*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (130)*
Raspunsuri - Pagina 20
Otiliav spune:
Corina nu pune la suflet ce-a zis cosmeticiana. E normal ca se resimte si pielea dupa 2 sarcini si o periaoada atat de mare de alaptare. Laptele e bogat in grasimi asa ca atunci cand ii vom intarca sigur isi va mai reveni si pielea noastra. Mda, ar fi ideal, mai ales pentru mine
, sa se duca in lapte doar grasimea de pe burta si nu grasimea din piele sau din sani dar nu se intampla minunea asta.
Nu degeaba se spune ca dupa o sarcina organismul isi revine cam in 3 ani complet. Ma refer si la oasele bazinului. Si evident cu cat alaptezi mai mult cu atat se prelungeste mai mult perioada.
V-am vazut pozele de la botez
. Sunteti o familie implinita pe toate planurile.
Am vrut intr-o zi sa-ti scriu legat de regurgitare. N-ai cum sa-l indopi seara. Daca vomita la o masa normala, d-apai daca incerci sa-i maresti portia sigur va reactiona. Eu am crezut ca Iulia nu va mai regurgiteaza de cand e diversificata insa tot mi-a facut suprize neplacute. Nu mai scoate asa mult dar daca indraznesc sa o fortez imi fac de lucru ca aproape sigur da afara. Asa ca si eu strang din dinti si ma bucur cand am nopti doar cu 2-3 treziri pe noapte. In unele seri i-am dat cereale la 8-9 si dupa aceea san. Am zis ca-i va tine mai mult de foame dar are ceas la burta. La miezul noptii sigur se trezeste cu sau fara cereale. Ca si surorile mai mari nu vrea LP desi mie mi-a scazut productia de cand cu servici=stres. Chiar si cu stimulente tot nu fac fata uneori dar nu vrea doar LP in biberon asa ca apelez la cereale ca n-am alta varianta. Nu vreau sa se pufoseasca prea mult dar cand se crizeaza de foame si e seara/noapte iar pe mine m-a supt zau ca nu am alta solutie decat 2-3 masuri de cereale si o mai pacalesc si cu o masura de LP in biberon.
Anes,
. Te astept cu poze!
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
BraveGirl spune:
Otilia, multumim! Chiar ne simtim impliniti si desi ma tot lmentez pe aici, ma simt fericita, am asa o stare de liniste sufleteasca cd ma uit la ei. 
Anes, asteptam...
Ramo, 15 zile???? Mama, asa vreau si eu
Noi plecam pe 30 mai la turci, si mi-am propus sa ma fac hot mamma pana atunci (ma refer dezbracata, ca asa imbracata sunt multumita). Am declarat razboi celulitei, vergeturilor, pielii lasate si ridurilor. Ma ambitionez sa nu-mi mai arat varsta si nici cele 2 sarcini
Promit ca pun poze before and after.
==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
Ramo2007 spune:
Corina, daca ar fi dupa mine as sta 3 luni la mare, dar de unde bani.Stam 15 zile sa avem timp de plaja, plimbare, odihna (mai ales sotul)dar parca-l vad ca anul trecut cu mail-ul de servici in fata...
Ce ai de gand sa-ti faci?
Otilia, Sara tot 11,500 kg are si 91 de cm...fotomodele le facem ![]()
eliza_cri spune:
buna fetele
anes ne bucuram ca ai revenit si sunteti bine Doamne ,Doamne a avut grija de voi 

corina pai daca la tine zice asa cosmeticianca sa ma vada pe mine ca o sa zica ca sunt baba si mama are tzz mai faine ca ale mele...de reparat nu am cum asa ca ma resemnez. stai linistita tu arati foarte bine 
oti ma bucur ca ne-ai dat un semn de viata si sunteti bine cu toti ce bine ca a inceput sa isi dea drumul fetele ba la mers, ba la olita ba la vb. va pupam 
ramo urata experienta ta la salon....de aia pe mine nu ma prinde curajul sa fac vreo schimbare. abia astept pozele ![]()
ancava pupam, va imbratisam si speram ca sunteti bine 

de pe la noi..ma uit saptamna trecuta la dimi dupa ce il dezbrac si mi se pare ca ar avea costele cumva cam departate, vb cu ion mah cred ca e ceva rahitism..merg la doc de familie zice mdda cam asa se pare da nu ne zice sa facem nimic...ajung acasa inebunita dai cauta pe net informatii cand am citit despre el evident ca m-ai rau m-am panicat...booon dai bag fac analize stau cu sufletul la gura si pac vin analizele sunt bine nu a avut rahitism...deci am trectu invreo saptamana asa de la agonie la extaz...in fine bine ca e totul ok..chiar nu imi imaginam sa fi facut rahitismul din moment ce i-am dat vigantolul a stat gubilul la soare...in cl am simtit pt prima data ca cedez,dar e bine ca totul e ok ba unde mai pui ca analizele i-au iesit spre valorile mari...goange ![]()
Antonia a e o dulceata de fetita maia sa zambeste si gangureste ca ma topeste nu alta,parca si dimi reactioneaza mai bine acum ne jucam toti 3 evident dimi pe un picior zuza pe celalat e fain rau
si cam atat...
va pupam

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de
Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Noi plecam pe 30 mai la turci, si mi-am propus sa ma fac hot mamma pana atunci (ma refer dezbracata, ca asa imbracata sunt multumita). Am declarat razboi celulitei, vergeturilor, pielii lasate si ridurilor. Ma ambitionez sa nu-mi mai arat varsta si nici cele 2 sarcini ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
Ce hotarata esti. Asa te vreau!
Da si tu ponturi pe aici despre strategia ta poate incerc sa iumbunatatesc si eu situatia anul viitor.
As vrea insa cat mai repede sa incerc www.youtube.com/watch?v=teOqBLCsxAw" target="_blank">asa ceva pentru ca am pe un obraz o zona suferinda, cred ca s-a spart un capilar.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
ginye55 spune:
Maine ne intalnim cu prof care l-a operat pe Edi. E un control de rutina, sper sa nu imi rezerve surprize...am ceva emotii.
O seara buna! 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
BraveGirl spune:
Ramo, nu fac ceva radical, ca nu pot acum, cat alaptez. Dar dupa..nimic nu ma mai opreste ![]()
Otilia, momentan fac de 2 ori/sapt exercitii de kineto si masaj acasa. In fiecare zi fac 15 min gimnastica (incerc sa-mi reeduc perineul) si in fctie de timp mai fac si stepper si crosstrainer. Am in plan sa mai merg la o sedinta de epilare definitiva si apoi imi iau aparat IPL pt acasa. O sa merg si la masaj cam de 2 ori/sapt, elecrostimulare, vaccum si la piscina. Continui tratamentul cosmetic de reintinerire faciala, si inainte de concediu o sa ma vopsesc si o sa-mi pun gene
Cam asta e planul de acum. Peste 2 ani o sa apelez la ceva tratamente complexa si poate chirurgie estetica.
==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
Otiliav spune:
Corina hai ca m-ai dat gata cu IPL acasa. Super tare
!
Eu de cand nu mai e zapada pot sa alerg cu carutul. BB in scoica si Elisa sta pe suportul de picioare, se tine cu mainile d ecadru. Iar Ana cu bicla, de fapt dupa ea alerg.
Va puteti imagina ce trupa soc suntem cand iesim asa ![]()
Amalia spune:
Anes bine ai revenit pe forum!
Abia astept sa vad pozeeee!
Otilia, furnicuta noastra, imi era dor sa te aud povestind de mandrele tale!
Ce frumos iesiti afara! Sunt convinsa ca intoarce lumea capul dupa asa fete frumoase!
Ginye, Printesa cum a fost la controal cu copiii? Asteptam vesti bune!
poze-Luca la 2 ani
manumanu spune:
Fetelor, ce este IPL?
Eu mai fac un apel, poate am succes: Criss703, Lauramiron, Iza, Diana 21, Diamisha, Mav, Mamiseli, Dandusa, bertha, cameliam, MIRTHA, Brie, Cherie unde sunteeeeti? Loryd, Ralukutzza, voi ce mai facei? Mi-e dor de voi fetelor!
[si sigur am mai uitat pe cineva
]
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008