oligoastenoteratozoospermie 11

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

denyela_14, bine ai venit si sedere cat mai scurta aici
spermograma voastra nu este una dintre cele mai bune; insa nu este atat de tragic; va sugerez o spermocultura (vino cu rezultatul acesteia si vorbim despre tratamente);
intrebai daca a mai av ut cineva un rezultat asemanator...ei bine, al meu era muuuult sub al vostru; si s-au putut face imbunatatiri

alinuk, te astept cu vesti despre

zuzet, inca nu stim hramul ; la eco de T1 am vrut sa ne asiguram ca se dezvolta normal, nu sexul a fost pe primul loc ; avem tot timpul pentru a afla daca este sau
si noi te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Noua ni s-a recomandat ProFertil,2 capsule pe zi.E fabricat in Austria.Are in compozitie:L-Carnitina 440mg,L-Arginina250 mg,Coenzima Q10 15mg,Vitamina E 120 mg,Zinc 40 mg,Acid folic 800 mg,Glutathiona 80 mg,Selenium 60mcg.E gramajul ptr cele 2 capsule pe zi.Am facut comparatie cu Spermotrend si e mai bun ca si cantiate de minerale si vitamine asat fabricat in Austria.Ii dau si polen,omega3.E a patra luna cand ia ProFertil.Ce imi mai recomandati?La diagnostic,sotul meu are :hipospermie si teratozoospermie usoara.Ce ne recomandati ptr.cresterea cantitatii de sperma si a calitatii?

VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Roxana,

In principiu, ce ia sotul tau este suficient. Daca vrei sa mai adaugi ceva i-ai putea da napraznic (pt. forme anormale) si laptisor de matca pur.

De unde se cumpara profertil si cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc un 8 Martie special.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

ma alatur grupului vostru prin cuvinte acum -va urmaresc de cativa ani buni . m-ati ajutat prin sfaturile pe care le-ati dat altor cupluri cu probleme .

acum imi doresc sa ma treceti al aspirante hotarate ca anul aceste sa fi mai mult decat 2 in familie .

eu am o trompa permeabila - nu vreau laparoscopie deocamdata caci am dat de alta buba . oligospermie - a fost acum 2 ani , iar acum in februarie azoospermie . am repetat spermograma criptozoospermie , spermocultura fiind ok .

ne speria gandul ca va trebui - probabil -spuneam noi - sa facem fiv pentru ca nu ne-am descurca financiar , iar acum ne sperie si mai tare ca desi am putea sa facem fiv , cred ca acum nu se mai poate . testul mar nu s-a efectuat pt ca nici macar un singur spertatozoid din cei 41 gasiti nu are forma normala .

incepe disperarea . am 35 . el 39 . sanse ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

gabriela pai semnatura ta "niciodata nu e prea tarziu" este cea mai buna pentru problema voastra. Si sotul meu va implini 39 de ani in mai, dar niciodata nu m-am gandit la varsta lui ca fiind problematica, ci ma gandesc doar cum au trecut anii -frumos, tare frumos- si ca-mi doresc cel putin inca 39 impreuna...acum, sa renunt putin la vaporii astia de primavara: exista varianta donatorului (sincer, ultima la care as apela eu, personal), apoi cat are FSH-ul? nu se poate face tratamentul cu menopurul? adica, macar sa creasca putin numarul, se imbunatateste forma, pentru a se putea recolta cativa spermatozoizi viabili la opunctie testiculara, spermatozozizi care sa fie folositi apoi la fiv cu icsi.

Da-ne mai multe detalii, nu dispera...iar tu, la 35 de ani, esti tanara speranta!

alinuk esti la sezatoare, graviduto? mama ta, c-ai scapat de-o scarmaneala tocmai asa, de ziua femeii...

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aristico,asa-asa...spune ca la 35 de ani sunt in floarea varstei...ca-mi prinde bine la cat de anchilozata sunt acum

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

samira bag de seama ca te-a apucat gelozia pe biciul lui alinuk...vrei si tu o scarmaneala?
...bre..vin c-o veste proasta, una medie si una acceptabila...hai sa-ti zic aici, ca e mai putina lume:
1. nasoala - PAIul care mi-a iesit acum, nu doar opreste sarcinile in evolutie, ci impiedica implantarea embrionului, ca nu permite buna irigare a endometrului...asta vine langa endometrioza, o singura trompa care-i subtire rau si OATS...
2. medie - nu mai fac IA, ca-i pierdere de timp si bani
3. acceptabila - in vara fac histero (adica dupa nunta), si ne indreptam spre fiv3

Iar acum, optimismul debordant; bine c-am lasat tutunul ca mi se inchega tot sangele, de gandeam cu guguloaie...am sa ma concentrez doar la organizarea nuntii, rochia de sirena imi va veni perfect, pot sa-mi iubesc sotul fara sa calculez cand tre' sa se mulga pentru spermograme sau IA... fata tanara si ochioasa

...si normal, salut pe toata lumea de aici

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gia_1986 spune:

Am revenit si eu dupa laparo.exploratorie. Nu spun ca a fost floare la ureche, dar acum ma simt bine, din fericire ovarele si ambele trompe cu aspect normal si permeabilitate bilaterala.
Pe 15 martie ma duc pentru suprimarea firelor,si atunci o sa discutam in detaliu si despre ce trebuie si cum trebuie sa facem.
Am citit ca exista protocol scurt si lung la FIV, in ce cazuri se alege cea scurta si in ce cazuri cea lunga?
Speram ca invingem OATS cu totii si primavara asta ne aduce numai bucurii..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_72 spune:

In curand o sa fac si eu o laparascopie.Gia stiu ca tu ai facut la dr T poti sa-mi spui si mie cum se procedeaza .Iti face inainte niste analize,dupa op iti spune ce a gasit.Eu l-am intrebat daca mai face in spital si mi-a spus ca nu, doar la clinica.Imi este frica fiindca am inteles ca iti face anestezie totala,ti-a dat drumul acasa in ac zi.
Merci mult si te rog daca poti da-mi mai multe detalii.

Mergi la inceput