Dovleceii veseli se simt bine impreuna!(21)
Raspunsuri - Pagina 19
gagga spune:
Seara buna,
Remember me?
Sunt uka, the one and only.
La multi ani, Monica, lots of
Am disparut in ceata, dar nu mi-am luat la revedere cum trebuie. Vroiam sa va spun ca userul happy-uka nu mai exista, am considerat ca trebuie sters, dupa un ultim mesaj aiurea interpretat.
Nu ma mai justific, am facut-o fata de Iulika. Evident, multe dintre voi au considerat ca am facut o crima, si nu am cum sa schimb asta. Ca a iesit altceva decat am vrut eu sa spun, e numai vina mea, si momentul de proasta inspiratie. C'est la vie.
Dupa astea cateva saptamani ma pot considera vindecata de DC, nu trebuie sa stea nimeni in umbra de teama ca citesc si ma rad. Nu mai citesc, nu mai scriu. Sincer. V-am zis, nici nu mai exist
Pe mamicile cu care am ramas prietena, le aud la telefon, le vizitez, planuim concedii impreuna. Si le multumesc ca ma suporta . Si gata .
Carina e bine, frumoasa, cuminte, perfecta . Si trimite cate un pup fiecarui dovlecel cu care a crescut pana la 1 an jumate. Va dorim numai bine, tuturor.
Ladies,
aricelul spune:
Salutari,
La multi ani Monica, multa sanatate si numai bine !
Diamar, Kateryna
Kawaichan e super dragalas Josh si imi place tare mult cum e la gradinita la el
Selen e bine macar ca aveti cu ce sa o plimbati, noi am tot amanat, iar acum cand ne-am hotarat la ce model vrem nu mai e pe stoc
deci sunt cam asa se vede ca daca citesc din joi in paste ...nu inteleg nimic...offf ... eu o vreau pe uka inapoi...nu stiu domne cine e gagga asta ... si nu numai dar vreau sa stiu mai multe despre Carinuka, ca sigur a inceput sa faca mult mai multe nazdravenii, ca vad si la Maria care dintr-o cumintica...
Va spuneam acum ceva timp de iritatia de pe picior....n-am rezolvat nimic, dupa ce am vazut si 2 punctulete pe pulpa de sus, m-am tot agitat ca nu stiam ce sa fac ...pana la urma am mai stat putin si am vazut ca au inceput sa se estompeze, dar nu au disparut de tot. Nici nu prea am mai avut chef sa merg la vreun control si din cauza faptului ca la recomandarea pediatrei am mers si la un control oftalmologic de rutina (ca asa e bine o data pe an, noi mai fusesem la 8 luni) si de 2 ori am facut programare si s-a dovedit ca cei din call center Medicover sunt pt ca mi-au gresit programarile..deci pierdere de timp...stiu e mai important copilul si o sa mai incerc inca o data..cu toate ca te enervezi cand stai cu copilul pe la usi... plus ca nu prea mai am timp de nimic cu invatatul si cu tot ..off..
Uka sper sa ne vedem cu prima ocazie cand mai treci prin Bucuresti. Mai ai vreun loc disponibil in grup ? .
aricelul spune:
Am uitat sa intreb de Sabyna. Daca aveti ceva vesti despre ea, cum e, sunt ok fetele? Doamne ajuta sa fie totul bine !
anomis28 spune:
Monica draga,
www.youtube.com/watch?v=wFh-rX_Sfhs&feature=related" target="_blank">La Multi Ani!
Sa ai un an asa cum ti-l doresti!
Cum e la servici? cum se impaca Dragoselu' cu absenta ta de acasa?
Te cu drag si mai treci pe aici .
Kawaichan
am savurat pozele cu Mozardinul
mare pictor, mare interpret o sa devina
iar parul ii sta de senzatie, deja are alura de geniu.
Lady Gagga, mesajul tau m-a mahnit profund.
Nu stiu ce mesaje au fost si cum si cine a interpretat ce...... Parerea mea personala este ca uneori "there is too much passion", spiritele se incing si ies scantei..... peste care din pacate vad ca nu putem trece. Mie imi pare rau ca ai luat decizia asta.
Eu, ca simplu cetatean, neutru ca Elvetia, iubitoare ca mine cum mai pot comunica cu tine, cum mai vad/ aflu de Carinos? nu imi spune de tel ca il inghit.
Multa sanatate si putere, celor doua mamici incercate, Diamar si Katy
Lullaby_2009 spune:
Hello!
La multi ani Monica!!!
Sa fii fericita si implinita!
Miha e asa de scump Joshulin. Esti o super tipa, ai incredere ca o sa fie bine. E mai greu uneori la inceput. Iti tin pumnii sa iasa totul bine!
Ma bucur ca am vazut-o pe Delia si pe soimita. Va pup!
Diamar, Katy va imbratisez, sper sa se rezolve toate cu bine!
Fragutza multa sanatate bunicului!
Anomis tare ma bucur cand te citesc si mi-e dor sa iesim la o cafea la mall. Pupam pe Dinutu, stii ca savurez pozele cu pufuletul scump?
Alex aveti ceva planuri? Sa iasa asa cum va doriti!
Selen ma bucur sa te revad. Pup pentru Alba ca Zapada.
Si eu m-am tot gandit la Sabina.
Lady Gaga eu nu inteleg nimic, recunosc ca am citit cu surprindere mesajul tau. Bine a zis duamna Anomis. Pup pentru Carinuta scumpa.
Noi am avut ceva peripetii azi, dar acum e totul ok. Ma rog, eu am si ceva superstitii legate de data si ma intreb care pe care se atrag.
Alexutu e racit, mi se rupe sufletul cand il vad ca sufera. Sper sa treaca repede sa ne jucam din nou si sa fim veseli!
mimika spune:
Aloooo! Ce este aici? Cati, diamar, sper sa fie OK pana la urma. Va asteptam cu vesti bune.
Lady gUka, zau daca stiu ce ai facut asa grav...Si in ultimul timp, am fost ceva mai activa pe aici...Ole, ole, ole, oleeeee, intoarceteeee, intoarceteeeee!!!!
Iertati-ma ca nu am timp de stat la povesti, dar fac curat si ma chinui sa fac bagajul. Maine dimineata plec la Romaaaa...
Va pup.
crocodana spune:
Ladies,
Monica primeste te rog si urarile nostre, m-am straduit toata ziua sa intru ieri insa nu mi-a iesit! Sanatate, noroc si multe bucurii de la Atomix de care ne este dor!Unde-s petrecerile de-altadata?
Kawa m-a topit Josh...m- a topit....si m-am bucurat tare sa revad soimita draga care e o dulceata!
Diamar tin strans pumnii mami!
Katt, nu fi trista, uneori cand lucrurile par gri sau negre timpul o dovedeste ca nu-i chiar asa si orice schimbare de situatie capata cu timpul o nuanta pozitiva..te pup cu drag!
Lull pupam Alexutu si sper sa scapati repede de raceala! E tare tare greu sa-i vezi suferind....
Frag inteleg cum e cu bunicul...si asteptarea asta e tare urata..si pt el si pt voi.. Off...m-as bucura sa ne vedem intr-o zi cu soare...poate imi fac curaj si vin in moghioros...i-am promis si cristinei...e mai greu ca nu suntem motorizate...avem doar o tricicleta
Selen, Diana !
Anomis mamica la patrat, din intamplare l-am revazut pe Dinutz ieri in poze.....Superb! Ma tot uit dupa el, dupa voi, prin parc la TV....poate poate ne intalnim..
Gagga....nu stiu mami ce sa zic... eu am incercat sa intru ieri, inainte sa citesc aici, pe contul de Picasa al Carinei sa o vad, ca mi-era dor.....si bang...nici o poza..am mirosit ca nu e a buna!pt mine vei fi always happy uka desi nici gagga nu mi displace, ca o am in ochi pe carinu dansand si zicand gaga....insa, if you ask me, also no one does, daca ai lamurit problema cu iulika asta e cel mai important...fetele nu cred ca s-au simtit ofensate si in plus ca in orice relatie exista hopuri....asadar si prin urmare te rog nu ne lipsi de fotomodela noastra si de suprizele tale minunate (mereu ma intrebam ce mai puna uka noastra la cale?) ....please consider this request!
revin cu poza zau, azi, daca nu se trezeste Ama!
diamar78 spune:
Sal!
Lull, Alexutu sa treaca raceala.
Selen, poze cu Alba ca Zapada cand vedem?
Miha, ce scumpel e Joshulinu. Eu nu o recunosteam pe soimitA daca nu o vedeam pe Delia.
Bia, curaJ mami!
Manga, la voi cum a ramas cu operatia?
Anomis, asteptam vestea despre culoarea caruciorului.
Mimika, calatorie placuta!
Oare Nela cu a calatorit? S-a intalnit cu fetele?
Si mie imi lipsesc uka si Carina.
Somn usor fetele si pretuiti ceea ce aveti!
Chiar, voi tineti copilasii tot timpul in scaunelul de masina? Este aici un copilas de 10 luni operat de 2 ori la cap in urma unui accident de masina.
M-am delectat cu poze cu Ama vesela/suparata. Tare dulcica cum isi tuguie ea buzitele. Imi place si ca la varsta ei a vizitat mai multe locuri din tara decat mine.
mamideandrei spune:
seara buna, fetele!
Diamar, cum sunteti? sanatate multa si ne pentru voi! Noi da, il tinem tot timpul pe Andrei in scaun de masina; dar se mai intampla sa nu circulam tot timpul cu masina noastra si atunci inevitabil sta in bratele mele; cat de greu trebuie sa fie micutului operat si familiei; ne si pentru el sa treaca cu bine peste aceasta incercare
Kati, voi ce mai stiti, ati mai aflat noutati?
Fragutza stiu cum sunt bunicii care au o gramada de treaba acasa si ei pierd vremea in spital ; din pacate am cunoscut sentimentul de f multe ori in ultimii ani; dar ei au o dorinta de a trai inimaginabila si sa stii ca asta ii intareste si trec mai usor peste perioadele grele; noi le spunem bunicilor ca trebuie sa traiasca prinda cel putin un stranepot de la fiecare nepot , deci ar mai avea de trait pe putin 10-15 ani
am vazut poze cu Amilici si Josh, sunt superbi amandoi, au crescut asa de frumos ; pupici dulci! ca sa nu va zic cum a reactionat Andrei cand a vazut pozele cu Ama
Anomis, Aricel, Lullaby
Mimika distractie maxima si sa faci muuulte poze!
cam atat pe seara asta, ne ducem la somnic, va doresc o noapte linistita!
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI