PRIETENE FARA TITLU (75)
Raspunsuri - Pagina 17
monica70 spune:
Tot eu,hai ca mi-am adus aminte de MIRA - m-am visat azi-noapte cu ea,eram in excursie prin tara cu masinile cu familioanele.Ajunsesem la Cetatea Neamtului si era cam de urcat ,iar ea n-a vrut sa urce si ea pana sus
Asta ca asta,dar dupa aia a urmat un mini-cosmar,aveam teza/lucrare/examen sau ce-o fi fost ,la matematica parca,dar m-am trezit cu niste chestii de ma uitam ca vitelul la poarta noua,nu stiam absolut nimic Visul asta de la discutiile noastre 'telectuale mi se trage ,clar
Am citit pe net ca duminica-luni iar e avertizare de frig+viscol in toata tara
In rest,Diana e dusa la inot,Tudor doarme,mancarea e pe foc.INGRID bine de tine ca macar cu mancarea n-ai treaba,ca se ocupa Genu Io ieri daca m-am tot ocupat de Diana,n-am facut altceva nimic Uf si am un maldar cat toate zilele de acte,ar trebui si smotru in baie etc.
Fug sa vad de mancarea aia.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
marchplayer spune:
Noi n-am scapat de antibiotic. L-am bagat dimineata asta dupa ce toata noaptea iara a fost Ioana cu febra. Rares la fel, cu febra dar mai usor decat Ioana, macar la el ceda la antitermice pe cand la Ioana...lupte. Oricum ca sa nu ajungem la vreo minunatie de suprainfectie le-am bagat antibiotic, asta dupa ce m-am consultat cu pediatrul.
eu am facut mazare cu pui pentr pranz si pe seara am pregatit sa facem peste. Ma gandeam si la ceva desert dar cred ca sa o las pe maine. Poate ceva cu zmeura ca am ceva congelata.
Ioana nici nu are pofta de mancare...eu o cam oblig sa manance un pic macar. I-am scos 10 min afara ca nu le strica un pic de aer curat, daca nu bate vantul dar nu aveau chef de nimic si in 5 minute am reintrat in casa.
Monica, Ioana la un moment dat voia sa fie cantareata dar de vreo 6 luni s-a schimbat, vrea magician sa fie. Se roaga de mine sa o dau la scoala de magicieni!!! Este haioasa, ea crede ca merge cu ini mini si abracadabra. La un moment dat cred ca am intrebat-o de ce vrea sa invete magie iar raspunsul ei a fost "ca sa fac o magie sa ajung in australia sa fac surf" am intrebat-o iarasi acum si mi-a zis "ca sa pot face ce vreau eu" deci nici gand sa invatam, sa muncim. nu ne convine ceva puf abracadabra si se schimba dupa bunul plac!!!
Asa este Bee tot o sa fac creditul, mi-a intrat la capsor...Nu vreau draga mea copii la harvard. As dori sa aiba o viata frumoasa, sa stie ca in viata trebuie sa muncesti dar mai trebuie si sa-ti iei pauze. Adica nu as vrea sa fie continuu pe fuga, mi-as dori sa-si rezerve timp pentru reflectie, pentru a privi lucruri, pentru a simti. Nu as vrea sa treaca pe langa toate astea in viteza spre ziua de maine.
Moni nici Ioanei nu-i place sa-i spun eu ce sa faca. Spre exemplu are chef de scris, nu trebuie sa-i impun eu ce sa scrie sau cat sa scrie sau cum sau unde...adevarata durere. De cele mai multe ori se apuca de scxris pe vreo coala de scris, scrie la mijloc si urmatorul cuvant pe partea cealalta...s.a.m.d. pana se umple foaia de nu mai intelegi nimic ca de cele mai multe ori schimba si instrumentul de scris...Mie mi-ar fi placut sa ia un caiet si sa scrie organizat si ordonat. Eu scriam foarte frumos la caligrafie. caietele mele erau mereu la expozitie. Si scriam si corect:))
Ingrid asa zici, facea mancare sotul tau si n-a putut sa se intrerupa putin sa-i prepare copilului micul dejun. Cata obraznicie
As vrea chitara si n-as vrea pentru Ioana. Asta isi doreste ea...eu as fi vrut chitara pentru rares si pian pentru Ioana. Oricum n-am gasit profesor pana acum.
Ma duc sa-i pun la culcare de pranz.
monica70 spune:
Am revenit si io cu o cafea.Gata papa.Io ca de obicei am bagat ceva rapidissimo: supa de broccoli si felul doi chiftelute de curcan,cartofi piure,sos de rosii si-am mai fiert si niste morcovi, mai ales pentru Tudor.
Apropo de Tudor nici poveste sa se atinga de bibele cu lapte nici aseara,nici azi-dimineata,asta desi cand s-a trezit a cerut APTE.Adica s-a atins de bibe,doar l-a plimbat prin casa ! Si cand i-a pus Ghita o farfurie cu lapte si piscoturi inmuiate in el,a mancat singur - evident cu moscoleala maxima.Nu stiu ce-i cu figurile astea pe el
DANIELA ha ha e isteata tare Ioana,normal ca cel mai perfect e sa te faci magician,vrajtoare,zana ... pai nu? Ce atata munca? Aia o lasam la altii! Imi pare rau ca ajunserati la antibiotic,asta e,important e sa le treaca.Fix asa aiurea scrie si Diana mea: de obicei isi baga nasul, cand sunt eu la PC si imi tot scrie una alta pe foile ce le am eu in fata .Io tot o trimit la biroul ei sa scrie acolo ce vrea,dar tot calare pe mine e.
INGRID wow matematica odata la doua zile ??? Io pauza totala ,n-am facut chiar deloc cu ea de luni de zile.Trebuie sa ne bagam si noi un pic in problema,mai ales ca Diana mea va merge si cu un an inainte de ai vostri la scoala - nu de toti,evident.N-o filmezi please cand faceti mate - intai sa mai imi dai si mie idei si apoi ca sa ii vina cheful si Dianei mele?
Mai nu stiu ce am,ca una scriu si alta apare scris,tot cu greseli de tot trebuie sa editez/corectez.Asa ca scuzati aiurelile scrise,daca apucati sa cititi inainte de a apuca sa le corectez ... Viteza
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
miraklucker spune:
Haha, Moni, dupa dusul de azi dimineata m-am intepenit si de gat. Cred ca de-aia nu vroiam eu sa urc cu tine muntele.!!!
.........sunt intr-o pauza de bucatareala. A iesit si soarele in sfarsit din ceata, ma duc cu motatele la spielplaz ca stau tolanite la Tv
revin mai pe seara sa va povestesc. Daca nu adorm iarasi la 8.45 ca ieri seara. Ma tot intreb se schimba cumva ora noaptea asta???
monica70 spune:
Io cu Tudor care deja s-a trezit.I-am dat sa manance,ne mai jucam ... Trece si el tot de la una la alta ceva de groaza.Voiam sa va zic ca mi-a aratat in carte pinguinul si i-a zis aproape bine ... GAINA.Bine ca gainii ii zice CUC
Astept sa apara mami incoace si Diana de la inot,pe urma vedem pe care din ei ii ia la ea in seara asta.Presimt ca iar iese cu balamuc,din cauza Dianei care vrea mereu "numai cu Tudor".Daca ar fi cumintei impreuna ,n-ar fi nicio problema ,dar impreuna-s de groaza,mai ales seara.
Tudor mi-a adus "un turnulet" de vreo 30 cm din lego - ca asa i-am dat comanda sa imi faca un turnulet (sa pot scrie intre timp ).Taaare fericit mai e cand il laud si il aplaud
MIRA aoleu faina esti Si io-s cam descentrata,dar nu ma mir, daca se anunta iar viscol,la cat de meteosensibila sunt.
marchplayer spune:
Eu nu mai vreau nici un viscol si nici un ger!! Gata cu iarna asta!!! Azi am vazut soarele ala si am scos si eu copii un pic, ce sa stai neica, una ca erau bolnavi dar nici nu te tragea atza sa stai prea mult ca pisca binisorgerul. Nici nu stiu cate grade era.
Eu in seara asta am prajt ceva peste si am stat cu usa si geamul deschis si m-a apucat o durere de cap de toata frumusetea.
Ce copil mai merge in 2013 clasa I?
Asa-i Moni, greu cu doi ca mai tot timpul trebuie sa stai dupa ei, intre ei...se iau la hartza..La mine s-a mai dres un pic pentru ca sunt din ce in ce mai multe momente in care joaca impreuna frumos.
Mai,stiam Ioana are ceva ureche muzicala, dar azi chiar m-a surprins!!!
Este o reclama la un iaurt Milli sau muler, ceva de trebuie sa alcatuiesti nush ce cuvinte(sper ca stiti la ce ma refer) are pe fundal o melodie(eu habar nu am ce este sau cine o canta) Ioana a sarit imediat sa-mi spuna ca aia este din spargatorul de nuci! Eu habar nu aveam sau ma rog..nu remarcasem.
monica70 spune:
DANIELA la noi deja s-a racit bine de tot! Si atat de inorat era ... nu degeaba n-am fost buna de nimic,decat sa zac in pat.Pe Tudor l-a luat mami la ei,iar Diana a zacut si ea la Tv la Tom si Jerry,n-a vrut cu niciun chip sa vina sa se culce,desi e rupta de oboseala.
Am facut un pic de matematica simpla,cu jocul ala de lemn cu cifre + bilute pe verso.Adunare si scadere.Initial cand sa scada,ea aduna si daca am corectat-o a izbucnit in plans zicand iar ca io-s de vina ca eu trebuie sa o invat,ca ea nu stie pana la urma am calmat-o,i-am dat cateva note de 10 pentru adunari si pe urma s-a prins si la scaderi.Cand o fi odihnita o sa mai continuam si cu chestii mai grele.Acum ne jucam de-a zana si vrajitoarea - io-s vrajitoarea evident.Mi-a pus o caciula in cap,mi-a adus pana si matura Ea e zana ,si-a luat o rochie si un sal vaporos,bagheta,ce mai echipament complet
De reclama aia io clar habar nu am, dar felicitari Ioanei: deci merita sa o dai macar la chitara!
monica70 spune:
Hai ca am facut-o de oaie: daca tot m-a maimutarit in asa hal de vrajitoare,am prins zana si am zis ca o inchid in beci - sub birou - da' s-a apucat zana mea la un plans cu lacrimi de crocodil - se vede ca e nedormita rau
Apropo de plans.Chiar ma gandeam azi ce diferiti sunt Tudor si Diana.La Diana pana pe la 2 ani,nu i-am vazut o lacrima in ochi.Zbiera mai mult de nervi/de ciuda .Cand cadea si se lovea,fff rar plangea,doar daca se lovea f.rau sau era prea bagata in seama.Abia dupa ce a inceput gradinita,de pe la 3 ani a devenit asa mai miorlaita.
In schimb Tudor ,de mic plange un doi si din orice cu niste lacrimi de crocodil ,vai mie .Cum se loveste un pic,cum instant izbucneste in plans si ii curg lacrimi siroaie: daca il consolezi cu un pupic,in cateva secunde tace.La fel daca nu i se face pe plac!
marchplayer spune:
Eu am terminat treaba, azi m-am bucatarit un pic, am fost cu copii la cumparaturi...si ca sa m odihnesc un pic am venit la pc si am citit povestea asta trista, va dau si voua link dar va anunt ca imaginile sunt cutremuratoare iar povestea de inodat lacrimi in barba
http://www.narcisvirgiliu.ro/blog/mami-de-ce/
monica70 spune:
DANIELO unde le gasesti ?
Reduceri la Metro la jucarii? Hmmm ... poate daca obtineam mia aia de euroi salariu
La noi maraiala maxima de-azi dimineata incoace: Tudor saracul,caruia nimic nu-i convine.Sigur e de la masele ca si azi noapte a dormit f. prost,asa mi-a zis mami.Diana si ea s-a trezit nu doar cu mucii de ieri ci si un pic ragusita,i-am mai dat ceai cu miere de albine.Si tot am trimis-o la inot.Dar maine dupa kineto,n-o mai trimitem la gradi,o lasam acasa si vineri probabil ca la fel - asta daca nu insista ea cumva sa mearga.Ma gandesc ca asa numai bine as mai avea timp sa ma mai ocup eu de ea cu una alta.Acum e ea la mami pana diseara,cand facem schimbul.
M-am uitat azi pe site-ul de la palatul copiilor si am vazut ca la pian inscriu doar copii clasele I-VIII - adica prescolari niet? La ce mai mai interesa dans sportiv,copii de doar la 6 ani.Enervanti sunt deja cu limitele astea de varsta,bine ca in Bucuresti pot sa ii ia si micuti fiind,iar la noi pauza.Parca si Deea zicea ca si in Brasov erau cu tot soiul de limite de varste.