Strumfi de iul-aug2007 (211)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

michy din cate stiu eu 110 e limita nu 120. Pe mine la aproape 130 m-au declarat diabetica. Din cate am inteles eu, el are si o usoara steatoza hepatica (daca nu ma insel) deci sa-si verifice si colesterolul si trigliceridele ca ele cam determina steatoza. Stiu pentru ca si eu am. Sunt dotata, fatooo!
Da, asta vom face: stop dulciurilor din comert in casa! si facut chec si pazit cu mare atentie sa nu fie mancat de sot.
Felicitari Georgi pentru Mihnea! Ale mele nu mergeau anul trecut nici pe tricicleta. Iris pedala dar Karina nu vroia.
cred ca si anul acesta le iau de pomana. M-am ofticat ca le-am luat super faine biciclete si scumpe ca sa mearga de 3 ori cu ele si apoi sa le dau, ca oricat as ridica saua si ghidonul sunt prea mici pentru ele acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

La multi ani si sa aveti o primavara frumoasa!
Nu prea sunt in forma, sunt cam racita, fetele la fel, le curge nasul, si tusesc, am fost la dr. n-au nimic complicat, doar ca dureaza...
Eu am o stare de ameteala/oboseala, ma dor toate cele, ma furnica pielea..stare din aia de raceala, doar ca sunt nevoita sa fac unele lucruri, si de abia ma misc...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Monica, sanatate! las ca acushi vine primavara si scapam la coltu ierbii
Kariris, tii bine minte. sotul cu colesterolul(ciudat) sta bine. doar glicemia e marisoara. si trigliceridele erau mari, ca l-au suspectat de hepatita. i-a zis dr sa slabeasca dar............ce-i drept in ultima vreme a cam basculat ciocolata, dar i-am taiat ratia. le-am mancat eu pe toate . sper sa scada glicemia ca numai un diabet ii lipseste, doamne fereste!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

merci Mychy!

Kariris, sanatate multa iti doresc! Stiu ca ti-a greu! Bine ca ai scapat de operatie! Imi placea de fetele tale, cand spuneai ca-ti citeau povesti seara

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Monicabo sanatate multa! si noi am fost captusiti toti patru, vreo 2 saptamani am tras-o. Acum parca suntem mai bine. De luni le duc din nou la gradi.
Imi place michy, ca si tu ca si mine ca sa-l scapi pe sot de efectele nocive ale ciocolatei, ai mancat-o tu!.
Al meu e dezastru: daca nu sunt dulciuri gen cioco, kinder, etc, da iama in borcanele cu dulceata sau in fructele confiate, gaseste el o solutie. Sau baga 4 pungute de seminte de floarea soarelui decojite si sarate pe seara. O punga din aceea are jumatate din caloriile pe care ar trebui sa le consume intr-o zi. El papa 4 pungi (400 g) motivand ca scad colesterolul. Scad colesterolul doar crude neprajite si nesarate, ca si cele de dovleac, daaar cresc trigliceridele.
Nu ma inteleg cu el si basta. Zau ca atunci cand il vad ca mananca dulciuri sau mai beau cate un paharel imi vine si mie sa-mi iau direct o saorma mare cu de toate! si sa las toata dieta.

Mergi la inceput

neatza...........Kariris, lasa shaorma! eu i-am zis la al meu: daca vrei sa te sinucizi incet dar sigur, treaba ta! acu' daca el e incosntient, nu trebuie sa-i calci si tu pe urme!

Mergi la inceput

pe mine ma chinuie IAR o durere de mijloc. nush ce naiba. ma doare toata partea de mijloc, spate, burta......am asa ca o centura dureroasa. m-am rablagit de tot. abia astept sa vina caldura, ca si de frigu la picioare mi se trage!

Mergi la inceput

fetele, v-am pupat. va doresc un vikend linistit si cica o sa fie cald!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

abia astept caldura. cre'ca maine ma duc la mosie sa azvarl in pamant niste semnite de levantica si niste zorele pe langa gard. daca pomi nu cred ca o sa avem anul asta, macar buruieni sa fie.

va pup, ma duc si eu la plimbarica.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Si noi mergem maine la mosie. Sper sa fie frumos si sa fie pamantul uscat sa nu se faca fetele ca purceii.

Am fost azi si m-am chelit (epilat) si pensat ca doar de luni incep recuperarea cu masaj si alte alea... sa fiu si eu bella

Vad stele verzi de foame!
Va doresc un WE frumos si linistit!

Mergi la inceput