Strumfi de iul-aug2007 (211)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

vine cineva la un ceai de iasomie?

ieri credeam ca vine primavara, am cumparat seminte sa fac niste rasaduri, azi e iarna din nou, deci la loc in barlog ... babele astea sunt tare capricioase

copiii sunt la gradinita, se pregatesc de zor de serbare, iar au in aceeasi zi, nu stiu cum sa ma impart, pentru ca "mama e numai una"
de 1 martie mi-au facut amandoi martisoare, foarte dragute , a fost surpriza lor pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Ioana, abia astept sa-l duc la gradinita sa-mi faca si mie martishoare!
Loredana, l-ai mai dus pe david la gradinita????

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Nu l-am mai dus,nici nu vrea sa auda cand ii spun,dar in toamna sigur il dau,se plictiseste acasa,in parc nu prea sint copii dimineata.Eu zic ca are numai avantaje.

Mergi la inceput

la fel si andrei, se plictiseste si-mi pune creierii pe moatze. sper sa se acomodeze la program lung pt ca vreau sa "scap" de soacra.cel mai "frica" mi=e de somnul de la pranz pt. ca acum nu adoarme decat daca sta cineva langa el. niciodata singur.
tocmai ce am infulecat o saorma.....buna rau!
oaana, voi ce faceti????

Mergi la inceput

daca aveti chef de ceva dulce , si aveti cont pe FB, ia uitati aci:http://www.facebook.com/album.php?id=100001089219385&aid=31026
o prietena si-a comandat la ea. 50 ron /kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare

Mychy, ce pacat ca n-am descoperit torturile alea mai demult...tare bine arata. am salvat la favorite, astept ocaziile.

eu zic sa nu-ti faci prea multe probleme cu somnul la gradinita, e posibil sa ai surprize si sa vezi ca acolo o sa doarma bine mersi. sau poate dai peste o educatoare mai destupata la minte care nu insista sa doarma copiii. de fapt cica nici nu e obligatoriu sa doarma (mama, cum suna, obligatoriu, cum naiba s-o putea asa ceva). sa-l puna (pe el si pe alti amatori) sa aiba activitati mai linistite, sa asculte o poveste, sa rasfoiasca o revista etc.

Dana, a nascut sora?

noi suntem mai ok azi, azinoapte s-a trezit david pe la 12 urland ca-l doare o ureche si-mi tot zicea: "mamiii, ma doare, fa ceva!!" . i-am dat o doza de nurofen, a adormit la mine in brate, dimineata a uitat de durere si zice ca nu-l mai doare. nu stiu ce o fi fost asta, mi-era cam teama de o posibila otita...vad ca acum nu pare sa-l deranjeze.
cred ca de marti o sa incepem si noi gradi, nu de luni. ca maine n-am cum sa ma duc la doctor cu el sa-mi dea aviz, ca inca are muci. eu sper ca pana luni sa-i treaca de tot, dar n-am cum s-o oblig eu pe madam dr sa-i dea aviz vineri cu apt daca el nu e apt.
om vedea.

s-a trezit piticot, fug.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Eu mi-am facut pofta de dulce cu... coliva, am primit de la o vecina si tare bine mi-a prins, nu mai mancasem de cativa ani.
Si eu ca si Vivela ma tarai, am ramas cu tuse, durere in piept si in jumatate de cap, imi vine sa-l tai, mi-am pierdut si o plomba. Noroc ca fetele au mucit putin si atat, in rest sunt destul de decente.

Dana, felicitari surioarei!

Mychy, mie la gradinita mi-era frica de multe chestii, inainte sa o duc, acum numai de boli ma tem. La noi sta cate o educatoare sau ingrijitoare cu copiii obisnuiti sa adoarma cu cineva, nu mi-as face probleme in privinta asta. (mai am o prietena care-si da copilul la gradinita in ideea sa scape de soacra, se poarta )

Monica, voiam sa-ti spun ceva dar am uitat complet, mi-am amintit si intr-o noapte si apoi am uitat iar .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Gata, mi s-a nascut nepotica Anya de 53 cm si 3600, sanatoasa, ok. Doar ca lui sora-mea i-au facut anestezie generala si abia acum da sa deschida ochii. Off ca mari emotii mai ai cand astepti.

Michi, Lori eu nu mai concep sa nu o duc pe Daria la gradi.
Si am uitat sa ma laud cu martisorul de la ea. I-au dat sa lipeasca o vaza mica si 3 floricele pe un suport mic, dragalas. A iesit f frumos atata doar ca Daria zice ca aia nu e vaza ci peste, asa il vede ea.

Ma duc sa beau un pahar de sangria, ca am in frigider, sa serbez si eu.

PS In kaufland au niste jocuri si masinute f faine reduse cu 75%.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

dana, sa-ti traiasca nepotzica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Dana, felicitari pentru nepotica si pofta buna la sangria
eu m-am cinstit aseara cu un campari orange, am fost singura cu copiii, sotul a fost la ski in nocturna , a venit acasa abia pe la ora 23, azi precis zace , cu febra musculara

Mergi la inceput