oligoastenoteratozoospermie 11
Raspunsuri - Pagina 20
tannoo25 spune:
alinuk, sper sa iti revii cat mai repede ![]()
ma bucur enorm ca
este bine si se dezvolta asa cum trebuie 
Doamne Ajuta sa fie totul bine pana la final!
samira33 spune:
qiao,ma bucur ca te-ai mai linistit...si vad ca ai aflat si raspunsul intre timp...tocmai ma pregateam sa-ti scriu si eu ca sub nicio forma sa nu scoata maseaua inainte de IA.
Doamne-ajuta!
tanoo
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
aristica spune:
Tanooo, doamneee- dar ce dreptate ai! sanatos sa fie, ca in rest e neinteresant. Dar cum de a stat el la poze? Mai, voua v-a dat alta poza, ca al vostru va tinea in suspans
Noi am petrecut de 30 mai separat - adica eu am iesit cu fetele cu un voal imens in crestet, am luat cluburile la rand, iar consortul a fost la un prieten care are un bar. pe la 5;30 dimineata ne-am regasit

![]()
Iar de 1 mai la un gratar in curtea noastra cu muuuuuulti prieteni
amr 11...d-asta am si activitate mai slabuta
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
racheel spune:
aristica ce putin a mai ramas 

Ce emotii...
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
22+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
tannoo25 spune:
samira, suntem alaturi de voi; muuuulta bafta 

aristica, bag de seama ca ti-ai facut de cap inainte de maritis
;
se apropie marele eveniment
; emotiile se simt in aer
;
la varianta cu alta poza nu m-am gandit
...dar, nimic nu mai conteaza acum pentru mine, decat ca
este bine ...
racheel, 
QiaoBing spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 qiao,ma bucur ca te-ai mai linistit...si vad ca ai aflat si raspunsul intre timp...tocmai ma pregateam sa-ti scriu si eu ca sub nicio forma sa nu scoata maseaua inainte de IA. Doamne-ajuta! |
samira multumesc mult pt confirmare. azi am facut IA si, surpriza, am avut 70 mil
apti !!!!! i s-a mai ridicat si moralul sotului, a fost la un pas de depresie cand a vazut rezultatul cu teratozoospermie si severa pe deasupra. maine tragem dubla la IA.tanoo felicitari pt flacau ! daca tot iti plac fetitele, poate puneti si de o surioara mai incolo, doar ati batatorit deja drumul.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
aristica spune:
qiao - sa fie intr-un ceas bun, poate va incuscriti voi cu flacaul lui tanoo![]()
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui aristica qiao - sa fie intr-un ceas bun, poate va incuscriti voi cu flacaul lui tanoo PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite |

tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui QiaoBing tanoo felicitari pt flacau ! daca tot iti plac fetitele, poate puneti si de o surioara mai incolo, doar ati batatorit deja drumul. --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
daaaa, am batatorit drumul spre ungaria

bafta la rezultat

QiaoBing spune:
aristica pe al vostru il punem nas/nasa ![]()
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt