Dovleceii veseli se simt bine impreuna!(21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multi ani Moni!!!

Sa fii sanatoasa si fericita impreuna cu toti cei dragi tie! O zi superba iti doresc! Te imbratisez cu mult drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Miha ce surpriza minunata!!! E superb Joshulinul, cum mi-l aminteam, doar ca mult mai mare si mai matur! Ce mult ii place la gradi! Si ce mare si frumoasa e si soimita! Abia astept maine sa ma uit cu sonor! Cred ca e un show!

Si m-au distrat tare foile lui de la gradi! Super tare e gradi asta!

Te pup cu mult drag! Si ma gandesc la tine si sper sa vi se arate calea cea mai buna pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata!

La multi ani Monica!

Joshulinul e un scump,pare baietel in toata regula ,iar parul,parul e cel mai tare!!!!
Miha,multu!

Azi Samburel implineste 20 de saptamani ...nu stiu cum a trecut timpul,dar stiu ca mai am cam inca pe atat pana la marea intalnire!

Mamica de 2 nazdravani si de baietel mic in burtica 19+

Trandafirasul are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata! las pentru toata lumea

si ii urez si eu Monicai un calduros , sa fie sanatoasa, fericita si implinita alaturi de familia ei

va pup; sa aveti o zi asa cum va doriti; la noi se anunta o zi tare urata, e innorat si bate un vant!!!

Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

Iau si eu o ca tare mai e urat afara.

Kawa, Joshulinu e baiat in toata regula, ce distractie pe capul lui la gradi, foarte tare. Cand vad imaginile astea de la voi, parca imi mai vine si mie inima la loc cand ma gandesc ca peste cateva luni facem si noi pasul cel mare, am niste emotii de imi vine sa plang de pe acum.

Mely, sa ai sarcina usoara in continuare, ca tare repede mai trece timpul.

Noi azi cred ca ne vom face drum la cumparaturi, avand in vedere ca afara vine toamna.

Sa aveti o zi minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

LA MULTI ANI MONICA!!!!! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate! Petrecere frumoasa!

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Eu am cateva zile proaste din cauza celor de la Xcell si nu mai sunt buna de nimic...
O sa revin sa va spun despre ce e vorba cand voi avea timp, pt ca e mult de spus.
Va pupa fetele!

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!

La multi ani Monica! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate sa-l cresti frumos pe puiul tau.

Katteryna, te asteptam cu vesti.

Bia, pusici lui mosorel sa se faca bine. Curaj!

Am niste emotii! De luni sunt departe de copii mei si acum astept un raspuns. Problema e ca si daca raspunsul e pozitiv, finalul e numai voia lui Dumnezeu. Nu ma intrebati detalii ca nu sunt capabila sa va raspund.

De Sabyna stiti ceva?

Manga, voi ce ati rezolvat cu operatia?

Pusici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ziua buna

LA MULTI ANI, MONICA! inca o data! ma bucur ca ti-a placut dedicatia mea de pe FB

Diamar, sper sa fie bine pt toata lumea, oricare ar fi "finalul" de care spui

Katy, imi pare rau de problemele cu Xcell, sper sa se rezolve si sa nu mai fi suparata cum mai stati cu banutii, se aduna incetisor? am vazut ca si la stirile de la kanal D prezinta in fiecare seara cate un caz umanitar, poate e o idee sa incercati si acolo?

Kawa, Joshulinu e un copil extraordinar, cata energie are si ce frumos o hranea el pe Soimita ! ca de frumos nici nu-ti mai zic! si ce fain ca va fac poze la gradi, iar fisele cu "caca" m-au amuzat tare
si ma bucur ca asa le-am mai vazut si pe frumoasele de Delia si Soimita si am aflat si ca fructele sunt scumpe in Canada

of, azi iar am capiat in casa, afara e foarte multa ceata si nelipsitul vant am ajuns s-o plimb pe Ebru cu tricicleta prin casa acum cat doarme ea am ascuns-o iar in garaj (pe trici, nu pe Ebru ), ca nu mai scapam de ea, vroia numai plimbata prin casa.....

va doresc o zi frumoasa, in ciuda vremii capricioase

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit, girls!

Monica, la multi ani, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bine!

Diamar, Katerryna, va imbratisez dragelor! Sunt cu gandul la voi, Doamne ajuta sa fie bine!

Noi suntem ok, ma rog, pe aproape, Pisi iar e chinuita de-o maselutza cred si e cam nefericita. Am constatat ca nu mai are nimic de incaltat, i-au ramas mici cele din toamna, de fapt in lungime sunt ok, dar sunt inguste. Ma gandesc ca trebuie sa fie ceva pantofiori speciali, mai lati.

Bunicu' meu e inca in spital, se tot amana operatia si el isi pierde rabdarea. E suparat ca are atata treaba in curte si el sta degeaba in spital:(

Va pupescu girls, s-aveti o zi faina!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput