Strumfi de iul-aug2007 (211)
Raspunsuri - Pagina 12
ddanagh spune:
Karligutza ia uite ce am gasit eu
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=13286&n=GUMMY-BEARmuzical-NOU
Dar mi se pare cam scump.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
xerxe2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza la fel si andrei, se plictiseste si-mi pune creierii pe moatze. sper sa se acomodeze la program lung pt ca vreau sa "scap" de soacra.cel mai "frica" mi=e de somnul de la pranz pt. ca acum nu adoarme decat daca sta cineva langa el. niciodata singur. tocmai ce am infulecat o saorma.....buna rau! ![]() ![]() oaana, voi ce faceti???? d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" |
Mihaela, Razvan al meu nu a dormit niciodata singur, numai daca sta cineva cu el, adoarme si eram si eu la fel de ingrijorata ca tine cand l-am dat la gradi. Nu numai ca doarme acum cu ceilalti copii la gradi, dar doarme chiar bine ... a invatat sa se schimbe in pijamale.
In week end insa, tot cu cineva langa el doarme, altfel nu.
Pentru noi gradinita a fost un succes total, isi consuma energia, ii place sa socializeze cu copii, deja are niste fetite prietene, le adora pe educatoare, ii place sa deseneze si sa fie felicitat de educatoare, ba chiar sa primeasca bulinute in piept, nu s-a imbolnavit mai desc decat anul precedent cand statea acasa, deci eu sunt foarte multumita. In unele zile, la ora 16.00 cand ma duc sa il iau imi spune ca nu merge pana nu termina ce i-a dat doamna de desenat si ii duce apoi foaia ca sa il laude ca a desenat bine. Le dau niste foi cu un contur trasat si ei trebuie sa deseneze cat mai corect in interiorul conturului.
Nu mananca el foarte bine, ca de lactate tot nu se apropie, dar borsul stiu clar ca il mananca pe tot, ba chiar soarbe si ultima inghititura.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 30+

mychydutza spune:
neatza
xerxe, multumesc mult de incurajari 

. esti o dragutza. abia astept sa-l duc, in primul rand pt ca se plictiseste, si al doilea motiv e pen' ca ...stiti voi.![]()
![]()
![]()
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
ddanagh spune:
Hai sa va mai zic din obrazniciile Dariei.
Aseara am vazut eu ca si-a inchis usa la ea in camera si statea rezemata in ea (se vedea in geam). Si statea si tot statea asa, ciudat. La un moment dat o intreb; ce-ai mami de stai acolo? D: lasa-ma ca am rupt calculatorul lui tati. M-am dus sa vad ce a facut si intradevar cat am spalat eu vase ea a vrut sa-si puna singura CD-ul ei cu jocuri (Piticlic) si a tras prea tare de clapita aia de la CD si a iesit de acolo. Ce era sa-i mai fac i-am zis si eu sa vezi ce se supara tati pe tine. El se duce de dimineata pana seara la servici sa castige bani si tu strici lucrurile. A stat in camera cu usa inchisa pana a venit sotul (adica inca vreo juma de ora) Faptul ca a recunoscut singura ce a facut si mai ales ca a constientizat ca a gresit ne-a inmuiat astfel ca nici sotul nu a certat-o doar a mai rugat-o inca o data sa ne cheme pe noi cand vrea ceva pe calculator. Noroc ca Adi a reusit chiar sa-l repare.
Bun, s-a vazut fata bine merci, ba mai mult Adi ii luase si un CD cu Tom si Jeri, ce-o fi zis, taci ca-i bine. Dupa f putin timp dadea sa bage iar CD-ul. Adi se supara si-i spune ca daca nu-l asculta ii ia CD-ul cu Tom si Jeri si il da altui copil. Raspuns: "Asta e al meu, nu ai decat sa iei altul si sa il dai la ce copil vrei tu" exact cu cuvintele astea 
Voi ce ati face la astfel de raspunsuri?
mychydutza spune:
eu , cred, ca i-as fi luat CD-ul si laptop-ul!
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
Vivela spune:
eu nu cred ca ei percep lucrurile astea ca pe niste obraznicii. ei spun doar ce gandesc. si ar fi culmea sa te deranjeze ca exprima ceea ce gandesc.
eu as fi insistat pe ideea ca noi nu vorbim asa si ca ii iau CD-ul pt a o pedepsi ca nu respecta ceea ce am spus. desi mi se intampla si mie sa zic ca ii iau jucariile si le dau altui copil, imi dau seama ce umilitor e pt el sa auda asa ceva. o reactie a copilului la vorbele mele mi se pare ca exprima ultima farama de mandrie, daca n-ar avea o replica pe masura, eu m-as panica.
oare eu cum as reactiona sa-mi zica sotul (sau altcineva) - "pentru ca n-ai maturat pe jos - asa cum trebuia - iti iau bratara pe care ti-am daruit-o si i-o dau unei iubite care matura mai bine si mai des"
cred ca as fi foaaaaarte "obraznica"
.
Traiesc in Orasul Alandala
Vivela spune:
a, si mai e un aspect.
faptul ca incerca din nou sa puna CD-ul e firesc, nu stiu de ce va asteptati voi sa n-o faca. e varsta (pana pe la 6 ani) - "ajuta-ma sa fac singur". e perioada in care copiii incearca sa faca totul singuri, e o forta naturala careia nu i te poti opune. si mi se pare extraordinar, de vreme ce copilul incearca in ciuda riscurilor la care se expune (in cazul asta, trecand peste cuvantul parintilor si riscand o pedeapsa).
voi nu v-ati intors niciodata din drum pt ca vrea copilul sa descuie/incuie usa, sa coboare din masina doar pt a se urca singur, sa se dezbrace doar pt a-si pune singur haina, etc, etc?
Traiesc in Orasul Alandala
ddanagh spune:
Aoleu Vivela draga de cate ori nu mi-a plans ca am chemat eu liftul (rareori, din reflex) si nu am lasat-o pe ea.
Tu ai mare dreptate ca nu-i prea frumos sa o ameninti ca-i iei cadoul inapoi, pe principiul "ursulet de catifea ce se da nu se mai ia". Dar ma gandesc ca trebuie totusi sa ai si niste pedepse din cand in cand, altfel nici nu vreau sa ma gandesc ce ar taia-o capul.
Eu acum latru degeaba, fiindca, recunosc, ca aseara, nu a patit nimic, decat vesnicile explicatii, vorbe. Si tocmai de-aia va intrebam daca e de ajuns ori ba?
De doua ore stau si ma uit iarasi la gradinite. Ma gandesc ca as fi avut sanse, cu pile sa o bag de acum la o gradi de stat, dar, in zona, e numai una despre care am citit ca-i la parterul unui bloc. Ati mai vazut asa ceva? cat de mici or fi clasele alea daca-s in bloc? Pai la Daria acum clasa are cred ca 35 mp.
CarlaV spune:
Vivela, bine le zici, ceva de genul asta voiam si eu sa spun.
Dana, nu te supara, mie nu mi se pare mare obraznicie, probabil a auzit formularea asta pe undeva si acum a folosit-o foarte bine in context. Alte lucruri mi s-ar parea grave, sa vorbeasca urat in sensul de insulta, sa strice intentionat obiectele etc.