Pepenasi de iulie-august 2008 (208)
Raspunsuri - Pagina 10
bujo spune:
Anaxena super felicitari
bebe papacios ca Maria si refacere rapida.
Dara imi pare rau, nu cred ca ai ce face sa treaca mai repede.
bujo mami de Filip si
12+
bobitamica spune:
O primavara frumoasa va doresc!!!
DARA...imi pare rau,dar nu ai ce sa faci pana nu-si face damblaua boala. Si am inteles ca la adultii e mult mai nasol. Oricum bubitele ies in reprize,cand dispar unele, apar altele. Si nu te scarpina...stii ca lasa semne. Deni e posibil sa faca ,dar o forma foarte usoara. Am auzit pe cineva care avea o fetita de 5 ani vaccinata care a luat totusi boala ,dar o forma foarte usoara.
Parca si Eliza ANKAi a facut tot o forma usoara, desi era vaccinata.
Am inteles ca e epidemie.
Tecky spune:

VA DORESC SA AVETI PARTE DE O PRIMAVARA MINUNATA!!!

dara imi pare rau ca ai facut varicela.Eu nu am avut si nu stiu ce sfat sa-ti dau...
gallyb spune:
VA DORIM O PRIMAVARA MINUNATA!!!!!!!!!!!!!!!

CAMY inca nu stim ce se ascunde in burtika, nici nu suntem foarte curiosi, important sa fie bebe sanatos, asta e cel mai important. Ultima ecografie am facut-o la 12 sapt, la 16 nu am ajuns, asa ca vedem pe la 22 de sapt. ce se ascunde.
Dara imi pare rau, nu prea ai ce face sa treaca mai repede.
Denisa poate sa faca o forma usoara. si eu am inteles ca e epidemie de varicela acum. Daca nu as fi fost gravida o molipseam si pe Xenia, desi eu sigur am facut in copilarie, dar totusi mi-e frica. Eu prefer sa faca boala decat sa-i fac vaccin. Inca ma gandesc pentru ca vreau sa o dau la gradinita din toamna, pentru ca din pacate nu o sa stau mult cu bebe acasa si tare imi e sa nu aduca de la gradi varicela lui bebe.
DIDI si noi suntem la capitolul intrebari, e foarte tare... nu se multumeste cu raspunsuri simple si da si explica la greu...
Eu sunt racita de vineri, azi nici nu am fost la servici, asa ca de martisor am stat si am bolit acasa.
Si ca sa ma jelesc...
...este pentru prima data cand nu am primit de 1 martie nici un martisor, al meu sot e de garda si vine tocmai mane la pranz, ne-a felicitat asa doar prin telefon. Dar o sa recuperam noi cumva...
Vroiam sa va intreb de o gradinita, eu vreau sa o dau pe Xenia la Gradinita nr. 250, este o gradinita de stat, langa Teatrul Masca, stie cineva ceva despre ea?
Xenia si 17 S +
Didi81 spune:
Galy, pai gradi aia de langa Teatrul Masca nu e in renovare? Noi stam fix langa teatru si mi-ar convenii si mie, insa habar nu am cand va fi gata... Eu una nu cred ca am vazut-o niciodata functionala.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
gallyb spune:
DIDI ba aia e de care zici tu, momentan sunt mutati in scoala 117 (peste pod la Lujerului), am o vecina care are baietelul acolo si din toamna se muta la gradinita. Mie imi convine ca este aproape de casa si cu doi copii ar fi minunat. Dezavantajul este ca se intra foarte greu aici, pentru ca nu prea sunt gradinite de stat pe aici, particulare din cate stiu eu sunt: Alba ca Zapada si Buburuza mare in zona.
Xenia si 17 S +
ankalaura spune:
Bobita - ma gandeam la faza cu radioul.
Nu stiu clar ce faceti voi 4 in acel birou, cine cu ce se ocupa, si ce hram are noua venita, dar daca ma gandesc la joburile mele anterioare, nici eu nu as fi suportat un radio sa imi lalaie la ureche.
Dar poate eu sunt mai ... nu stiu cum sa spun... business? La noi erau reguli clare, pana si telefoanele le aveam pe vibratie, si asta era in regulamentul intern.
Daca cineva avea chef sa asculte muzica in timp ce scria la un proiect, n-avea decat sa isi puna casti. Ulterior au inceput sa limiteze si asta, la fel cum s-a eliminat accesul la yahoo si altele de gen, lucru care iarasi mi se pare normal.
Acuma, eu nu vreau sa te superi pe mine, dar numai la mama la birou se mai asculta radioul, pe vremea lu' nea nicu, la o intreprindere de stat, stiti cum era...
So, in locul tau mi-as lua casti. Nu vad de ce ar trebui vreuna din voi sa isi cauta alt job numai pentru ca nu rezonati impreuna...
Marina_1609 spune:
acu depinde si ce presupune munca. si noi am fost 4 in birou. iar una din colege statea cu castile pe urechi de cand intra la munca si pana pleca acasa. partea proasta este ca se enervau ceilalti cand aveau nevoie sa ii comunice ceva si ea nu auzea. sau cand cineva suna si ea iar nu auzea telefonul... Noi doua comunicam prin messenger si eu mereu aveam grija sa ii zic: vezi ca vecina urla la tine de juma de ora etc
, vezi ca sefa se distruge sa vorbeasca cu tine....
deci si faza cu castie poate deveni enervanta. Si la noi mai ascultau muzica la radio ori de pe pc dar partea proasta era ca fiecare agrea genuri diferite de muzica si cand nu ne mai intelegeam il opream.
--------------------------------------------
Marina
27+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog