Gemanutzele in asteptarea aniversarii lor!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
black, ieri am fost dupa actele de franta, a avut marius reuniune veterinara si ne=am dus si noi cu el unde am stat, am facut 600 de km asa ca te rog pune motivat
kokiy, zici de subiectul ala cu perlele membrilor, sper ca nu ti-a placut ideea sa fim scrisi nominal cu toate greselile
mie sincer mi s=a parut aberant de tot, dar nu am vrut discutii.adica se legau de stilul fiecaruia in parte.
mie de exemplu nu imi place sa scriu foarte mult, is mai repezita de felul meu, si nu citesc ce am scris sa corectez.cat despre gramatica limbii sincer am invatat in 10 ani de occident, ca nu poti cataloga un om dupa anumite aspecte
plus ca aici toata lumea se tutuieste, in spania la fel, doar acasa cu sarut-mana sau sa iti rup mana
mai trec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Seara buna!

Olim, subiectul denizelei era haios daca se pastrau anumite limite ,era clar ca nu trebuia luata in calcul gramatica,ci stilul de abordare dintr-un mesaj ... intradevar s-a sarit calu' la un moment,iar faza ca unele vaneaza paragrafe intregi e

M-a speriat Razvanu' meu,are o energie in el ...astazi in parc s-a dat cu nasul de tobogan,i-a curs si sange ...are vanatai pe picioare de zici ca-i batut ...vrea el sa faca totul singur...spune ca se duce la baie si face pe acolo tot felul de prostioare,desfasoara rola de hartie sa-si faca piste la masini ,mai nou se uda pe cap,astazi l-am speriat ca o sa-l bag cu capul in chiuveta sub jet de apa,macar sa se spele pe cap ca lumea ...astazi mi-a mancat sufletul ,am cedat nervos

Apropo,voua nu v-am aratat gasca mea
Razvan si Claudia
https://picasaweb.google.com/103761393193733316086/MyPets#5611461647494420370
Tedy https://picasaweb.google.com/103761393193733316086/MyPets#5606914501548468066
si Jack https://picasaweb.google.com/103761393193733316086/MyPets#5606915684786283890 ... https://picasaweb.google.com/103761393193733316086/MyPets#5606916474711699330

Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Black azi toata ziua mi-am dorit sa pot ajunge in timp util sa iti pot canta un www.youtube.com/watch?v=wOmDyBu5DRc" target="_blank">La Multi Ani din toata inima. Imi cer scuze ca am ajuns cu intarziere.
Si ca sa o zic pe-aia dreapta, am pierdut si nr tau de telefon Am schimbat junghiul de tel si nu stiu ce am facut pe-acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Liliac, azi este ziua mea, deci ai nimerit in timp foarte util! Multumim de cantare, Dragos a apreciat tare mult! Nu ma sarbatoresc, suntem invitati la o nunta in familie, deci musai mergem. Din pacate, astrele s-au aliniat prooost-prost de tot, cu sotul ma intep de aseara, am si dormit in camere separate , ne grabim sa ajungem la Starea civila (suntem si fara masina, ca sotul s-a gandit el mai bine si de unul singur sa o imprumute varului sau pt week-endul acesta , ne intoarcem repede pt somnul si masa de pranz, si iarasi la restaurant pana la ora 21.00. Cu mama, relatii inghetate complet, ba mai aflu ca nu a plecat nicaieri.

Kokiy, ce copii frumosi ai (toti patru )! Cati ani are nazdravanul tau? Cred ca cel putin 4! Ati pozat la voi in curte, nu? Arata fain, cu verdeata! No, lasa-l pe poznas sa-si faca damblaua, ca- tare scump, imi si imaginez ce vremuri vor veni si pt noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Black,La multi ani!...iti doresc sanatate,fericire si sa ti se implineasca toate dorintele.

Razvan face 4ani pe 8iunie,tot gemanut si el.
Da,la noi in curte sunt pozati.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DELIA!!!!!!

La multi ani, la multa fericire, la multa iubire, la mult noroc si la multe dorinte implinite!

Mergi la inceput

kokiy,ce frumosi copii aice repede trece vremea, deja aveti 4 ani
ce bine de voi ca aveti curte, eu sincer nici nu imi imaginez viata la bloc cu copiie asa usor sa ii lasi afara se se joaca si bine si pt ei.
noi aici nu avem curte foarte mare, vreo 400 de m2 cu tot cu casa, dar e un paradis pt alex.
acum i-am luat piscina pt el, abia astept sa o punem in folosinta,
aici e cald si bine is 30 de grade, nu ca in Gretagne unde ploua

black distractie la nuntasi nu fii suparata, ca asa is barbatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

O, Black nu stiu de ce eram convinsa ca e pe 27 Oricum, bine ca m-am trezit mai devreme si nu mai tarziu.
Ah, asa-mi trebuie daca n-am fost in stare sa caut listuta aia de inceput
Distractie placuta pe unde mergeti voi. Cu cine l-ai lasat pe Dragos? Sa nu spui ca l-ati carat dupa voi.

kokiy ai niste copii superbi. Si catelul este un dulce.
Imi place ca aveti curte si copiii au unde sa se joace.

cum olim, 400mp sunt putini?? Sa ii stapaniti sanatosi Unde v-ati localizat pana la urma? In ce zona??

adina nu ne spui mai multe despre voi? Ce mai faceti, ce mai ziceti? Cum mai este razvan?

Doinito tu meriti un mare buchet de flori! Te strang puternic in brate si sper ca in curand lucrurile la voi sa se linisteasca si sa se aseze pe un fagas normal. Dan cum mai este? L-ati operat pana la urma? Te tare de tot.

Mergi la inceput

liliac, petru noi e cam putin,a dica am avut vreo 2 ha anul trecut de curte, apoi in tomana vreo 1200 de m sia cum 400
e inchiriata, dar nu am gasit decat asa atunci cand ne-am cautat casa si era musai urgent sa inchiriem,
dar ne-am inscris sa cumparam un teren, sper pe la anul prin martie, de minim 1000 de m2, acuma sa vedem ca is 85 de parcele si suntem pe locul 42 in tabel, sa vedem ce ne ramane
acum adunam banuti
pana la urma stam la Beaupreau langa Nantes.
va pe toate si va doresc o duinica frumoasa

black, sper ca ai petrecut frumos azi.
azi am fost la serbarea lui alex, si ne-a recitat o poezie in franceza, are o educatoare deosebita,aine e ziua mamei aici, si au facut azi o serbare, a fost ceva deosebit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

A fost frumos, dar obositor. La nunta am transpirat amandoi de grija celui mic (nu am avut cu cine sa-l lasam ), a fost si sora cu nepoteii, au alergat si s-au jucat prin doua sali imense, printre mesele invitatilor (6 copilasi de gradinita, din care cel mai mic avea 10 luni ). Am ajuns acasa relativ devreme (ora 23.00), Dragos s-a agitat intreaga noapte, azi tot programul lui a fost dat peste cap. Prima si ultima nunta cap-coada impreuna cu copilul. Daca nu am cum sa merg fara el, zicem pas. Mai avem o incercare peste 2 saptamani, insa este nunta de noapte, deci clar vom sta maxim 3 ore. Ioi, Doina, de ce nu esti tu mai aproape de mine?

M-a sunat si mama de ziua mea, un LMA scurt si-atat. Mai nou, unchiul din Germania ne scrie cum ca sa o intelegem pe mama ca este extrem de obosita, ca ar tb sa nu-i mai cerem atata ajutorul cu Dragos si cel financiar, ca in Germania asa ceva nu s-a pomenit. In fine, nu comentez nimic. Ciudat este ca tocmai el sa ne spuna asta, ultima oara s-a certat cu mama dupa numai 4 ore. Noi stim care este adevarul. Faza buna este ca m-am hotarat ca, indiferent ce, voi incepe sa caut si o cresa pt Dragos (din toamna), ca am un copil sanatos si ca refuz sa mai traiesc "cum trebuie" (acest cum trebuie fiind de fapt doleanta sau pretentiile mamei). Ba mai mult, am inceput deja sa vizionam apartamente de 3 camere, sper din suflet sa ni se aprobe dosarul cu Prima Casa (pe care inca nu l-am realizat, nu au aparut normele; si aici am ceva emotii, caci mama ini tine contabilitatea si am nevoie de niste situatii privind veniturile cabinetului). In fine, maine va sta sotul acasa cu Dragos, de marti il duc iarasi pt 2 saptamani la mama finei (si am emotii).

Ah, si cica si cu sora mea este certata. I-a transmis ca nici ei nu-i mai tine copiii, ca va vrea sa-i vada "ocazional". Iar soacrei mele i-a spus ca vrea sa fie "bunica la distanta" pt Dragos. Mai este ceva in plus de spus?

Mergi la inceput