Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(222)
Raspunsuri - Pagina 4
Vasari spune:
Asa, recomandarile de ieri ale dr ortoped pt Maria au fost: stat turceste la joaca, mersul cu role
, balet, iar catarat si inot pt musculatura spetelui si abdomenului. Ne-a mai recomandat incaltaminte cu taloneta, la ea e f micuta curbura.
X-ul picioruselor e cel corect pt varsta de 3-4 ani, doar ca varful picioruselor e uneori spre interior, iar in rest drept, nu spre ext. Balet face la gradi, e unul din optionale... Sa vedem ce facem cu inotul, Bogdan (el are specializarea natatie, no 2 e kaiac) nu e pt mers la cursuri, spune ca nu ar vedea partea frumoasa. E drept ca ei se distreaza f bine cand inoata, dar mai trebuie si timp pt mers o ora-doua la bazin...
SufletDInger spune:
Un martisor si din partea noastra, alaturi de urari de bine in primavara ce vine.
Alina, dar cum ati ajuns sa mergeti la ortoped?
Vasari spune:
Adriana, voiam de mult sa ajungem la un control. Mai ales ca mergea si cu rolele, nu stiam daca e ok pt ea. Si mi se parea ca nu tine bine orientate piciorusele cand e obosita, mai era si X-ul. Am gasit o ortopeda f buna pt Sara si ne-a povestit mai multe si despre varste mai mari, asa ca am fost cu amandoua la un control acum. Pe Maria a zis ca e bine sa o vada la 6 luni in perioada asta de formare.
eladea2005 spune:
salutare fetele!
uau, ce liniste p'aci...unde sunteti toate?![]()
Alina, f interesante info ti-a dat dr...ce bine ca ai gasit un medic priceput....
fetele, va intreb pe voi, ca stiu ca deja aveti experienta:
ce ar trebui sa caut/urmaresc in momentul in care va trebui sa aleg gradinita pt Eric? cateva sfaturi, please...
![]()
weekend fain!!!!!!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
popbianca spune:
buna seara!
heiii ...bb...nici un semn de viata?!asa ...printre stropii de liniste ...cum merge cu alaptarea....?
vasari, interesante info...si eu am obs picior plat la Ana...la Luca inca nu e nimic concludent...
asa..de lauda...copilasul meu a traversat bucataria in 4 labe...azi!!!
Cu Ana avem show...la culcare...ieri seara, dupa lungi tratative si tratamente ...am tinut-o in sufragerie sa vad cat rezista pana merge ea de buna voie in pat...s-a facut ora 12,50...
...si am si trezit-o la 8,30...dar nici acum seara nu s-a dat batuta inainte de 11,20....trebuie sa-mi puie capul o strategie ,o metoda, un ritual...ca ma laudam eu cu ursul pacalit de vulpe si capra cu 3 iezi...si iaca ...a picat faza...urat de tot!
eladea...cu gradi?! feeling-ul....
eu vroiam cate si mai cate...si nu a fost asa cum am vrut, nu e ...nici nu va fi...dormitoare separate, saltele ortopedice,deserturi sanatoase, excursii....la noi nu a reusit...pana acum...sunt curioasa,,acum de da caldura ce-or face...?
Vasari spune:
Andreea, eu acum as urmari doar educatoarea. Sa fie buna, adica blanda. La nr de jucarii nu m-as mai uita, ei cel mai frumos se joaca tot impreuna si sa fie liberi. Sa nu tipe cineva la ei sau sa le faca observatii. Pe mine nu ma mai intereseaza ce invata acolo, ci sa socializeze cu copii de varsta lor si atat. Invata destule de la noi, suntem amandoi implicati in cresterea lor, iar pana incep jobul va petrece mult timp cu mine, inclusiv vacantele.
Dar ca sa fiu la subiect, cand am cautat gradi la inceput m-am uitat dupa: educatoare, comunicare, curatenie, mancare, personal, camere video, optionale... ![]()
Ca o paranteza, despre situatia noastra:
La gradi asta de stat au foarte multe optionale. Si frumoase. Teatrul vine destul de des, cam la 2-3 saptamani. Jucarii sunt multe, curtea enorma si amenajata foarte frumos. Ii place si educatoarea si profesorii de la optionale... dar ii place mai mult cu mami acasa.:))
Acum cred ca am convins-o sa mearga sa se joace, sa-si faca prieteni.:)
Dar am vazut dimineata ca cerealele sunt aduse intr-un fel de lighean mare.![]()
Vasari spune:
La multi ani fericiti, Adriana!! 
Bianca, la noi au mers excelent recomandarile lui Dolto pt somnul copiilor...
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
ce liniste pe aici...
se vede ca a fost weekend...![]()
bianca, alina, multu de sfaturi...
va fi greu de decis, inca nici macar nu am niste optiuni clare, as vrea sa gasesc vreo 2-3 gradinite(iar nu stiu daca sa fie stat/privat)...apoi sa merg sa vorbesc cu directoarea, sa vad gradinita, sa o intalnesc pe educatoare...ca in rest...nu prea stiu cum as putea afla ce si cum...
ufff, va fi greu de decis...

va pup! o saptamana faina!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...