oligoastenoteratozoospermie 11

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

alinuk, sper sa iti revii cat mai repede
ma bucur enorm ca este bine si se dezvolta asa cum trebuie
Doamne Ajuta sa fie totul bine pana la final!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

qiao,ma bucur ca te-ai mai linistit...si vad ca ai aflat si raspunsul intre timp...tocmai ma pregateam sa-ti scriu si eu ca sub nicio forma sa nu scoata maseaua inainte de IA.
Doamne-ajuta!

tanoo

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Tanooo, doamneee- dar ce dreptate ai! sanatos sa fie, ca in rest e neinteresant. Dar cum de a stat el la poze? Mai, voua v-a dat alta poza, ca al vostru va tinea in suspans

Noi am petrecut de 30 mai separat - adica eu am iesit cu fetele cu un voal imens in crestet, am luat cluburile la rand, iar consortul a fost la un prieten care are un bar. pe la 5;30 dimineata ne-am regasit
Iar de 1 mai la un gratar in curtea noastra cu muuuuuulti prieteni

amr 11...d-asta am si activitate mai slabuta

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

aristica ce putin a mai ramas Ce emotii...

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

samira, suntem alaturi de voi; muuuulta bafta

aristica, bag de seama ca ti-ai facut de cap inainte de maritis ;
se apropie marele eveniment ; emotiile se simt in aer ;
la varianta cu alta poza nu m-am gandit ...dar, nimic nu mai conteaza acum pentru mine, decat ca este bine ...

racheel,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

qiao,ma bucur ca te-ai mai linistit...si vad ca ai aflat si raspunsul intre timp...tocmai ma pregateam sa-ti scriu si eu ca sub nicio forma sa nu scoata maseaua inainte de IA.
Doamne-ajuta!

samira multumesc mult pt confirmare. azi am facut IA si, surpriza, am avut 70 mil apti !!!!! i s-a mai ridicat si moralul sotului, a fost la un pas de depresie cand a vazut rezultatul cu teratozoospermie si severa pe deasupra. maine tragem dubla la IA.

tanoo felicitari pt flacau ! daca tot iti plac fetitele, poate puneti si de o surioara mai incolo, doar ati batatorit deja drumul.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

qiao - sa fie intr-un ceas bun, poate va incuscriti voi cu flacaul lui tanoo

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aristica

qiao - sa fie intr-un ceas bun, poate va incuscriti voi cu flacaul lui tanoo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing
tanoo felicitari pt flacau ! daca tot iti plac fetitele, poate puneti si de o surioara mai incolo, doar ati batatorit deja drumul.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

daaaa, am batatorit drumul spre ungaria

bafta la rezultat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

aristica pe al vostru il punem nas/nasa

Mergi la inceput