Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(222)
Raspunsuri - Pagina 9
Vasari spune:
Ank, nu mai sunt pozele. Sa stii ca si eu ma gandesc la bb3, dar nu si sotul.
Deci nu cred ca vom mai face, decat daca va fi un accident.
Astept sa se trezeasca mica, sa pape si sa iesim. Ieri a fost ceva de groaza, obosisem inainte sa iesim. Am fost si singura cu ele, Bogdan iar s-a fofilat cu kaiacul. Bine, voia sa o ia pe Maria, dar mi-a fost teama, era vorba de Dunare.
Ank83 spune:
Alina si eu patesc uneori asa... pana ii schimb sa ies afara obosesc inainte sa ies pe usa 
Poze pitici
ancadragoman spune:

anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
SufletDInger spune:
Multumesc, dar probabil am ajuns prea tarziu. :)
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Adriana, ti-am trimis parola. Iar adresa e cea de pe prima pagina. _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai... |
ancadragoman spune:
Alina cand mai pleaca cu caiacul sa il ia si pe adi al meu sa il lase pe undeva pe acolo sa pescuiasca si el![]()
anca
poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
Vasari spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Alina cand mai pleaca cu caiacul sa il ia si pe adi al meu sa il lase pe undeva pe acolo sa pescuiasca si el anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
Ce pot sa zic? Bine ca nu e si pescar! Dar au fost multi, nu e chiar lupul singuratic.Teoretic as putea merge si eu, dar mi-e teama cu bb mic. Desi cand mi-a facut kaiacul meu, asa a fost proiectat: pt mine, Maria si Sara. Vise!! :))
g24hit spune:
neata
multumesc pentru parola. am revazut cu drag pozele micutilor.pacat ca nu am mai continuat sa punem poze.poate macar o data pe an, de ziua lor sa ii vedem cum cresc...
Lavi si eu vreau sa va vad.
ancadragoman spune:
cine se baga?![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161573
anca
poze si filmulete
povestea nasterii
Vasari spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman cine se baga? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161573 anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
Motivul perfect sa o plimbe Bogdan pe Sara.