Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(222)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

vasari....ce dragute filmuletele ..si pozele...
aa..cum adica camera ei...are camera ei acas...la gadi normal ca nu, acolo ii la gramada...ma refeream la a avea dormitoare ,spatii separate ..din din sala de clasa sa faca dormitor...
ce zicea dolto ? ..cum sa facem somul dulce?
o saptamana frumoasa tuturor mamicilor.... si femeilor....!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

La multi ani fericiti, Adriana!!

Bianca, la noi au mers excelent recomandarile lui Dolto pt somnul copiilor...

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai...

Multumesc frumos Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Andreea hai ca ma bag si eu la raspuns..
Si eu ca Alina zic ca cea mai importanta e educatoarea. RAul merge la gradi de stat ... si e ok , tot asa teatru vine la 2-3 sapt .. De semestrul asta fac si dans aerobic o data pe sapt ...si au si 2 educatoare una de dimi , alta de dupa-masa , fac cu randul cate o saptamana. E ok ca oricum le vede pe ambele zilnic, si ele nu sunt atat de mult solicitate psihic de 25 de copii.
Pe mine ma intereseaza sa socializeze sa invete sa se adapteze usor in mediul exterior fara sa fiu eu de fata.
Din fericire gradi de langa noi are curte mare cu tot felul de topogane si frumos amenajata.. gradi e curata, usi noi , termopane , mobilier nou.
Ma bucur ca au bucatarie proprie si acolo se face toata hrana. Sala de mese e curata ..O vad ca e langa grupa mica

Noi platim 7 lei pe zi , asta fiind masa.. adica mic dejun pranz cu 2 feluri si desert si o gustare dupa nani.

Jucarii am vazut ca au ... dar are si acasa destule ... si important e sa se joace cu ceilalti copii ..si activitati de grup.

Poze pitici

Mergi la inceput

Eu mai incerc sa il descos sa vad care educatoare ii pace mai mult... dar el de fiecare data imi zice ca ii place mai mult si de Diana si de Ramona .. Sincer ma bucur sa aflu asta..
Si ma bucur cand le vad ca ii iau in brate pe copilasi si ii pupa, si ei sunt atat de fericiti..
Poate se mai indreapta lucrurile si la invatamantul de stat ..cine stie ..

Poze pitici

Mergi la inceput

Acum imi rod unghiile ca din toamna mergem in uk si acolo sa vezi distractie la gradi... amandoi.. in engleza... Saracii nu vor intelege alea nici ca fac pisi
Acum incep sa o inteleg mai bine pe cumnata mea din canada cand isi lasa copilul ce nu stia gram de engleza la gradi acolo

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!

Am avut o perioada grea si nu prea mi-a ars de scris.
Andreea, iti raspund si eu. Matei e la gradi de stat si eu sunt multumita in proportie de 80 %. Pentru mine au fost importante educatoarele (eu m-am dus cu pile acolo; el avea mai putin de 3 ani cand a inceput). M-am interesat sa fie niste educatoare care nu tipa sau lovesc copiii (as fi in stare sa le dau cu capul de pereti daca s-ar atinge de el). In al doilea rand m-a interesat mancarea. Sa nu le dea mezeluri sau dulciuri din comert (bomboane, ciocolata). Legat de mancare, sunt multumita 100 % de ce li se ofera. Fiecare masa este gandita. Dupa somnul de pranz primesc placinta calda (branza, mere) sau prajitura de casa. Se gateste acolo. Eu dau 13 lei pe zi pentru mancare. Legat de aspectul gradinitei, ea tocmai a fost renovata si arata mai bine decat o gradinita privata. Fiecare grupa are ca un fel de apartament. Intri in camera de joaca; din camera de joaca se intra in dormitor si din dormitor in baie. Totul straluceste de curatenie. Am ramas surprinsa de jucarii: banc de lucru cu scule, bucatarie mare, tot felul de lego, cuburi, jocuri cu cifre, litere. La inceperea gradinitei ni se cere sa aducem o jucarie (in afara de plusuri) si o carte. Cam asta ar fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

La multi ani!

Mergi la inceput

La multi ani

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

LA MULTIIII ANI FERICITI...MAMICILOR ALATURI DE FRUMOASELE VOASTRE FAMILII....!!!

roxxy..extra gradinita vostra....la noi, chiar dacae privata nu avem asa !

Mergi la inceput