Gemanutzele in asteptarea aniversarii lor!
Raspunsuri - Pagina 3
doinabita spune:
Ce de idei de mancaruri mi-ati dat
Eu am facut azi varza cu ciolan afumat(ciolanul din productie proprie, cornulete , ciorba de legume.
Maine vad eu ce mai fac.Imi aleg din ce mi-ati spus voi.O sa pun sotul sa taie o pasare(cocos), gainile oua si nu ma indur sa le tai.Ciorba mai avem pe maine dar varza s-a mancat toata.Mai ale s caci pun si la pachet la Catalin la servici.Am facut si niste chiftelute caci a plecat o prietena la Bucuresti si i-am pus si fetei un mic pachetel.Fetelor are nora mea la nici 4 luni o burtica mare...or fi gemeni e mare...zau...
blackgirl0 spune:
Doina, ia pune-o pe cantar pe nora! Mare grija sa nu consume sare, i se umfla degetele de la maini, picioarele? Cu tensiunea cum sta? A facut ceva analize pana acum?
Si legat de gravide am ciuda pe 2 dintre gravidele mele, sunt ceva de groaza. Una dintre ele, o "colorata" mai spalata ce nu a avut deloc grija de sarcina (nu se hranea cum tb, pachetul zilnic de tigari) si care a nascut prematur spre 8 luni o fata mica, cu malformatii la inima, chiar de 1 decembrie. De-atunci, bebele este tot prin spitale, ba la incubator, ba la terapie intensiva in stare grava, nu cred sa apuce Pastele! Alta, gravida in 7 luni, a venit de curand la mine, insarcinata la 29 de ani cu al 8 lea copil , ultimul avand 1 an si dat la o familie maternala. Niciunul dintre copii nu este cu ea, toti sunt prin centre de plasament. As incerca sa o conving sa dea copilul asta nenascut spre adoptie, insa cum procedez? Sau mai bine nu ma bag? Ma mananca rau limba cand o vad, insa stiu ca nu-i treaba mea! Sau este? Lora, tu ce ma sfatuiesti din punct de vedere legal?
blackgirl0 spune:
HOROSCOP MARTIE 2011 GEMENI
DRAGOSTE
Este o luna a iubirilor frumoase, spiritul primavaratec pune stapanire si pe inima ta si te arati mult mai deschis spre iubire. Desi poate incepe ca un simplu flirt care te face sa te simti bine, lucrurile ar putea evolua repede spre o relatie adevarata, cu tot ce inseamna ea. Viata de cuplu este la cote maxime, te bucuri de fiecare moment romantic trait in compania celui drag, iar evenimentele in doi sunt sursa fericirii tale. Daca asteptai iubirea din nou in viata ta, profita de auspiciile bune ale acestei perioade, deoarece Cupidon sta cu ochii si sageata pe tine! Sanse sa te indragostesti sunt din belsug, doar de tine depinde sa profiti de ele!
CARIERA
Stii cum se spune: ce faci cu mana ta e sfant, ca atare, daca astepti ceva anume in cariera, ar fi bine sa te apuci tu singur sa construiesti acel plan. La ambitia pe care o pui in joc
si la resursele de energie de care dispui, ar fi chiar culmea sa nu ajungi la rezultatele dorite foarte repede, deci concentreaza-te serios asupra scopului propus si nu te lasa pana nu ajungi acolo. Esti si sustinut, atat de propriile tale talente pe care le pui foarte bine in valoare, cat si de persoanele potrivite care joaca
un rol in acest succes. Drumul ti-e deschis spre o realizare de toata frumusetea, dar totul depinde in primul rand de tine!
BANI
Nu-ti ajung banii, oricat i-ai dramui... Nu te astepta ca planul financiar sa evolueze lin, pentru ca te asteapta o serie de hopuri in acest sens. Fie ca trebuie sa primesti niste bani si nu vin conform promisiunilor, fie ca trebuie sa dai o suma de bani dar ceva te opreste din elan, fii pregatit sa intampini obstacole legate de finantele proprii. Banii nu vin usor si nici nu ajung la destinatie rapid, ci e nevoie de ceva eforturi din partea ta. Salariul poate intarzia si el cateva zile, dar nici tu nu reusesti sa-ti achiti la zi toate facturile, acumulandu-se restante, cu risc de penalitati. Fa un efort sa nu lasi datoriile curente neachitate pe luna viitoare, pentru ca va fi si mai greu sa le aduci la zi dupa aceea.
LoraG76 spune:
hello!
sa stiti ca exist, dar sunt racita si nici nu mai ajung sa scriu...
black, o poti sfatui, asa, ca fapt divers, insa e delicata treaba, zic eu...nu stiu ce pp. d.p.d.v. legal, ca nu m-a interesat vreodata si n-am avut tangente, sorry.
Doina, si eu aveam o burta imensa la 4 luni de sarcina. depinde de fiecare. multa sanatate si o sarcina usoara!
mai trec cand pot, va pup pe toate!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
blackgirl0 spune:
Lora, fa-te bine si ai grija ca nu cumva si fetele sa mucileasca pe langa tine!
Eu sunt daramata rau. Mi-a venit decizia de impozitare pe venitul estimat de anul acesta si, desi i-am spus mamei (ea imi tine contabilitatea) sa ia in calcul o scadere a venitului de 30-40% incepand cu luna aprilie, nu stiu ce anume a trecut ea , dar urmeaza sa platesc de 2 ori si jumatate mai mult ca anul trecut.. Prima rata pana in 15 martie, cand eu ma scobesc in buzunar de banii de mancare! Sunt suparata pea ea, nu i-am spus direct in fata, insa este meseria ei, ar fi tb sa stie.
doinabita spune:
Buna!
Black, tensiunea o are buna 12 cu 7, mainile, picioarele degetele nu i se umfla, mananca mai nesarat caci asa gatesc eu din cauza problemelor mele cardiace, cine vrea din barbati isi mai pun in farfurie sare.Ea nu ia in greutate, pe solduri, coapse si in rest, creste burta.Analizele si le-a facut luna trecuta si au fost bune.Dupa 4 luni si jumate facem ecograf, ea face 4 luni pe 15 martie.Ea nu isi mai pune sare la mancare in farfurie.Asa manca si inainte, mai nesarat si ii place.
Voi ce faceti fetelor? va pregatiti de Martisor?Nu ati auzit pe unde e primavara? ca eu o caut de zor!
blackgirl0 spune:
Doina, o fi copilul mai maricel. Sa inteleg ca pana acum nu a facut nicio ecografie? Va tin pumnii pt urmatorul control!
Si as dori sa va urez...
O PRIMAVARA FRUMOASA, CALDUROASA AFARA DAR SI IN SUFLETE, CU MULTE INCEPUTURI FRUMOASE SI PROMITATOARE IN VIATA NOASTRA CA SI SI PITICII NOSTRI!
Si muuulta, muuulta sanatate si multa putere si energie sa trecem peste greutati care (pisicii mei!) se inmultesc in loc sa dispara!
LoraG76 spune:
'Neata!
O primavara frumoasa va dorim!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ralnied1 spune:
Va doresc si eu sa aveti parte de o super primavara (ma rog, cand o fi sa vina, ca azi... tare ciudat mi-au mai sunat urarile astea legate de primavara!), sa aveti multe bucurii, soare in vietile voastre si iubire!
--------------------------------------------------
Exercitiu de timp liber...
Albumele mele