*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (130)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Si eu as vrea s-o vad pe OTILIA cu fetele ei, cred ca sunt o priveliste foarte frumoasa!

Anes, ma bucur ca sunteti bine, asteptam vesti!

Gynie, Printesa, voi?

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

ANCA, ce face Z? M-am gandit la tine azi, am fost la Mures cu treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

ANCA, ce face Z? M-am gandit la tine azi, am fost la Mures cu treaba.

Sa-ti fie cumva la nasuc, cum sa nu dai niciun semn?
Z e cu urticarie sau alergie. La bunici. Au vazut-o doi medici. Deja e pe trecute, ne-am panicat un pic in primele zile, atunci cand ma plangeam eu de zor - i se umflasera si pleoapele. Acu e mai bine. Weekendul asta nu mergem la ea, o aducem acasa weekendul urmator...

Gynie, cand e intalnirea cu medicul, sau a fost?

Oti, pune pe cineva sa faca o poza si incanta-ne.

Eli, ce nebuni si voi, Dimi e asa de bine crescut, cum sa banuiti kupilu de rahitism? Eu am ramas tot la faza cu explicatiile lui Ionu` cu cutremuru. Cunoscandu-l, mi-l si imaginez. D-apai daca stateati la 9?

Poze! Poze! POzze! Vreau sa vad poze!

Si eu mi-am trantit oareshce schimbare de look, mi-am trantit si niscaiva poze - nu profi, ci eu, asa, cu mana-ntinsa, pe care nu le mai gasesc acu. Cred ca-s pe laptopu` ce tocmai e la reparat...

Deci, cine pune poze?

Mergi la inceput

ANCA, stii cum a fost? Masina-curs cateva ore-masina... am mancat un sandvis pe masina la intoarcere... Am tras sa fim la 5 acasa, ca Radu mai are muci si eram ingrijorata, azi-dimineata s-a trezit la 7 ca nu mai putea respira, l-am bagat direct la aspirat si am plecat. Poze? ce-s alea? Daca ma credeti, n-am mai facut nicio poza in feb si martie, nu stiu ce-am avut, chiar am remarcat astazi treaba asta... dar promit sa recuperez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna, fetelor!

Am ajuns si noi de vreo juma de ora acasa...f f f fericiti! Operatia lui Edi arata f bine, palat complet inchis...gata cu operatiile!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bravo Edi! Tare ma bucur ca ati incheiat acest capitol

IPL este abrevierea de la Intense Pulsed Light si asa cum scrie si in link aparatul acesta care se foloseste de impulsuri luminoase la temperaturi mari se foloseste la epilare definitiva, reparat zone de piele rosii/depingmentate/semne din nastere/ zone cu acnee sau capilare sparte.
Ce sa mai pare a fi o minune de aparat la casa omului. Pardon, a femeii

Anca face Z asa pentru ca este un mediu nou si organismul trebuie sa lupte sa se adapteze. Trece pe masura ce cresc. Ce ii dai antihistaminice/Claritin?
Manu eu te cred cu pozele. Eu am zis ca-i fac Iuliei filmulet cum se taraste ca sarpele pe uscat si pana m-am mobilizat a luat-o de-a busilea regulamentar . Asta este acum.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput
Mergi la inceput