Gemanutzele in asteptarea aniversarii lor!
Raspunsuri - Pagina 21
olim spune:
black, hai capul sau sa vezi ca Dragos se v-a adapta la cresa si o sa fie bine si cu apartamentul
cred ca uneori mai bine sa nu ai asemena rudestiu cand era alex mic cum a trebui sa il duc la gradinita in clujm ca soacra d ela ures nu a avut timp sa vina, desi era in vacanta
lasa ca DD nu doarme niciodata
LoraG76 spune:
'Neata!
Black, cu scuzele de rigoare pentru intarziere, iti urez si eu "La multi ani", multa sanatate si sa ai parte de cat mai multe bucurii in viata!
Eu nu va stiu zilele, am memorie cam scurta, scuze!
Cat despre bunici, eu nici nu am beneficiat si nici nu beneficiez de vreun ajutor fizic din partea niciunuia. Nu prea scriu asta, pentru ca nici nu ma astept si, in fond, nu-s obligati sa stea cu nepotii...ca mi-ar prinde bine, da, ar fi super macar cateva ore/saptamana, ina nu...asta e, fiecare cu-ale lui. Mama macar nu-i acasa, dar soacra-mea e, e pensionara, si a fost in vizita saptamana trecuta doar o data - vizita scurta, f. scurta. Incerc sa nu o judec, cu toate ca, uneori, o mai fac, la nervi. Dar, repet, nu are nicio obligatie, in fond.
Las' ca o sa-i fie mai bine lui Dragos la cresa, ai sa vezi. Si bolfosenia va merge de la 2 ani.
kokiy, f. draguti si copilutii si animalutele! Eu chiar nu va vazusem niciodata.
Black, bafta pt. proiectul cu casa!
Liliac, ce mai fac copiii? Ce fel de acuarele trebuie pt. clasa I? Cam cat costa o uniforma?
olim, cred ca-i tare frumoasa zona in care stati, bravo voua! Felicitari lui Alex pt. poezie!
Doina, unde-ai disparut?
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
liliac1 spune:
Black uite ca Lora zice tare bine. Nu mai pune la suflet, incearca sa gasesti o solutie care sa nu implice terti si-o sa vezi ca lucrurile vor merge mult mai bine.
Eu in locul tau as schimba si chestia cu contabilitatea facuta de mama ca daca e sa rup cordonul ombilical, macar sa fie din radacina. Adica ma gandesc ca nemaistiind ce venituri aveti pe cabinet n-ar mai fi motive sa iti tina socoteala la ceea ce faceti cu banii.
La cresa poate sa fie de mult mai multe ori mai bine decat acasa. Ma gandesc ca oamenilor de acolo le vei putea spune fara strangere in piept ce asteptari ai de la ei. In plus, daca ceva nu-ti convine schimbi placa pur si simplu.
Lora dear, ce sa-ti zic eu de costuri, oare??
Acuarele eu am luat de-alea la tuburi de la arte plastice dar m-am bazat pe faptul ca Andra folosea de multa vreme asa ca stia cum sa le manevreze. N-am luat f multe culori pentru ca m-am bazat pe simtul ei estetic de a amesteca pastele si-a obtine ce nuante vrea. Bine, Andra a facut 2 ani de pictura inainte de clasa I deci macar notiunile de baza tot le cunostea.
Dar la scoala poti pentru inceput sa ii cumperi de-alea cu multe culori. Oricum se vor usca si vei cumpara altele Sau poate ca invatatoarea va prefera sa cumpere la tuburi de-alea mari si sa le dea la fiecare ora la fiecare copil atat cat are nevoie. Din 6 culori se pot face o gramada de combinatii. Depinde deci si de invatatoare si de copil.
Cu uniforma la noi a fost extrem de simplu. Nu avem una prea sofisticata. Ne-a spus de la bun inceput ca trebuie sa fie in culorile scolii: rosu si bleumarin. Nu ne-a impus vreun model sau vreo ceva anume.
Fetele si-au facut sarafane cu rosu in partea de sus si-un caroiat plise in partea de jos, iar baietii au facuty pantalonul bleumarin si vesta din caroiatul asortat cu fetele. Sunt fff frumoase uniformele.
Nu ne-a cerut sacouri/vestoane sau pantaloni la fete sau alte briz-briz-uri cum am vazut la alte clase.
In mod normal cu o uniforma tot anul n-ai treaba! Adica sa nu te puna pacatul sa faci mai multe ca n-are sens. Eu am vrut sa fac 2 dar tot la fel m-a invatat o mamica experimentata ca n-are sens.
Inca o chestie. Sa nu-i faci uniforma prea mare ca ei nu cresc extrem de tare (asta daca nu cumva vreio sa-i faci o uniforma de-aia sa o poarte pana in clasa a 4-a). Eu am optat pentru varianta sa-i fac uniforma din an in an sau chiar din 2 in 2 ani. I-am facut-o exact dupa ea, nici mai mare, nici mai stramta
M-a costat 80 RON.
Trebuie sa te inarmezi cu colanti, dresuri, pantofiori. Daca nu va cere veston atunci iti trebuie 1-2 puloverase frumusele.
Camasute albe iti trebuie vreo 2 cu maneca lunga si inca 1 sau 2 cu maneca scurta.
Nu stiu despre ce sa-ti mai povestesc. Daca e ceva mai intreaba-ma.
blackgirl0 spune:
Azi a stat sotul cu el acasa, acum este la cina aniversara Selgros 10 ani. Cica sa nu-l astept azi! Eu acum am bagat ca sparta si ca neghioaba 2 felii de tort, dupa o zi de post negru (munca, scoala de soferi, scos copil in parc, primit musafiri). Ma mai asteapta baia lui Dragos/culcatul/spalat o tura de rufe/pregatit mancarea lui pt maine (il duc la "bona"). Maine depun deja cererea pt cresa si de la 1 septembrie este inrolat (cresa noua, la 5 minute de mine). Noroc ca am intrebat, deja am gasit o pila (cica cereri depuse de anul trecut au ramas nesolutionate; sper ca pila noastra este solida). In fine, am vazut ca se rezolva lucrurile intr-un sens sau in altul.
Lora, ! Te asteapta an greu in fata, clasa I, Adelina cat de cat independenta!
Olim, daca pt tine 400 mp sunt putini... Chiar ma uitam ca apartamentele noi din blocurile rezidentiale nu au mai mult de 77-80 mp utili (cca 95 mp contruiti). Si mie mi se pareau spatioase!
Liliac, da' multe sunt frate de cumparat/achizitionat pt Andra! Si asta-i numai pt clasa I! Sper ca pt cresa lista este mai scurta! Ai si tu dreptate cu tertii, de obicei apar discutii (imposibil de multumit intreaga lume).
olim spune:
black, as vrea eu 400 m de casa ii gradina cu casa cu tot.casa are 72 de m2, micuta, dar ne-am obisnuit cand ma gandesc ca in Spania aveam 250
nici foarte mare nu e bine, ca e multa munca dca vrei ca totul sa fie in ordine.
ma bucur a esti ambitioasa cu scoala de soferi
multa bafta cu Dragos la cresa, sigu gasesti tu un loc ca esti descurcareata
azi am fost sa ma inscriu la o sala de sport, und ema duc din toamna cu o colega de-a lui marius, asa mai ies si eu de acasa.
azi mi=am sarbatorit sotul , asa ca dau de baut
ne auzim pe maine
blackgirl0 spune:
Cu intarziere, La Multi Ani Marius, sot de Olim! Multa sanatate, putere de munca si de adaptare prin Strainezia!
Pe mine iarasi ma prinde sfarsitul de luna cu situatia neterminata, si voi face cel putin 2 nopti albe pt asta. Sunt nervoasa, caci cu Dragos langa mine nu pot sa fac nimic: se baga peste laptop, imi mazgaleste registrele si fisele, sotul a venit la 2 dimineata si deja este rupt de somn (dar nu ma intereseaza, nu are decat sa stea cu Dragos in seara asta). Clar imi trebuie ceva energizante, aseara am terminat treaba spre miezul noptii.
olim spune:
black, multumim
black, spor la munca si la termiant registrele
pe unde umblati mai fetelor,ati disparut toate din zona
kokiy spune:
Merci fetele de aprecieri
Eu azi am fost la organizarea evenimentului "Desprecopii" din Bucuresti...ma dor talpile ...M-am intalnit cu cativa inimosi:alinuk,tzuc,rufus,cricor,anya,madalinaclara ...maine iau si aparatul la mine ,va pun poze ...sa transmit ceva cuiva,cred ca o sa stau la intrare sa inmanez insignele inscriptionate cu nick-ul DC
doinabita spune:
Buna fetele! toate zilele astea v-am citit ce ati scris dar nu am scris din lipsa de timp.
Black, imi pare rau de ce se intampla intre tine si mama ta ea pleaca de la tine si eu m-am rugat de ai mei sa nu isi joace soarta copilului la "ruleta ruseasca".Am ajuns la concluzia ca totul e ...degeaba...primesc din partea lui Catalin vorbe dureroase, toate frustrarile si le "varsa" pe mine si sincer nu mai pot...Azi au sunt plecati la Bucuresti sa faca ECO, l-au facut , fetita e bine , au vb la telefon cu barbatul meu, mama nu are...Ne-au spus mie si lui Dan caci dupa ce se intorc in 2 saptamani si 3 zile(nu stiu de ce asa...) se muta, ori in Bucurest(fara ca el sa aiba promisiuni de serviciu acolo) ori in oras cu chirie.OK, nu sunt importriva dar, cum zici tu Black voi aveti amandoi salarii si tot e greu, dar ai mei...cu un salariu aici ...si un copil pe drum...fara sa se certe nimeni cu ei...eu zic ca ceva nu e in regula la Catalin sau Ioana nu e fata deschisa pe care credeam ca am cunoscut-o.Nu vreau sa ma mai consum...fie ce o fi...Black din punctul meu de vedere m-a ranit Catalin atat de profund incat nu mai vreau nimic...de la viata...Imi doresc....nimic...Mi-e tare frica sa nu clachez de data asta, am un presentiment nasol...
Liliach
Fetelor:
LA MULTI ANI LA CELE CARE ATI SARBATORIT ZIUA!!!
(Scuze de intarziere) asa e cand mai imbatranesti.
Pe Dan il vom opera dupa ce se termina scoala si ia barbatul vacanta sa mearga cu el caci eu nu pot sa il mai ridic( hernia ombilicala da semne din nou ca cedeaza la mine, hernia de disc nu e bine la mine)
Alte nouatati nu avem.
Olim eu m-am saturat de curte, vreau la bloc
Mai ales ca avem si din astia: www.porcivietnamezi.com si e de munca destul.
Lora, eram pe aici dar in goana calului.
pe toate si va trimit
LoraG76 spune:
'Neata!
La multi ani pentru toti copiii mari si mici!
Sa aveti o zi cat mai frumoasa!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)