Dovleceii veseli se simt bine impreuna!(21)
Raspunsuri - Pagina 14
raluk16 spune:
Si eu sunt pe aici, avem niste saptamani mai grele din cauza maselelor si doarme pe mine. De cele mai multe ori in partea cu laptopul, si atunci ma uit la tv la un film bun. Acum e pe centru, asa ca pot tasta incet .
Nu am reusit sa intru in 8 sa va urez la multi ani, dar cum toata luna martie e luna femeii, LA MULTI ANI
Va pupam!
liliac1 spune:
Cati, raspund si eu cu "prezent" la apelul tau.
Daca ar fi sa sintetizez ceea ce facem noi as putea spune ca ne-am urcat intr-un montagne-russe al vietii. Uneori asteptam senzatia, aleori ne bucuram de moment dar de cele mai multe ori ne intrebam cat mai avem pna la final. Iar cand sa ne dam jos...constientizam ca suntem abdicted de adrenalina asta asa ca mai platim pentru inca o tura.
Timpul meu este limitat, acum e dimineata, acum e seara, n-am timp sa ma plictisesc dar nici n-am timp sa fac lucruri revolutionare.
Probabil ca Radu este singurul dovlecel nevorbitor, care nu stie animalele, care n-a descifrat culorile, care nu asculta povesti si n-are niciun fel de indeletnicire. Nu face la olita niciodata, nu da niciun semn ca s-ar apropia momentul x, nu arata obiecte, nu executa comenzi simple...
Cam asta in mare. Iar eu nu prea ma simt deloc vesela... Poate si de-asta am ales ca o perioada sa las loc celor care scriu ceva interesant, demn de citit la o cafea calduta in fiecare dimineata.
katteryna spune:
Buna dragelor!!! Iete cate o floare pentru fiecare!
Luto sa fie intr-un ceas bun mutarea! Stiu eu cam ce fel de distractie urmeaza acum
Andrei felicitari! La mai multe trepte!
Alex pupam si noi! Sa iasa mai repede maselutele sa scapati!
Raluk eu il am schimbul II pe Marius drept perna. Si l-am arvunit tot weekendul!
Liliacule mi-a placut ce ai spus cu montagne russe al vietii! Zau daca nu-i asa! Dar ia nu mai fi tu suparata! Hai sa iti spun un secret: nici Raisa nu face nimic din ce ai descris tu ca ai vrea sa faca Radu, dar eu sunt convinsa ca voi avea destule zile sa o vad facand toate astea!Chiar daca asta ar insemna sa astept 10 ani! Dar in cazul nostru, e altceva. Fiecare copilas e unic si se dezvolta in ritmul lui si s-ar putea ca Radu peste vreo 2 ani, sa fie primul dovlecel care stie sa citeasca!E, atunci sa te vad pe unde scoti camasa!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR-produsele noastre-
POFTITI IN BAZAR-hainute de la Wakka-
mary_07 spune:
Buna dimineata!
Am pregatit ciocolata calda cu frisca si o felie de tort pentru toata lumea,cu ocazia........minunatei vesti pe care am primit-o ieri la eco: Samburel e baiat!!!
Puiul mic e bine,creste in voie si zilnic isi face simtita prezenta in garsoniera.
Nazdravanii mari sunt bine,mai cu muci si tuse,dar ne-am obisnuit.Primul an de gradi aduce pe langa bucurii,si pachetele lunare de virusi.
A avut serbare de 8 martie,a fost deosebit de emotionant pentru mine...si pentru el.
Razvi a ramas la stadiul de "aaa" pentru orice dar speram sa vina cat de repede si ziua cand va poci cuvintele.
E cel mai incantat cand se joaca cu Alex de-a ascunsea si fug unul dupa altul prin casa...e minunat sa auzi rasete si chicoteli la patrat!
Sunt cea mai fericita de cand am aflat ca si bb3 e baiatel,simt eu ca statutul de mama de baieti mi se potriveste ca o manusa!
In rest,toate bune...vine primavara si profitam din plin de zile cu 15 grade!
Mamica de 2 nazdravani si de baietel mic in burtica 19+
Trandafirasul are nevoie de noi!
mamideandrei spune:
buna dimineata!
Mary, ma bucur mult pentru tine, ca a iesit asa cum ai vrut!!! sa-ti dea Dumnezeu sanatate sa duci cu bine sarcina la termen! dulci! cat despre felia de tort , incerc sa ma las , dar iau ciocolata calda cu frisca, asa in cinstea samburelului!
Liliac, Raluk, Alex
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI
diamar78 spune:
Buna dimi!
Mary, felicitari pt baietel!
Alex, dar tu nu ai fost plecata prin tari straine?
Raluk, mai un pic si scapati si de durerile astea cauzate de masele. La piscina mai mergi?
Nu v-am spus ca la noi s-a deschis cu scandal un Aqualand dar in schimb nu avem un bazin normal in care se poate inota.
Liliac, pai se poate mami sa te necajesti tu ca nu parlamenteaza Raducu? Sunt sigura ca pricepe tot dar o lasa pe Andra sa vorbeasca in locul lui.
Luto, cum va prieste noua locatie?
lutoniana spune:
Buna dimineata,
Mely era minunata o fetita dar daca tu asta iti doresti ma bucur pentru tine. Sarcina usoara in continuare
Diamar dar la Aqualand de pe tobogan te arunci pe ciment direct ? sau cum ?
Imi pare rau sa citesc un mesaj de-al Liliacai cu mult diferit fata de ce stiam. Parca s-a stins putin din optimism si din voia buna.Viata e grea si ne ofera prea des atatea obstacole si piedici dar din cate v-am cunoscut sunteti suficient de puternici ca sa-i dati una peste ceafa
Chiar asa Alex esti relaxata si recuperata ? Cum a fost ? Nu trebuie sa-ti fie rusine sa povestesti ca ai fost in concediu si noi nu....ca eu spal buda, plinta, geamuri etc.....Si asa si asa tot te invidiem deci zic ca mai bine spune-ne si noua cate ceva fain, daca merita sa mergem cand va fi....sau poate sunt deja impertinenta sa cer si pozici
La noi a iesit soarele probabil ca sa se vada mai bine mizeria asa ca va las si va doresc un weekend minunat
Iulika29 spune:
Bunå fetele!
Stiu ca nu am mai scris de mult dar må intelegeti voi.Ne confruntåm cu dureri de burticå, somn putin, din astea bebelusesti daca vå aduceti aminte.In rest suntem bine, påpåm tzitzi cat cuprinde,a fost si inca mai este putin racita.Da f greu så vezi un bebe asa mic racit dar uite ca se intampla si din astea.
Eu sunt bine, am avut o nastere ff usoarå, de recuperat nu stiu ce så spun ca nu am simtit ca am nascut deja dupå 2 zile.
Vå multumesc pt gåndurile bune, sunteti minunate ca de obicei!
Bineinteles cå vå las niste pozute
Katty
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 37+ cu cu fundita
diamar78 spune:
Iulika, ce ma bucur ca v-am vazut. Sunteti niste frumosi. Sanatate multa, ca stiu cum e sa fie racit un pui asa de mic. multi .
mamideandrei spune:
Iulika, imi pare bine ca ti-ai facut un pic de timp sa ne arati si noua minunea voastra, pupici dulci, dar mai ales sanatate multa sa treaca repede raceala!! sunteti o familie minunata!!!
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI