Gemanutzele in asteptarea aniversarii lor!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Lora, te cred si te inteleg in absolut tot ce spui acolo! Chiar acum sunt in pragul unei crize de nervi ca Dragos iar refuza mancarea. Si plange, si se tanguie cand ma vede cu lingurita, ne jucam, se uita la desene, ii fac aboslut toate mofturile numai sa bage si el ceva in gura (de mai bine de 40 de minute a mancat fix 4 linguri )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Black, multa rabdare!! Acum am aflat si eu cum e si nu-i deloc usor!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna!Fetelor la noi e o arna de zici ca vine Craciunul nu primavara. E nasol de tot!
Black
Lora frumoase cucuietele!
Rall
Restul unde sunteti? nu mai ziceti nimic?
Eu azi am facut ciorba de fasole si aripioare de pui cu orez la cuptor .Voi ce mai gatiti? ca eu nu mai stiu si mai avem si fonduri mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Sunt in viteza, ca astept pe cineva...
Delia, da, despre asta ziceam Crezi ca as mai avea timp de altceva?

Lora, noi in lipsa de mancare ne hranim cu spectacole, ce sa facem?
Restul, griji, probleme... vin, pleaca, stationeaza, depinde...

Abia astept! Stiu ca va fi ceva foarte frumos!

Doinita, te si eu! Si pe aici, tot iarna avem.

Va pe toate.

--------------------------------------------------
Exercitiu de timp liber...
Albumele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
Voi ce mai gatiti? ca eu nu mai stiu si mai avem si fonduri mici.

Am avut o chestie gen pui cu smantana, doar ca am pus numai piept de pui. Si din mers am adaugat bureti. A fost un deliciu. Nu ma asteptam sa-mi reuseasca asa bine.
Sapt. trecuta am avut ciorba de fasole boabe si mancarica de fasole cu afumatura. S-a mai consumat varza calita si ciorba de gasca, din surse externe. Adica de la soacra. Am mai facut peste prajit. Nu stiu in weekend ce mai pun la foc.

--------------------------------------------------
Exercitiu de timp liber...
Albumele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

sunt in treacat doar, da' scriu si io ce am in frigider: ciorba de gaina, mazare cu rosii si morcov si sarmale fara carne, facute de soacra, recunosc.
ma duc sa culc gasca.
noapte buna!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
am ajuns bine acasam alex s-a acomodat bine la scoala, doar ca de azi intra in vacanta 2 saptamani
va doresc un wek frumos tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Fetele, va scriu cu Dragos in brate! Din pacate, azi a stat cu nepotii din care unul are otita, altul muci, iar Dragos este cu nasul infundat si febra. Bun inceput de week-end.

Va spun ce a gatit mama : tocanita de ciuperci, ciuperci cu cascaval si unt la cuptor, mazare cu snitel de pui, ceva supa. Suficient pt azi si maine, ramane ca duminica sa il conving pe sot sa gateasca el ceva!

Ralu, imi ploua in gura la piept de pui cu smantana si ciuperci, favorita mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

delia ce bunatati ai prin frigider
noi azi am mancat ciorba de legume si tocanita de cartofi cu muraturi, diseara niste fasole si capsuni
maine de dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Vin si eu in fuga sa va spun 2-3 vorbulite.
M-am resetat de cand am vazut pozele Adelinei, care-i o minune de copil.
Iar mie Iustina nu mi se pare deloc slaba. Sau...ma rog, ar avea acelasi tipar cu fii-mea. Daca are mai multd e 20 de kile sa stii ca ne-a luat.

Nici noi nu suntem prea veseli. Are Radu de 2 zile te,peratura. Azi au inceput sa-i curga muci. Direct grosi . Miorlaie toata ziua si vrea doar in brate. O minune!!!

Ce avem in frigider de papa??? Daca va zic ca ieri dupa muuuulta vreme am mancat o omleta, ma credeti??? Nu stiam ces a fac repede cu ceea ce aveam la indemana. Mi-am reamintit cum se face dar parca dadusem reset. Il tot intrebat pe sot daca se pune ulei, daca pot sa pun cascaval...de-astea.
Azi am facut mancarea care-o aveti si voi prin frigider: mazare cu niste costita. Maine vreau musai sa fac niscaiva ciorba dar nu stiu de care...ca cea de pui tocmai ce-am aruncat-o. Cam atat.

Ma duc si eu sa-l doftoricesc pe-asta mic cu niste supozitoare.

Mergi la inceput