Gemanutzele in asteptarea aniversarii lor!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

olim, da' stiu ca te plimbi! ai uitat ceva: pe mine!

Ati observat c-a venit primavara? In sfarsit, mai ies si eu din casa.

Edit: Doina, tu observasei...nu citisem. Ce face nora ta? Cum a fost la eco?

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Am iesit si noi azi cu Dragos in parc, cu mare circ si plansete: la venire nu se mai dadea dus din bratele lui ta'su, la plecare nu vroia decat sa stea sa se dea in tobogan. I-am cumparat si 2 perechi de pantaloni de joaca, caci azi s-a facut ca un purcel (inca erau zone noroioase).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna!
Lora, abia marti pe este programata, maine pleaca la Bucuresti.Dupa ce am vesti va spu.
Black, e greu pana se invata, apoi nu o sa va mai lase pana nu il scoateti la joaca afara.
Olim, va plimbati?
Restul fetelor unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

SALUTARE
am ajuns si noi in franta azi supa masa,aseara v-am trimis un mesaj din hotelul in care am dormit, marius era foarte obosit si am decis sa facem un popas la un hotel.
am ajuns cu bine; marius incepe munca maine, alex scoala si eu rutina
va doresc o saptamana excelenta tuturor

doina; asteptam vesti
lora, prin iunie cand venim acasa, sper sa nu mai fac un drum pana atuncite iau la plimbare
black; la raport
ralu; ce faci
celalalte gemanute, pe unde umblati

Mergi la inceput

Buna!
Fetelor, maine la ora 14 este programata Ioana la eco.
La noi e foarte frumos, la voi cum este?

Mergi la inceput

'Neata!
Haideti la o cafea, acum, pana nu plecam afara, la plimbare...unii, care nu muncesc!
Nici n-am timp sa ma bucur de caldura, ca astia tot anunta zapada...
Noi ieri am stat afara de la 12 si ceva pana la 17.30 - bolfosenia a avut mancare la pachet, a stat la picnic in parc - i-am pus legumele intr-un borcanel de-acasa, lapte i-am facut in parc ca am luat termosul, biscuiti a avut si s-a uns toata, arata ca o mica tigancusa, dar ne-a priit iesirea. Sper ca azi s-o repetam.

Doina, bafta Ioanei! Te asteptam cu vesti!

O zi buna va dorim!

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Avem in burtica o fetita! Avem 17 saptamani si 3 zile.
Ma bucur mult caci este fetita! Maine mai face si alte analize la maternitaea Giulesti.
Voi ce faceti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinabita

Buna fetelor!
Avem in burtica o fetita! Avem 17 saptamani si 3 zile.
Ma bucur mult caci este fetita! Maine mai face si alte analize la maternitaea Giulesti.
Voi ce faceti?

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Ti-am zis eu c-o sa fii bunica de fetita! Super! Sa fie sanatoase amandoua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Buna fetele

Doina, sa va traiasca !Bafta la analize ,o sa fie mult de stat pe la cozi la Giulesti ...

Lora ,scuze,abia aseara am ajuns la posta sa pun coletul

Ieri la Bucuresti parca venise vara ...toti pustanii erau la maneca scurta ,pantaloni scurti ,fuste ,o nebunie de culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Doina, felicitari pt mica bebelusa! Acum pot si parintii sa se gandeasca la un nume de fetita!

Lora, super ca iesiti in parc toate 3 si ca mica Adelina mananca frumos afara.

Dragos este un ... (nici nu stiu cum sa-i spun: agitat, rasfatat, alintat? ) zilele acestea: se imbraca/se incalta numai cu ce vrea el, mananca numai ce vrea el (mai nou prajiturici gen Barny si ciocolata), stau cu el afara si cate 2-3 ore legate cand vin de la munca, caci altfel imi plange in usa cu haina in brate. Sunt si ma simt extrem de obosita si as dormi 3 zile incontinuu (azi dimineata nu am auzit ceasul de dimineata, am ajuns cu 30 de minute intarziere), numai sunt la zi cu situatiile, toti 3 copiii stau saptamana asta si cealalta la mama (soacra surorii este internata de urgenta la spital), mai incerc si eu sa ii mai iau din treburile de pe capul mamei (mancare, cumparaturi). Vineri sunt la Sibiu sa ma inscriu la examen si nu m-am pregatit absolut deloc, sotul imi reproseaza ca nu merg la soacra sa-i fac curatenie de Pasti . Parca toate imi stau pe cap si numai am control asupra vietii mele!
Si in loc sa iau ceva vitamine sa ma energizeze ma prostesc mancand aiurea. Noroc ca tin Postul si poate asa ma mai temperez cu mancarea!

Mergi la inceput