Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (226) - LMA Alexandru!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

mai demult eu visam ca zbor... ca ma inalt si ma speriam ca ma duc prea sus... era senzatia de brusc nu mai simt gravitatia... si mai aveam probleme cu firele de electricitate de inalta tensiune...

sa ma laud! Kay a inceput sa mearga... evident nu e zgubi, e mai degraba un ursuletz, dar e tot mai stapan pe picioarele lui si fac tot mai multe incercari de a merge, dar niciodata cand il fortez eu... face in total cam 3-4 pasi si apoi buf in in fundic...

si alta chestie pe care n-am apucat s-o zic... am un copil tare "educat" (nici nu stiu de catre cine)... arunca gunoaiele la cosul de gunoi! mai deunazi umbla cu o coaja de cred ca kiwi si pac o pune in galeata... la amiaza cand mananca si ceva nu-i place nu scuipa pe jos ci scoate frumos cu manuta din gura si pune pe masa...

dar tot nu inteleg de ce nu vrea sa-mi arate lucruri in carticele ca exersam demult si ar trebui sa-mi zica unde e bebele sau fata sau alte alea...

si inca una si ma duc... s-a mai potolit! nu mai e atat de plangacios din urma mea... sta si cu sora-sa, nu foarte mult dar apuc si eu sa spal un blid, sa beau un ceai, sa fac o baie... in timp ce copii se joaca amandoi frumos cu jucariile... si cand ma vede accidental pe hol nu urla in urma mea, imi surade doar si se joaca mai departe cu sora-sa... si chestie... o tzatzaleste si pe ea uneori, adica o cauta de sani sau incearca sa-i bage mana pe sub bluza (deci antrenament cu sora-sa)...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Kay doarme cam 2 ore jumate la amiaza si uneori mai apuc si eu sa trag un pui somn cu el... de multe ori il trezesc eu, in sensul ca ma duc langa el si ma simte, se trezeste si imi zambeste... (ma duc la el pentru cand mi se pare ca doarme prea mult, nu-l las sa doarma mai mult de 3 ore).

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Sorina picnic! Ce dragute trebuie sa fi fost ele atunci! Si sa nu uit: multumesc de cinste! M-am servit, ca eu sunt mai pofticioasa Mersi pt apreciere. Ma delectez si eu cu ele, acum. Mai ales ca am invatat sa fac fluturasi

Bea sa va bucurati de Marichui! Si Ivanelul sa scape repede de suparari si doftorii! Martisoare fac dupa necesitati; se vand, se pare. Ies f finute, fiind facute cu macrame alb, subtire si bumbacul colorat e gros cam ca ata de papiota (aproape). Si ies tare finute! In poze par cu fir mai gros, dar sunt niste chestii subtiri si destul de delicate! Na ca ma laud singura! (Dar am avut aprecieri de la cine a luat)...Tot adaug...Moama ce gazela esti! Bravo mami!

Sondaj: daaaaa. Se trezeste sa ma caute. Intai ma pipaie. Nu da de mine, se misca prin pat sau se ridica si incepe cautarea. Apoi mieunatul.

Miremia multumesc pentru aprecieri! Si mie imi plac fluturii mei pisicuta! Admirata! Mai, mai! Ce mutrita simpatica si pusa pe shotii, are!

Ayanna multumesc si tie! Kiti e vioi nevoie mare, s-a calmat din criza de urlete de masele. Acum e acalmie. O sa mai fie o etapa, dar pana atunci ne bucuram de liniste. Ne fugarim si ne giugiulim tooooata ziua! Si parca sunt rata cu ratoiul. Eu ii zic "hai la masa" el pe limba lui "dli dli dli", alta data "hai la baie", el...mergand ca un mosuletz "dli dli dli" .

Decenuela mersi frumos! Am rabdare. Asa e. Muuulta. E cultivata. Si imi place sa crosetez. Cand crosetez, mai ies din tipar, si mai bag cate o culoare, sau alt model decat cel "programat". Si daca iese ceva funny, mai fac. Daca nu...incerc iar cand am chef. Ma bucur ca Luca e mai bine!

MP multumesc! face fata, ca ii place.

Lali felicitari pentru minunatul cadou! La cat mai multi pasi!

Ruxita pupam ursuletul Kay!

giiiii.... ce placintaaaa....

Mami a lui Kiti

martisoare handmade

si alte nebunii crosetate sau din margelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Fug si eu nani...ca maine e o noua zi!

Si tre sa le armonizez iar sforaitul!
Sa vedeti ce le fac!
Eu sunt rupta si cand sunt asa...o sa ii fac pe ei sa lucreze la armonizarea cu mine!

Somnic pufos!

Mami a lui Kiti

martisoare handmade

si alte nebunii crosetate sau din margelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Salutare!!!!!

In sfarsit am revenit la normal...cu activitatile...in urma cu forumul...

Doamne Dumnezeule! credeam ca nu se mai termina odata toate.ne-a mai trebuit o saptamana sa ne revenim.lucrez intr-una de cand ne-am intors.maine sunt off si sper sa mai citesc ceva.
despre concediu...a fost frumos, minunat, am prajit la snitele si la chiftele de mi-a venit acru...deci...am avut in total 5 petreceri , 4 torturi, 3 mese importante cu aperitive, fripturi ,ciorbe si alte cele.vreo 70 de pers in total, am taiat motul, am ales de pe tava 1.telefon,2.parfum,3 bani...am fost la schi...gaska de 11 intr-o duminica...ptr prima data am fost doar noi doi plecati... fara copil, ziua.el a ramas cu cei 4 bunici.
apoi dentisti(2 cariute)gine(unda verde ptr bb 2),oncologie(cica sa nu ma operez''orice doctor care a operat sute de pacienti cu cancer stie ca daca nu a recidivat in decurs de 6 luni ,nu mai apare''...zice ca m-am vindecat bine, si oricum o sa mai fac pana la 70 de ani, daca am facut la 25...=> fara soare,protectie 70,nikole kidman scrie pe mine)oricum...sunt f optimista acum, cu moralul sus...imi era greu sa ma pregatesc psihic ptr o alta operatie.sunt bine acum si asta conteaza.

sper ca sunteti bine...s-a schimbat parola de la mail? sau imi da mie eroare aiurea? daca da...pot sa o am si eu? pot?? pot??

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

La multi ani Iris!
sa fii iubita, fericita si desteapta!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

...
fetele am scris si eu un mesaj lung azi noapte, dar era total off-topic, legat de vise si eu nush care e regula aici pe forum, dar n-as vrea sa-mi iau vreun avertisment cum am mai vazut la alte subiecte, ca era cam batator la ochi...si acum dimineata l-am sters si l-am mutat pe mail...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata!

Haideti la o cefea fierbinte!

Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Las si o cafeluta fierbinte si aromata...poate nu se raceste pana apareti voi, ca nush ce-i cu linistea asta pe aici. Sper sa fie semn bun si va lase pufii sa leneviti in pat mai mult...

Zgubicea mea inca doarme, deh...daca aseara era titirez prin casa...

...ma apuc de smotru si poate intre timp se aduna gashca si aici, desi eu nush cand mai intru ca pe timpul zilei nu ma lasa zgubi nici o secunda, e calare pe mine in secunda 2 cand ma vede la laptop...

Hai, s-avem o zi buna!

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Haircut, neatza, ma bag si la cafeaua ta ca am nevoie de fortze multe...tocmai m-am uitat pe geam si ...e alb tot, in fata usii crek zapada are aproape juma de metru si barbat-meu e la servici si eu tre' sa ies sa curat zapadaaaaa....

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput