Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(222)
Raspunsuri - Pagina 8
eladea2005 spune:
Petroooooooooooooo...FELICITARI DIN TOT SUFLETUL...SA DEA DOMNUL SA FIE TOTUL IN REGULA DE DATA ASTA SI SA FIE BB SANATOS, IAR TU O MAMICA IMPLINITA SI FERICITA CU 2 PUIUTI MINUNATI!
Lavi, ce dulce eeeeeee....ce nostalgii am cand vad bebei...doamne ce scumpi sunt....
Ancuto, ce faceti? Roxanele si puiutii?
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
RGE spune:
Noi suntem bine, multumesc lui Dumnezeu :) Ionut a crescut, e baiat mare, noi nu prea avem noutati.
Lavinia te pupam si noi.
SufletDInger spune:
Buna.
Lavinia, te felicitam cu mare drag.
Petro, doamne ajuta, te admir din tot sufletul.
Vreau si eu parola, va rogggg :D.
abramburika spune:
Neata!!
Multumesc din suflet
. Sper sa va auda D-zeu si de data asta sa se sfarseasca bine. Noi suntem bucurosi, dar o bucurie un pic umbrita de ceea ce ni s-a intamplat. E de inteles!
alina - nici eu nu mai stiu parola, daca vrei sa mi-o trimiti si mie, multumesc anticipat!!
Eu sunt bine ... am greturi, somnolenta si dureri de sani. Deci, e de bine!! ![]()
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Ank83 spune:
Petro, felicitari!!
Esti o femeie foarte puternica si Dumnezeu te rasplateste 
Poze pitici
Ank83 spune:
Am s aintru sa vad si eu pozele cu mezinul formatiei
.
In alta ordine de idei am ramas din nou singuri. Tata a zburat joi dimineata catre Uk.![]()
..
Asta e.. nu avem ce face
, aici nu ne mai puteam descurca desi am incercat, era prea mult... ...multe cheltuieli ,...scoala care in sfarsit se termina anul asta... 2 copii cu cerinte mari care cresc ca din apa..
Abea astept sa ia sfarsit cosmarul asta si sa ne dea Dumnezeu putere si mai ales incredere multa unul in altul
Poze pitici
Ank83 spune:
Alina inca nu mi-am facut planurile de bataie cu engleza cuc ei doi pitici.. Am incercat de cateva ori sa le zic cateva cuvinte si pareau foarte curiosi ...si repetau amandoi... amuzanduse copios ![]()
vreau sa vad un dvd disney magic english sa imi fac o parere, dar vorbind in jur cu persoane trecute deja prin asta , toti au zis sa nu ma agit prea tare ca ei vor invata foarte repede si ma vor lasa in urma fara sa imi dau seama 
Poze pitici
Ank83 spune:
si daca ma tot miram de bb 3.. Intr-o seara vorbind cu sotul m-am trezit si eu vorbind ca peste cativa ani as mai face un bebic .. daca vom fi plecati si stabiliti bine mersi acolo unde vreau eu
.. atunci cand deja cei 2 nazdravani nu ma vor mai lasa sa ii iau tin brate cat vreau eu. Dar asta ramane de vazut .. Cred ca m-a prins pe picior gresit in seara aia 
Poze pitici