca incercam de aproape 1 an.Sotul are si el OATS.In rest ovulatie am tb sa verificam si trompele si sa vedem cu fibromul asta ce fac.
Merci inca o data de informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Tannoo azi la 13:30 HU merg la ET.

ieri erau 2, incepuse si al doilea ou sa se divizeze
dr. mi-a zis ca-i pune pe amandoi, acum astept sa vad evolutia.

am asa niste emotii!!!

sa de Domnul sa fie puternici pana la capat si sa fie lipiciosi!

va tin la curent diseara.

voi ce mai faceti? are greturi sotia ta?

asta tare imi doresc si eu sa am starea asta de gravidutza!!!!!

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

alinuk, tin pumnii sa decurga totul bine si sa fie cei mai lipiciosi embrioni
sotzia mea este foarte bine; nu a avut greturi si nici acum nu are ; se pare ca este cuminte, nu vrea sa o "supere"

Mergi la inceput