Gemanutzele in asteptarea aniversarii lor!

Gemanutzele in asteptarea aniversarii lor! | Autor: blackgirl0

Link direct la acest mesaj

Gata! Am facut si culcus nou!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

multumim, Delia!

va salut, va si va spun noapte buna!
sper sa reusesc mai mult de-atat in curand...

--------------------------------------------------
Exercitiu de timp liber...
Albumele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

black, multumim
noi maine plecam spre Franta, abia asteptam sa il vedem pe tati si tati pe noi
ne auzim mai des de saptamana viitoare, ca nu o sa mai fiu asa bizi
is bucuroasa ca suntem bine, alex si-o revenit, acuma is eu mucoasa, am slabit 7 kile, si asta ma bucura, mai am un pic si is sub 80
vape toate

Mergi la inceput

Azi ati fost cuminti, cuminti, cuminti...

Olim, sper ca ati ajuns cu bine acasa...

Va pe toate si va doresc sa aveti o saptamana usoara, linistita si, pe cat posibil, frumoasa.

Albumele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Azi:

In activitatea profesionala, energia si entuziasmul tau te vor face sa realizezi lucruri exceptionale. Un asociat sau un coleg, care interpreteaza vorbele tale intr-o maniera gresita, va incerca sa se certe cu tine. Patreaza-ti calmul si nu-i da apa la moara. Vei fi mai nervos (nervoasa) si mai nerabdator (nerabdatoare) decat ca de obicei, iar acest lucru iti va dauna in relatia cu partenerul sau partenera ta. Riscuri de inflamatii, dar nu grave. Pe de alta parte, problemele digestive pot fi destul de serioase, de aceea nu ezita si consulta un medic daca simti o durere acuta la nivelul stomacului.

Tu, Ralu draga, cu ce te mai lauzi? Munca, casa, ai tai? Pe cand ai planificat concediu (din cate stiu, tu mereu ai concediul inaintea noastra)?

Olim, drum bun spre casa si spre tati! Felicitari pt slabit si succes la bb 2!

Eu sunt asa: una rece, una calda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Distractie:
https://picasaweb.google.com/LoraG76/Adelina?authkey=Gv1sRgCMjX9PirxLaHdQ#5576223255549909938

Lora, mami de Iustina si Adelina

http://community.webshots.com/album/577049286UYRuhK" target="_blank">Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">http://www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=LoraG76&catid=&search=Cauta&searchtype=2" target="_blank">Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna!
Ati deschis capitol nou!
La noi nu sunt noutati.Voi ce faceti?
Black , de ce una rece una calda?

Mergi la inceput

Perfect pentru a-ti incepe ziua in forta

http://fuegoromaniafanclub.blogspot.com/" target="_blank">Exercitiu de timp liber...
http://community.webshots.com/user/ralnied1?vhost=community" target="_blank">Albumele mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Tu, Ralu draga, cu ce te mai lauzi? Munca, casa, ai tai? Pe cand ai planificat concediu (din cate stiu, tu mereu ai concediul inaintea noastra)?

Fara laude, fara planuri momentan, fara nimic...
Asteptam "Ruga pentru flori" deocamdata

Albumele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Lora, ai doua printese, clar! Eu sunt mirata ca Adelina sta asa cuminte si fara proteste in scaunul de masa. Dragos statea doar cu chinuri, maxim 10 minute cand o dadea in plans isteric. Iar Iustina azi -maine se face cat tine, atat de inalta mi se pare! Plus ca am remarcat ca si in casa sta in rochita roooz!

Ralu, cred ca vb de noul concert Fuego, nu? Avea mama o idee sa ajungem si noi la nu-stiu-ce-concert special de primavara, insa exclus ca nu are cine sa stea cu Dragos. Iar programul de striptiz de 8 martie este spre 120 ron per bucata doamna (scuuump pt niste fese si pectorali masculini ), asa ca ori mergem cu cel mic la teatru de papusi (ar fi o premiera pt noi), ori face sotul program artistic acasa.

Doina, pai sunt impartitta si cu situatia cu buni (care a cazut saptamana trecuta in casa, vineri epistaxis masiv, dusa cu ambulanta la ORL, cand am ajuns eu la ea era la urgenta la cardiologie cu un episod de fibrilatie). Eu ma gandeam ca nu o mai gasesc in viata. Este acasa deja, insa uita repede unde se afla si ce face, iar unchiul este un alcoolic notoriu (inclusiv la spital era manga, deci nicio baza in el). Toate cheltuielile legate de bunica (spital, medicamente, alimente) au fost suportate integral de mine (si are totusi 3 nepoate). Sa fie ea bine, ca daca o stiu in viata si cat de cat constienta nu ma mai plang. Dragos vb doar in silabe ("pui-pui", "goool" la minge, "buf", "bau"), ar tb sa incep injectiile cu cerebrolysin insa nu vreau sa il intep (mama spune ca fac o mare greseala ca nu i le dau). Si mai ramane muuunca! S noul contract de semnat de la 1 aprilie (contract care m-ar baga in faliment complet).

Dar om mai vedea ce va fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Helau!
Mai ajung si eu la calculator...uf. Azi le am pe amandoua acasa si-s singura cu ele, asa ca nu mi-e usor deloc. Da' nu ma plang, sanatosi sa fim.

Va multumim pt. aprecieri! Am 2 fete cucuiete!
Azi am fost cu ele la pediatru, la un control, pt. ca Iustina nu prea a mancat bine in ultima vreme si are si ceva muci. Copii aici ce am scris la sb. de la Piatra Neamt, ca sa nu mai repet:
"Na, ca tot vorbiti de copii nemancati, suntem si noi in trend, cu Iustina. De fapt, a avut luna trecuta problema asta, s-a si inaltat mult, nu a mancat si e slabaaaaaa-slabaaaa rau, da rau de tot. O s-o vedeti vineri, vezi prin ea ca prin sticla. De unde aveam un copil care manca de se speria cine-o vedea, vreo luna n-a mancat mai nimic. Acum a inceput, chipurile, sa manance, dar nu cu asa pofta ca inainte. Mai mult de aia am vrut si eu sa merg cu ea la dr. Ilas.
Deci am fost azi la Ilas - Adelina e super-ok, totul cum trebuie, continuam la fel cu mancatul si cu tot. Iustina pt. ca-i curge nasul si se aude cum vorbeste ca are ceva - dr. suspecteaza o mica-mica raceala si-o rinita alergica - va lua ACC sub forma de suspensie, Bio-rinil in nas, trachisan de supt cate jum./4 ori pe zi si aerius sau claritine timp de 3 sapt., ca are si un fond alergic (dermatita atopica are de la 3 luni). Pe langa astea, vigantol - 3pic./zi pt. ca zice ea, se vede la oase ca nu-i chiar ok si pikovit. Pe langa asta, de joi va merge la inot, pt. miscare si pt. intarirea oaselor si poate asa creste si apetitul si mai apar si ceva muschi pe langa oase si piele. Oricum, dr. a zis ca se si mira ce rezistenta e la boala, ca n-a avut nicio viroza urata si nimic altceva, la cat e de slaba. Speram s-o punem rapid pe picioare, ca altfel o baga la investigatii mai amanuntite."

Black, streaptease... yuhuuuuu!!! vise, fata, vise...
Ralu, fain ca macar tu mai mergi pe la concerte si te mai hranesti si cu altceva inafara de mancare...eu nu mai ajung.

Va pup pe toate si va doresc o seara placuta!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput