oligoastenoteratozoospermie 11

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

hello, gagici ,
noi, ieri am avut eco morfo-fetala;
avem un bebe perfect dezvoltat, toate organele perfect dezvoltate; un bebe foarte activ, caruia nu prea ii place sa stea la poze ; sau, poate n-a avut ieri chef
are un avans de 3 zile pentru varsta lui (asta cred ca e de bine )
mie imi plac fetitzele , asa ca avem ... un baietzel
ii multumim lui Dumnezeu pentru minunea facuta...

weekend fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

oooooooooooooooo....felicitari dragilor!!!!
chiar zilele trecute ma gandeam la voi-cand spuneai tu ca va pregatiti de morfo-fetala si-mi spuneam ca o sa aveti un baietel...asa o vad eu pe Betty...mami de baiat...si uite ca s-a potrivit!!!
vreun nume aveti pregatit???

sa fie sanatos cocoselul si sa nasca la termen cu bine.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

samira, ca si noi, stii si tu, ca in astfel de cazuri (sarcini greu obtinute), nu se vorbeste despre "preferinte" de genul "vreau baiat, vreau fetitza"; ne rugam sa fie totul bine pana la termen si bebe sa vina sanatos;
acum va asteptam pe voi numai cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Tanno, felicitari pentru vestile bune si pentru baietel Eram sigura nici nu ma asteptam la altceva

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

racheel, merci,

Mergi la inceput

cum ati petrecut, fetelor, 1 mai muncitoresc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Eu am petrecut pe 30, 1 Mai la padure.A fost super si vremea a tinut cu noi.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

am si eu nevoie de un sfat
sotului i-a iesit la ultima spermograma teratozoospermie severa - 14% forme normale, din 88 mil cu a+b 69%. anul trecut a avut 2 normale.
maine si poimaine avem programata o IA dubla si al meu sot m-a sunat ca s-a dus la stomatologie de urgenta si vor sa ii scoata maseaua.
dr nu mi-a raspuns la tel, i-am dat sms dar pana raspunde o sa innebunesc de tot
oare ce e mai putin rau, sa scoata maseaua, sa ia niste calmante sau sa rabde pana terminam cu IA dubla ?
MULTUMESC MULT

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

m-am mai linistit, l-am pus pe sot sa vb cu un androlog. in nici un caz sa nu scoata maseaua, poate sa ia antiinflamatoare. ufff

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Tannoofelicitari pentru baietzel!!! si sanatate maxima pentru toti 3!!!
ma bucur tare ca sunteti bine cu totii si mai ales ca bebe este voios!

eu trag de niste greturi ingrozitoare...am fost internata vreo 4 zile..ca nu mai puteam nici sa mananc nici sa beau! sper sa treaca mai repede primele 3 luni si sper ca bebe sa fie bine. La ecograf si bebele meu pare cu o saptamana mai mare decat calculele calendaristice...

va pup pe toti.

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata

Mergi la inceput