Dovleceii veseli se simt bine impreuna!(21)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Lili, Miha va imbratisez pe fuga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Diamar, multa putere mami, ne rugam pentru voi, am citit si am ramas muta ... pur si simplu. Sanatate multa si credinta, asta ajuta mult! in rest, sa auzim de bine! te pup si te imbratisez!

Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit tuturor!

Diamar, mi s-a pus un nod in gat cand am citit mesajul tau! Nu stiu ce sa zic, te imbratisez tare, tare si ma rog pentru voi sa fie bine! Si nu te mai gandi ca impovarezi fetele, suntem aici cand ai nevoie sa te descarci!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Diamar te putem ajuta cu ceva?
Fetelor, care aveti nr. ei de telefon, s-o intrebam poate are nevoie de ceva?
Draga mea, orice ai nevoie, spune, nu se stie niciodata de unde sare iepurele. Banuiesc unde te afli acum si de ce esti departe de copilasi. Nu inceta sa te rogi caci fiecare avem un inger pazitor iar tati de Matei si David este puternic si va trece peste toate obstacolele!
Te imbratisam si ti-as scrie multe dar cred ca e de ajuns sa iti spun ca sunt alaturi de voi si ne rugam sa fie bine!

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Uka, eu ma numar printre fetele cu care ai pastrat legatura si ma bucur mult pentru asta, dar tot imi vei lipsi pe forum, surprizele pe care le faceai, glumele tale..

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Diamar am incremenit cand ti-am citit mesajul. Daca putem sa te ajutam cu ceva, te rog mult sa ne spui. Ai fost atat de discreta, incat nici nu am realizat prin ce moment dificil al vietii treceti acum. Ma rog sa fie totul bine! Suntem alaturi de tine. Te imbratisez cu mare drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Diamar, sunt si eu alaturi de tine si te imbratisez tare de tot! Am citit mesajul acum cateva ore dar nu am putut sa spun nimic, am plans toata seara, mi se pare atat de nedrept ca oameni asa de minunati, fara pacate, care nu au fcut rau nimanui, sa treaca prin asemenea greutati, sa poarte asa o povara in suflet! Esti o femeie minunata, buna, blanda, cu suflet bun, se simte asta din toate mesajele tale, este nedrept sa suferi asa de mult. Dar ai un mare dar, esti o persoana credincioasa, si asta te va ajuta cu siguranta sa depasesti momentul acesta asa de dificil din viata ta.
Sa nu te gandesti nici macar o secunda ca ne deranjezi, chiar te rog mult sa ne povestesti prin ce treci, stiu ca asta ajuta, macar cu o vorba buna putem sa te alinam. SI daca ai nevoie de orice, nu ezita sa ne spui. Poate te putem ajuta material, sau macar cu un sfat, o informatie care sa iti fie utila. Te imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Miha te imbratisez, mami. Urmaresc si eu stirile si ma gandesc la oamenii din Japonia, care au fost atat de incercati de soarta. Plus situatia din Libia. Este atat de trist. Ai vorbit cu Sabina? Ce fac fetele?
Nici Alexutu nu e prea vorbaret, dar nu-mi fac griji deloc, serios. Eu stiam de Blaga ca a vorbit la 4 ani si il dadeam mereu ca exemplu.

Multa sanatate lui Joshulin cel scump!

Nu-mi pot lua gandul de la ceea ce a scris Diamar. Te imbratisez si-ti trimit un gand bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Multumesc mult pt cuvintele frumoase, am plans de la atatea laude, dar nu sunt nici pe departe asa cum ati spus voi.
Ma puteti ajuta cu o rugaciune sau poate ati auzit despre ceva chimioterapice naturiste. Eu sunt constienta ca numai cu voia lui Dumnezeu poate sa fie bine. O sa fie operat saptamana viitoare dar nu stiu in ce zi.

Dar gata, sa trecem peste moment si sa ne vedem de ale noastre.

Mateiasul meu a ramas fara titi, mananca tot ce manca inainte dar in cantitate mai mare. Nici nu vrea sa puna gura pe piure.

Somn usor fetele si pretuiti clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Multumesc mult pt cuvintele frumoase, am plans de la atatea laude, dar nu sunt nici pe departe asa cum ati spus voi.
Ma puteti ajuta cu o rugaciune sau poate ati auzit despre ceva chimioterapice naturiste. Eu sunt constienta ca numai cu voia lui Dumnezeu poate sa fie bine. O sa fie operat saptamana viitoare dar nu stiu in ce zi.

Dar gata, sa trecem peste moment si sa ne vedem de ale noastre.

Mateiasul meu a ramas fara titi, mananca tot ce manca inainte dar in cantitate mai mare. Nici nu vrea sa puna gura pe piure.

Somn usor fetele si pretuiti clipa!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea. (Psalmul 33:13)

Sa stii ca m-am gandit la Matei, ca nu ne-ai zis nimic de intarcare, deci momentul e greu pentru amandoi, cu plecatul tau de langa el. Te imbratisez cu drag si te admir si mai mult pentru puterea ta!

Sa ne spui cand stii de operatie, sa ne rugam in acea zi si noi.

In legatura cu tratamentele naturiste, nu stiu in ce masura se pot aplica acum, cand sunteti asa avansati in procedurile medicale. Alea naturiste poate trebuiau mai la inceput. Stiu ca tu de mai demult ai mai zis cate o frantura de informatie, ca sotul tau e bolnav. Eu am citit mult despre cancer si raw food, chiar si o romanca este care a fost trimisa in SUA de Ligia Pop la Institutul Hippocrates si s-a vindecat de leucemie. Ca sa nu mai vorbesc de o romanca de mai demult, Elena Nita Ibrian, care a trait pana la adanci batraneti cu hrana vie, dupa ce i se daduse sentinta de moarte in tinerete. Dar cum am zis, voi acum trebuie s-o luati pe calea aleasa si sa speram ca va fi bine.

http://hrana-vie.blogspot.com/p/carti-si-articole-despre-hrana-vie-si.html

http://hrana-vie.blogspot.com/p/metode-naturale-de-tratament.html

http://www.naturalnews.com/022808.html

http://www.naturalnews.com/031319_cancer_cures_treatment_centers.html (apropo de bicarbonatul de sodiu, chiar am vazut la tv o data o operatie in care disparea tumoarea, era efectuata de un medic italian)

Te imbratisez!

Mergi la inceput