Dovleceii veseli se simt bine impreuna!(21)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna seara, mamici dragi!
Imi tot promit ca voi scrie si voi raspunde la mesajele frumose, dar nu prea ajung. Va multumesc pentru toate ocaziile in care v-ati gandit la noi. Mosorelul meu scump va fi operat cel mai probabil in aprilie, dar inca nu am reusit sa stabilim data.

Draga Diamar, mesajele tale pline de caldura si atentia pe care ai acordat-o fiecarei mamici de aici au fost intotdeauna subiecte de admiratie pentru mine. Si acum realizez ca te-am tratat cu ingratitudine fiindca m-am bucurat de mesajele tale dar nu m-am oprit sa te intreb mai multe despre ceea ce ti se intampla. Nu pot pretinde ca inteleg ceea ce simti dar pot sa spun alaturi de toate mamicile de aici ca iti sunt alaturi din toata inima si te voi purta in fiecare zi in rugaciunile mele. Si sper ca ori de cate ori vei avea nevoie de cineva care sa asculte, sa creada, sa spere impreuna cu tine, sper ca ne vei cauta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Raluk, ca de obicei esti tare pretioasa la casa / forumul omului.

Liliana, nazdravanii tai sunt de nota zece (ca mamica lor!)

Anomis, abia astept vestea cu fundita ca sa stiu ce costum le pregatesc la agitate.

Si noi suntem in proces de intarcare. Merge nesperat de bine, dar nu-mi fac iluzii findca asa a fost si acum vreo doua saptamani si m-a intors nazdravanul din nou la supt o data la 1,5 ore noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata fetelor,
Diamar eu mereu am interpretat prezenta ta pe forumul nostru ca o relaxare si ca o rupere de cotidianul tau dureros. Mai mult decat atat mereu tii minte diverse amanunte legate de fete si asta spune multe despre tine

As vrea si eu sa-l intarc pe David....iar .... dar nu ma lasa sufletul. Mai repede ma lasa sfarcurile cu care se joaca necontenit in timp ce suge
El bea lapte de vaca fara probleme atat la gradinita cat si acasa. Ii place sa-i pun intr-un pahar, sa bea cu paiul ...si-l bea tot.

In rest tot in Luton ne-am mutat ca intrebau fetele. Alerg sa-i schimb gradinita si sunt pe drumuri toata ziua dar va citesc mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata, fetele! sa aveti o zi frumoasa! las pentru toata lumea!!

va pup!

Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!

Mi-am incarcat bateriile in cele 2 ore cat am stat cu copiii, desi revederea nu a fost asa cum mi-am imaginat. Matei nu a schitat niciun gest cand m-a vazut, de parca ca nici nu ma cunostea. Nu a fost prea vesel, probabil si din cauza ca a dormit pe masina si era destul de somnoros. Nu a tras de mine sa-i dau titi, deci am terminat cu alaptatul. La inceput mi-a fost mai greu ca trebuia sa folosesc pompa de cateva ori pe zi. Am luat si ceva homeopate pt oprirea lactatiei si acum ma mulg doar seara. Ce urat mi se pare ca suna cuvantul muls in cazul femeilor.

Luto, s-a obisnuit David cu noua casa?

Raluk, multumesc de linkuri, inca nu le-am studiat. El a renuntat de 1 an la orice produs de origine animala. Probabil ca daca manca carne ii recidiva mai repede.

De Sabyna chiar nu stiti nimic?

Katteryna, aveti ceva probleme cu clinica unde urma sa mergeti la operatie? Cum stati cu banii?

Miha, voi in Japonia vreti sa va intoarceti?

Da, aici ma mai relaxez si eu, ma mai delectez cu poze de dovlecei frumosi.

Duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

ladies,
buna seara!

dia m-ai lasat fara cuvinte!de cate ori ai amintit ca sotul are probleme de sanatate nu mi-am imaginat nicioadata asa ceva. Nu stiu ce as putea sa spun doar ca ma rog pentru voi sa fiti puternici si sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste aceasta incercare!Ai un suflet extraodinar si sunt convinsa ca veti reusi! Luto te-a descris tare frumos, asa am simtit si eu despre tine!
Te imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Intarcarea este si pentru mine un subiect extrem de sensibil...pentru ca ma simteam slabita si aveam usoare ameteli am fost la medic sa-mi fac ceva analize. Sunt perfecte rezultatele dar eu tot asa ma simt...medicul mi-a spus iar ca ar fi cazul sa o intarc ca laptele e doar "apa" acum....poate sa imi explice cineva de ce "imi consum eu rezervele si suprasolicit organismul" daca "produc doar apa"?????? am incheiat citatele...
so...nu mai pot cu capul..

Ama nu bea nici un alt fel de lapte ziua e mereu pe mine cum stau jos(chiar si in parc), noapte se trezeste la o ora jumate sau mai des, imi este groaza de momentul renuntarii pe care incerc sa l aman cat pot si pe care mi-as dori sa nu-l constientizeze ea,pentru ca eu sigur voi suferi....voi cum veti proceda?

Mergi la inceput

liliac mi-au mers la suflet randurile tale in acelasi stil inconfundabil si m-am bucurat sa te 'revad'in direct!
Am apreciat gandirea perfecta si nu ti-am invidiat decoratia! Super dulce Andra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

22

Mergi la inceput