Dovleceii veseli se simt bine impreuna!(21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Bon jour!
Mary multumim de veste! Felicitari! Sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel! Eu iau o felie de tort ca-s tare pofticioasa!
Parca, parca imi faceti pofta sa mai fac si eu un bebe mai ales dupa ce m-am delectat cu pozele Iulikai Daniella e o dulce cum sta ea cuibarita la pieptul lui mami! Ma bucur ca papati tzitzica si ca te-ai recuperat repede! Sa treaca si durerile de burtica si raceala! M-a amuzat Bruce ca are o fetisoara nastrusnica la baita
Am iesit si noi azi din casa, ne-am plimbat prin soare si ne-am simtit invigorati de primavara!

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR-produsele noastre-
POFTITI IN BAZAR-hainute de la Wakka-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Katy felicitari ca ai reusit sa scoti ghioceii la povestit. mi-a fost www.youtube.com/watch?v=Wq4tyDRhU_4&feature=relmfu" target="_blank">dor de voi,

Mely felicitari mami de 3 iedutzi.
Ma bucur ca ti-a dat Dzeu ce ti-ai dorit.

Iulika, mami de Obelixa mica si viking Bruculin, multumesc frumos de poze, cel mai frumos martisor pe care l-am primit

Lady Kawa, , pentru mine esti cea mai tare, daca vii in Ro, gasim un loc de munca imediat. Nu stiu canadienii ce nuca tare esti si cat de bun ti-e miezul. Problema lor!
Sper ca tati de Joshulin e bine si sa stii ca pentru mine, o poza cu Mozardinul e ca o trufa chiar daca electronica. (daca ai ilustratie de la gradi e ca doua trufe)

Alex, hai mai mami nu vrei sa ne spui/ arati si noua ce frumos a fost acolo? Nu vedem si noi printesa in concediu? Please ....

Crocomam, esti tare maiastra, really. Mi-au placut foarte mult creatiile tale, in special ideea plecata de la liliac si transformata ulterior in set-uri. O sa vreau si eu, sa stii. Pe Ama cand o mai vedem si noi?

Lilian milady, ce fac aia acolo cu tine la uzina? Le-ai spus ca tu ai sange albastru, o printesa si un print acasa? Si mai multi supusi pe net (I am the first). Pai fara spiritul dvs. lumea asta pierde, I mean it. Don't lose yourself

Nela sa nu uiti sa imparti vizual frapucinele si cu noi, nu doar cu Lucia, Maria si Claudia? ok?
Abia astept sa vad struta regala la Buckingham

Lucia, imi place cum povestesti de David la gradi sau la masa.Dupa mutare ramai tot lutoniana sau iti schimbi nick-ul?si mergeti la mai multe camere, un palat, asa-i?

Diamar, Mamideandrei va multumesc ca nu lasati forum-ul sa cada pe pag 2. Sunteti de baza

Mimika, multa sanatate, petrecere frumoasa la Roma, stii ca asteptam poze, right?

Raluk, am citit mami la tine pe blog ultima postare si m-am cutremurat. Nu stiam ca e asa cu avorturile, brr.
Felicitari pentru dintosi, masele. Dupa ce ies toate, no problems.mai povesteste si aici de Alex, sa se bucure ochiul

Fragutule, multa sanatate bunicului.
Citind din urma mi-a ramas imaginea ta impachetata in cremsnit.
Pe unde va mai plimbati?

Uka, unde esti? Mi-e dor de Carinos si de tine?
nu mai stiu nimic de voi, de aventurile de la mare/ munte/bucuresti/soon Londra.

Noi suntem spre bine cu somnul, ne iese randul 2 de masele, motiv pentru care avem maraituri in program, o zi da una ba. Am luat sange sa refacem analizele pentru alergie si inca nu avem rezultatele totale. Se pare, asa la prima vedere, ca am fi scapat de alergia la lapte, chestie care m-ar duce in cloud 9, insa vom merge la un doctor sa ne confirme asta.

Am citit Elizabeth Pantley - No cry Solution (Raluk , a nspea oara cand imi pun capul pe umarul tau si ma ajuti) si in loc de 8 treziri pe noapte am ajuns la 3.

Cu olita nu avem nici un succes, si-a pus-o in cap prima data cand a vazut-o, dupa care a devenit total neinteresanta (daca nu chitaie, nu are bile, suruburi sau un chichirez e naspa)

Astept cu nerabdare ziua de 30 Martie cand sper din toata inima sa aflu de EA (intru si va spun negresit), am greturi seara si motai pe mine destul de des.

Inainte sa imi inchei monologul (cam lung, dar eram statuta), o strig pe BIA. Unde esti mami de minuni?

Sper din tot sufletul sa va vad active mai mult.

Cristina, lasa prajiturile si mai scrie aici de Emma si Andrei, Vik, ati emigrat? Selen, nu mai stim nimic de alba ca zapada cea tunsulica, Dana mami de Lugojana, mai vorbeste si cu noi nu doar cu parintii copiilor cu care se joaca Ana, please.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Aici sunt, prezenta la apel. Anomis, telepatia e in functiune! Azi tocmai imi faceam procese de constiinta ca n-am mai vorbit de mult cu tine si nu stiu ce m-a facut sa deschid forumul sa mai citesc. Cand colo era tocmai chemarea ta. Ce mai face burtica? Ma bucur ca e mai bine Dinutul scump.

Vreau sa o imbratisez si pe Cati cu toata admiratia pentru atitudinea ei buna.

Iar de Cecilia mi-e dor. Iti multumesc pentru mesaje, draga mea. le-am vazut cu intarziere pentru ca eu nu verific aproape niciodata adresa pe care am userul de YM. N-am reusit sa mai scriu chiar daca a fost sesiune si vacanta pentru ca am primit sarcinii suplimentare la serviciu si s-a dus timpul meu liber. Mi-a trecut oceanul peste cap si ma cam inec in toate.

Noi suntem destul de bine, fara probleme prea mari de sanatate, cu exceptia hidrocelului lui Mosorel, care trebuie operat.
Baietii cresc mari mult prea repede. Busici se pregateste pentru scoala, a facut progrese mari la pian, si-a facut prieteni noi si incepem sa avem probleme de atitudine. A avut doua serbari de 8 martie si s-a descurcat onorabil. A cantat la pian o versiune simplissima a piesei Oda Bucuriei. Mosorel e energic rau de tot, vorbeste mult si de toate, face la olita doar daca il pun eu (nu altcineva!) dar nu cere si nici nu da semne ca ar vrea sa ne anunte in vreun fel, e artist de pereti si mobila, se cearta cu fratele lui pentru orice jucarie (si de obicei castiga!), vorbeste la telefon cu bunicii si ne paraste ca ii dam nana (desi nimeni nu o face! Saracii bunici cine stie ce cred despre noi. ), se catara pe unde apuca si, mai ales, ne pandeste momentele de neatentie ca sa incerce sa coboare scarile fara sprijin (Stam cu ochii pe el ca pe bombe.) si, dupa vreo doua saptamani in care a dormit cuminte cu tati, s-a intors la trezitul de nspe mii de ori pe noapte pentru tzitzi .

Cam asta e. Va imbratisez pe toate si ma intorc la lucru pentru ca inca sunt la birou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna fetelor,

mi-a fost dor de voi, iar in ciuda faptului ca mi-am propus ca de la inceputul lui martie sa incerc sa intru si eu mai des...tot n-am reusit.

Sper sa fie toata lumea bine, iar bolnaviorilor sa le treaca repede, repede, ca trebuie sa fie pregatiti pt primavara ce tocmai a venit .

Iulika multumim pt poze. Sunt superbe, iar Daniella este asa cum ne asteptam cu totii: o frumoasa !

Mary ma bucur pt tine ca visul ti s-a implinit

Katteryna multa sanatate Raisei, sa "plece" repede toti crocobaurii sa puteti veni la recuperare.

Mimika multa sanatate baietilor.

Fragutza multa sanatate bunicului, sa fie bine si sa aveti parte de multi ani fericiti impreuna !

Luto sa aveti parte de clipe frumoase in noua casa si sa va mearga totul din plin ! Sper sa fie bine si David cu mersul cu masina .

Liliac iti doresc sa ai parte de multa putere sa treci peste toate si sa fie totul bine !

Kawa mult noroc in tot ceea ce iti propui. Cu siguranta o sa vina si vremuri mai bune.

Noi suntem bine, suntem in grafic, ne bucuram ca am scapat de iarna si nu am racit deloc, ca tare teama imi era, chiar daca de cand s-a nascut doar 2 zile i-a curs putin nasucul. Probabil frica asta o am si din cauza faptului ca am citit si auzit atatea cazuri urate. Off...va doresc multa sanatate si numai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Kawa pup mami! Cred ca esti tare impacata ca Josh se simte asa de bine la gradi! Mi-au placut la nebunie ce ti-a scris Anomis, imi si imaginam o nuca superba, perfecta, in toata splendoarea!

Mimika , ce frumos ca mergi cu mama intr-o mica escapada!

Luto sa fie intr-un ceas bun mutarea si chiar asa, ramai tot lutoniana nu? Oare cand va trece efectu' de traznet...eu zic ca la pensie...

Mami de Andrei, super! Ai flacau mare....mi l-am si imaginat asa voinic si hotarat urcand...

Alex ti-am simtit lipsa... Cum fu? Pupam Zeina dulce sa treaca repede chinu de la masele!

Raluk asemenea! Nu am reusit sa ma uit la poze....am preferat sa nu ma incarc! Trist, tare trist!

Liliacule mi-era un dor de tine mami....dar nu asa zau...., frumoase si inspirate as usual randurile tale! Si Katty ti-a raspuns atat de frumos!

Meli, felicitari, felicitari, felicitari! Sa vina sanatos pe lume si sa va umple viata de bucurii alaturi de fratiorii lui frumosi!

Iulika, ma bucur ca sunteti bine! E superba Daniella! SI semana atat de bine cu Brucu! M-a impresionat cum privea el la baita! O iubeste? E curios? Iar tu mami arati nemaipomenit de bine! Felicitari!

Anomis, ca de obicei esti la mare mare inaltime mami! Jos palaria! Oricand, cu mare drag pt tine! Acum cateva zile mi-era teama ca ne-am intalnit si nu ti-am vb (o mamica cu un baietel semana cu tine), dar e clar ca m-am inselat...adica daca ma vezi si eu sunt cu capu in nori pls opreste-ma!

Bia cand trebuie sa faceti operatia? Ai deja baietii mari mari! Cred ca ai fost tare mandra la serbari!

Aricelule, pupa Maria cea frumoasa de la noi!

Noi am gasit dalmatianu, azi in mall la etaj, in miniatura de la Scleich, fericire maxima...nu va zic...i-am luat 3 sa fie toata familia, mama tata si puiu, si azi umbla cu ei prin casa si cu tigru si cu poze....deja ii cara pe toti si le face des inventaru sa nu dispara cumva....e dulce cand plecam afara ca vrea sa-i scoata pe toti la plimbare dar nu-i ajung mainile...mor de ras...o sa pun poze ma jur.... Tre sa descarc vreo 3 carduri dar abia acu mi-am reinstalat sistemul...

Va pup si sper ca dormiti bine si in liniste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fete dragi!

Am intrat sa va las o aromata si sa va salut pe toate!

Eu sunt intr-o criza acuta de timp si oricat m-as stradui nu le pot face pe toate...asa se explica lipsa mea de pe forum.

Dar am apucat sa recuperez, am vazut vestile bune ale lui Mely...felicitari. Sarcina usoara in continuare! Iulika, Daniella e o scumpa si o dragalasa iar tu arati superb!!!
Mamideandrei am vazut si poze cu flacaul tau...ce a crescut!
Dana (Crocomam) ...uau...ce minunatii faci tu acolo! Frumos! Foarte frumos...

Pe Bia o salut si ii trimit , la fel lui Lili ..sa speram ca iti revine moralul si spiritul glumet. Alex...impresii si poze vreau si eu!

Mihaela (Kawa) ma intrebam ce mai faci...poate apucam intr-o seara la o poveste.

Caty pentru tine si Diamar ca nu ati lasat forumul sa moara , multe .
Luto spor la smotru...spre ca nu ati schimbat locatia, doar casa, nu?

Noi suntem bine, Isabela e din ce in ce mai umblareata (alearga prin casa si prin parc de abia ne tinem dupa ea), povesteste in limba ei, poceste cuvintele, deja avem crize de personalitate ca isi trage din dulap hainutele pe care le vrea ea...si apoi e circ mare daca o imbrac altfel, are 4 masele complet iesite si doua care acum o chinuie, nu face la olita (ca pentru ea e jucarie) dar ne anunta tacticoasa dupa ce a facut (zice caca phuah), maninca singura cu mana din ce in ce mai bine, cu lingurita mai avem probleme ca nimerim mai mult parul si urechea dar nu ne lasam.
Cam astea sunt noutatile de la noi.

Chiar daca mesajul meu nu e complet ca a lui Anomis () ma gandesc des la voi si va pe toate!

Duminica frumoasa!

Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Si pentru ca a venit primavara si la noi (in sfarsit) asa cum am promis am scos stelutele de la semnatura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Bun pranz sa fie!

Cata lume a scos capul afara, cum a dat caldurica!

Luci, mie imi plac povestile cu mutarile, cu reorganizarea, cu amenajatul. Poti sa ne spui, ca eu nu ma plictisesc. Cum se acomodeaza Davidosul cu noua locuinta?

mamideandrei, chiar ieri ma gandeam la voinicul tau, ca m-a pus Matei sa urc scarile de la tobogan de vreo 6 ori. Si sa le cobor, evident. Dar erau cam inalte, nu s-a descurcat foarte bine. Deocamdata!

Alex, raluk, sunt ultimii dinti, ma rog, masele, sa vedem partea buna a lucrurilor. Se va termina curand aventura dentitiei de lapte!!!

Liliacuta noastra, nu fii suparata, cum zice Cati, fiecare are ritmul lui. Nici Matei nu prea vorbeste, nu sta la "lectii", adica sa ne uitam in carticele, cum face catelul, cum face rata. Nu rasfoieste cartile. Rar zice un hau- hau (adica ham-ham, dar mai ca dulaul, asa :))Il intreb unde e urechea si imi arata foarte mandru nasul Singura lui preocupare "intelectuala" e construitul cu cuburi colorate. Luca face mult mai multe, intelege multe lucruri. Zilele trecute il intrebam pe Matei unde si-a pierdut cipicutul, sa il caute. Matei nimic. Si Luca a plecat sa il caute, l-a gasit si i l-a dus lui Matei. Matei a ridicat piciorul sa i-l puna Culorile nu le stie niciunul, nici nu dau semne ca ar face-o curand. Nici la olita nu fac. Dar o sa faca

mary, ma bucr mult pentru tine!

Mami de Bruce si Daniella, ai niste comori. Si cat de bine seamana copiii intre eiiiiii...Frumosi, frumosi.

anomis, sper sa fie si la tine cum iti doresti. Asa curajoase, voi, fetelor... Doamne, cu 3 copilasi...Multa putere va doresc.

bia, te imbratisez. Cand trebuie sa va operati?

aricel, parca aveati si voi o iritatie care va supara. sau ma insel?

Salutam si familia Dalmatienilor!

Vik, acum, la final, am luat si o cafea. Merci, ca buna este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Hello!

A venit primavara!!!

Simona multumesc mult! Esti minunata! Te pup si te imbratisez cu drag!

Diamar da, merg la inot zilnic, pe la 8-9 seara . Profit ca al meu adoarme numai pe la 11-12

Le pup cu drag si pe Katteryna, mimika si Irina care impreuna cu Diamar tin forumul nostru in picioare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit, girls!

Iulika, ma bucur mult ca ne-ai mai dat de veste! Superbe pozele, cred ca toata lumea are pofta acum sa tina un bebe mic in brate. Cum te descurci cu amandoi noaptea?

Mely, felicitari mami, o sa fii cea mai rasfatata mamica, numai baieti in jurul tau, gata sa-ti indeplineasca dorintele! Sarcina usoara pe mai departe!

Anomis, draga mea, mereu ma gandesc la tine, sper sa reusim sa ne vedem curand! Cat a fost frig am iesit asa scurt, cate o fuga in Moghioros si repede acasa. De acum inainte sper sa-mi reiau plimbarile mai lungi prin parcuri. Mi-ar placea sa ajung mai des si-n Herastrau, e tare fain acolo.

Raluk, Bia, Lili, ma bucur sa va vad, girls!

Va pupescu, dragelor, ma duc sa citesc ceva!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput