Gemanutzele in asteptarea aniversarii lor!
Raspunsuri - Pagina 10
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la o cafea!
kokiy, am uitat...multumesc pentru bratara! Azi a plecat cu fustita aia la gradi, logic!
Doina, se pare ca al tau fiu chiar vrea sa plece, indiferent de ce argumente i-ati aduce voi si de salariul de acolo...zi-i sa-si ia chirie la voi in oras, atunci, daca vrea musai separat, acum. Plus ca daca isi face contract de inchiriere, are punctaj mult mai mare la ANL, castiga 10 puncte din start. Dar trebuie sa plateasca din salariul lui, sa vada cum e. Ioana e intre voi si e normal sa spuna ca sotul ei, pana la urma, chit ca si ea gandeste ca tine, poate.
Noi azi vom iesi la plimbare, ca e frumos...de maine, iar vreme rea si frig.
O zi buna!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
blackgirl0 spune:
Lora, si eu am iesit ieri afara doar cu 2 copii! Nepotelul statea in casa cu tratament, cu febra si rosu in gat! De dimineata nu imi gasesc mobilul, ced ca este prin casa, dar nu pot sa sun pe el, caci este si descarcat! Banuiesc eu niste manute mici mititele si umblarete, dar daca Dragos inca nu stie sa-mi spuna ce-a facut cu el? Si fara telefon sunt pierduta! Insa principala vinovata sunt io, io si numai io, ca am lasat pe mana copilului telefonul!
In alta ordine de idei, suntem complet singurei pana maine seara. De 3 zile am avut-o si pe mama la noi, sot plecat in Braila. Am o gramada de treaba si am musai nevoie de ceva organizare (gatit Dragos, gatit adulti, spalat, calcat muntele de rufe, ordine prin casa ca arata ca dupa un taifun dupa o saptamana cu nepotii , pluuuus ce mi-am adus suplimentar de lucru acasa). Dar mi-am propus ca azi sa ies cat mai mult afara cu cel mic, caci de maine se schimba vremea!
No, voi cum va odihniti in week-end? Cam la fel ca mine, banuiesc eu!
doinabita spune:
Buna!
Vina cu vesti bune.Ioana l-a potolit pe Catalin .Ea nu e de acord cu mutatul...asa de aiurea.In sfarsit si el s-a linistit.Cica stresul mare era serviciul care il avuse cu salariul ala mai mic.Cu chirie daca vor se vor muta cand vor primi ei apartament din findul locativ de stat, unde un apartament cu doua camere costa undeva la 120 milioane lei vechi.Daca il iei de la cineva care l-a cumparat mai de mult este vreo 500 milioane lei vechi.Deci...ebine sa astepte.A.N.L. la noi e doar un bloc, altele nu se vor mai face ca nu e cazul. Catalin e dificil rau de tot...nu i-am cunoscut fata asta...
Momentan ma bucur ca e liniste.Voi ce faceti ?
blackgirl0 spune:
Ete, Doina, ma mananca insomnia (de fapt mai am o tura de rufe in masina si astept sa se termine). Dragos doarme de mult, tare mult imi place de el, caci este suficient sa ii dau un pupic , ii dau tricoul, maimuta, il mangai un pic si gata e! doarme dus pana dimineata spre 9. Bine ca s-au linistit apele la voi. Pana la urma in ce loc merge Catalin sa munceasca? Sunt socata de cat de putin costa un apartament acolo la voi! Cu banii de cabinet, imi luam apartament, pe bune! Aici bate spre 60.000 euro (cam 2 miliarde jumate ).
Acum esti mai bine, daa? O dam inainte cu sarcina Ioanei! S-au gandit deja la un nume?
doinabita spune:
Buna!
Black, de maine merge sa lucreze ca referent comercial cu 1200 ron impozabil.La noi preturile la apartamente e asa deoarece nu e industrie, nu e interes din partea investitorilor, deci si imobiliarele moarte.Sunt o gramada de apartamente cumparate de multi care nici nu locuiesc in oras, in speranta ca vor scoate bani frumosi fata de pretul pe care l-au platit pe ele. O sa le luama si un apartament dar urmam pasii si le vom lua ceva bun la et 1-2.Mai e un lucru: la noi la bloc nu e caldura, nu apa calda, doar de la sobe sau boiler, de 20 ani Toti au sobe sau boilere .
Pentru moment si sper sa ramana asa o totul ok. si ma bucur din tot sufletul.Echilibrul a fost Ioana ! Si-a impus puntul de gandire in fata lui Catalin.Si asta intre ei , nu de fata cu noi.
Voi ce mai faceti? ce ati facut in wekend?
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la o cafea!
Doina, totul e bine cand se termina cu bine!
Black ti-ai gasit tel.? Mi s-a mai intamplat si mie asa.
Restul pe unde umblati?
Liliacule, mi-e draga Andra de numa'! Am mai bagat un ochi pe la voi pe blog si mai citesc!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
doinabita spune:
Buna!
Ce faceti? La noi e un frig, de zici ca vine iarna din nou.Eu am azi manacare facuta.Azi sunt o duoamna!
blackgirl0 spune:
Doina, eu sper sa nu se mai agite apele pe la tine pe acolo! Felicitari Ioanei pt intelepciune, dar si voua ca parinti, cred ca v-ati facut luntre si punte, numai ca sa-i multumiti pe ei!
Lora, mi-am gasit telefonul aruncat intre canapea si o masuta, asta dupa ce am rascolit jumatate de zi intreaga casa. Si cand sa-l incarc, nu-mi mai gaseam incarcatorul (pe care-l aruncase intre timp Dragos in cosul cu jucarii ). Imi venea sa plang si sa rad in acelasi timp!
Acum va scriu de-acasa, ascunsa in camera lui Dragos, caci mama soacra se chinuie de zor sa-i dea pranzul copilului.
doinabita spune:
Hello!
Si eu sper sa nu se mai agite " apele".Noi eram invatati sa plece, caci a mai stat in Bucuresti, nu e un capat de tara...dar in alta situatie, nu asteptand un bebic, si sa poata lucra doar unul dintre ei. Si daca plecau ...asta era, dar eu nu pot sa ii ajut acolo, caci...s-au taiat din salarii, doar stiti bine, iar eu sunt in somaj.
Dar bine ca s-a terminat asa.
La noi tot frig este...la voi a venit primavara? caci eu m-am saturat de friguri.
liliac1 spune:
Neata fetele mele.
In primul rand imi cer scuze ca apar, dispar...dar nu stiu cum sa ma organizez. Am o mare problema la capitolul asta. Am ajuns ca in ultima perioada sa nu reusesc sa fac mai nimic din ceea ce-mi propun iar programul meu este total haotic. Sunt usor speriata de treaba asta pentru ca eu parca eram putin mai organizata. Sau poate ca luam haosul mai cu naturalete si acum pentru ca am imbatranit mi se pare aiurea?! Nu m-am descifrat inca.
Dar sa stiti ca-s cu ochii pe voi
Doinito tare ma bucur ca lucrurile incep sa se aseze. Ma gandesc ca probabil si eu as fi facut la fel ca si tine intr-o situatie asemanatoare.
Lora nu prea mai ai ce citi pe blog ca deocamdata sunt intr-o mare criza de timp. Ca perle am cu duiumul! Dar cand e cazul sa le scriu nu pot, cand as avea timp deja a trecut timpul si-si pierd din farmec.
Black si noi avem mari pb cu gasitul telefoanelor. Eu aveam unul mai bunicel si a plonjat in wc de a devenit deja aproape inutil. As fi fost fericita sa fie in cosul cu jucarii. Noi avem o mare pb cu aruncatul in wc a orice prinde in mana
Cat despre cantat, sa nu-ti inchipui ca face cine stie ce vocalize dar din aaaaa canta linia melodica. Eu zic ca are ureche muzicala. Acum mai nou ii place sa cante la muzicuta Adica si expira si inspira (deci baga tonuri si semitonuri) dar si plimba muzicuta de la o nota la alta. Nu stiu cum sa explic. Oricum, freaca destul de cursiv muzicuta aia in gura si-i place sa descopere sunetele. Am zis ca-l fac rapsod. Parca-mi pare rau ca-i blod ca cine stie ce lautar iesea din el
Va pup pe suflete dragelor!