Gemanutzele in asteptarea aniversarii lor!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Liliac, fa loc, te rog, reginei dezorganizarii! Eu stau drept si ma uit crucis in oglinda la mine cum m-am putut aglomera in ultimul hal! Si in loc sa le iau pe rand, le iau haotic, cu hei-rup-ul si normal ca nu iese bine! Nu mai spun ca peste nici 2 saptamani am mare examen la Sibiu 3 zile in mijlocul saptamanii si habar nu am cum sa reprogramez pacienti, sa imi fac situatia de la sfarsit de luna, sa invat, sa termin niste fise, sa mai ies cu cel mic . Azi mai merg si cu socrela la jinecolog, sper sa am vesti bune de-acolo! Ah, si ieri si azi am dormit peste programul normal, ca doar asta este prioritar acum la mine: sa dorm!

In rest, Dragos cu bunica-sa sunt mai mereu afara (ieri o tura de 2 ore dimineata si 3 ore dupa-masa), i-am scos si jucariile de nisip, a mai invatat un cuvant "aaaaaa-pciu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la cafea!
Eu iar sunt obosita si ametita de somn...
Ma duc sa fac o ciorba de fasole, sper sa pot, sa ma lase bolfosenia, apoi plecam afara, cu toate ca in casa e dezastru.
O zi buna!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Buna fetele!

La mine pe tarla e bine,am inceput sa simt prin piele primavara ...m-am frizat,m-am apucat de slabit,am dat deja vreo 4kg,dar mai am de dat vreo 15kg
La job s-au mai asezat lucrurile,nu din cauza banilor,doar din cauza frecusului si a stresului
Ai mei copii sunt sanatosi si mereu cu chef de afara .

Va si va doresc o primavara cu mult soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Hello!
Mai unde umblati? ati vazut berzele si ati iesit la iarba verde?
Eu azi am trebaluit mai toata ziua.Maine nu stiu ce sa mai combin la oale si tigai.Am cam facut mai de toate in ultima vreme. Caldura nu vine inca trebuie sa dau cu var la bucatarie si o gramada acum in preajma Pastelui.
liliach, acum inteleg o vorba : Copii mici necazuri mici, copii mari ---NECAZURI MARI!!!Ata mi-o spunea nasa cand aveam copii mici, iar eu credeam ca ...nu e asa.Dar asa este.
Koky, cum ai reusit sa slabesti? eu am kg. destule in plus dar nu reusesc sa slabesc, nu imi permit o dieta anume, din cauza de bani.u cum ai facur?

Mergi la inceput

LUNA APRILIE 2011 PT GEMENI

DRAGOSTE

Luna aceasta poTi spune cu maxima inncredere ca ai gasit jumatatea potrivita. Ori te indragostesti iar, atras de o noua aparitie din calea ta, ori ajungi, impreun#259; cu persoana iubita, la o decizie capitala ce iti poate schimba viata: casatorie, copii, casa noua. Iubirea are o nota de unicat, pentru ca au loc evenimente de varf, care nu vor mai avea loc poate niciodata, ca atare trebuie sa fii atent ce declaratii faci, deoarece suna a litera de lege! Esti remarcat de sexul opus intr-o lumina noua ce te face mult mai atragator, iar sansele de a incepe o noua relatie sunt maxime, totul e sa faci si tu un pas în fata pentru a profita
de sansa. La energia pe care o degaji si la sarmul care te insoteste, nu pot avea loc decat momente de neuitat in doi. Daca cea mai mare dorinta a ta este sa iti recapeti independenta, atunci poti lua aceasta decizie cu fermitate, preferand sa fii singur decat intr-o relatie fara viitor.

Mergi la inceput

CARIERA, BANI

Esti la mijloc intre doua directii si nu stii asupra careia sa te concentrezi. Ori ai doua joburi si incerci sa faci fata la amandoua fara sa neglijezi pe vreunul, ori cauti abia acum un al doilea loc de munca, ca sa ai o rezerva, in cazut in care primul nu te mai satisface. Va fi greu sa te imparti in mod echitabil intre doua planuri diferite, dar incerci totusi sa nu dezamagesti pe nimeni. Vei fi pus in fata unei decizii, la un moment dat, dar faci tu ce faci si asezi lucrurile in asa fel incat sa nu fii obligat sa renunti nici la una, nici la cealalta. Poti ocupa doua functii simultan, lucrezi in doua departamente diferite sau doar trebuie sa imparti familia si cariera in acelasi timp. Te descurci tu cumva, esti de felul tau o fire duala!

Mergi la inceput

BANIU

Un succes de zile mari iti face luna mai frumoasa, cu sansa unui castig deosebit. Poate cumperi un obiect pe care î\il visezi de o viata si simti nevoia sa te lauzi la toata lumea cu noua ta achizitie. Afacerile pot merge mult mai bine ca in lunile anterioare, fiind poate o perioada record din anumite puncte de vedere, ceea ce te face sa spui ca a ap#259;rut soarele si pe strada ta. Se simte un suflu proaspat prin bugetul familiei, ce iti da curaj de a face planuri indraznete si a spera in mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
noi suntem relativ bine, alex de doua zile cu amigdalita, febra de 39.5e acasa, marius e la 300 de km de noi, unde ne v-om muta, el sta acolo la hotel pana miercuri
asa greu trece fara el, mai ales pentru alex.
in restu suntem ok, asteptam transa a doua la partament si sa se finalizeze si vanzarea terenului la muressi dau de baut.
oricum trebuie sa dau, am luat un OPEL ZAFIRA din romania, prin 15 inuie ajunge din fabricaasa ca dau de[cafeanu era masina vietii mele, dar nu dau 40.000 pe un AUDI Q 7 oricat mi-as dori.
vat despre casa, copii luna asta, ar fii ok
ma duc sa citesc si mai vin dupa ce adoarme alex, daca doarme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Olim, sa stapaniti sanatosi masina!!!eu astept sa dai de baut
Black , astept sa se adevereasca horoscopul.
Restul fetelor unde sunteti? Eu nu am nouatati, apele sunt inca tulburi, din nou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

doina, multumim multin iunie cand venim acasa sa o luam
fug ca alex e tot cu febra mare

Mergi la inceput