Bun venit pe lume, bebe Andrei!Mai-Iunie 2009(103)
Raspunsuri - Pagina 21
laurraa spune:
multumim de sprijin
didi,
renuntam si asa nu prea eram de acord
alynta, foarte urat din partea lor
relusha, super ca s-a terminat cu bine
Maya a facut kk si e deja sus si tipa de pe scari "MAAAMMMMAAAA A BAIE!!!!"
merg sa spal o kkaciosa mica![]()
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
cosminica spune:
lauraoana nu te supara! poate-ti cumpara una noua.
strunfita ce surpriza placuta! cu ce ocazie? spor la cheltuieli.
mami de
ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
Bebe Beca spune:
LAURA, de ce nu conduceai masina?
CARMINA, ma bucur ca va rezolvati problemele cu banii. La noi abia incep
, sper ca o sa iasa si soarele in curand!
ALYNTA, exista un regulament in sensul acesta? Ma gandesc ca nu indraznea directorul gradinitei sa nu va primeasca daca nu avea ceva in spate, ca sa zic asa... Si daca are spatele acoperit, sesizarea la inspectorat s-ar putea sa nu aiba succes.
Mie imi este somn. Tare.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
Tudor Andrei (16.02.2011)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
alynta27 spune:
Cosminica nu educatoarea nu l-a primit ci "conducerea": asistenta medicala, contabila.
Nu exista nici un regulament! Exsta o lege in care nu apare nici o aberatie de genu'...
A sunat sotul la inspectoare( a gasit nr ei la un coleg de-al ei si poate de asta a si fost bagat in seama). I s-a zis ca nu e normal asa ceva si ca va vb cu directoarea. Spunea ca e dreptul copilului sa fie primit la gradinita.
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
LauraOana imi pare rau de masina ta, dar daca nu o foloseai... I-ati ceva ce ti-e util!
Strunfita multumesc! Spor la treaba!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Serialbastre spune:
Alynta, imi pare rau de patania cu gradinita. Noi am inscris fata la cresa si ni s-a spus ca trebuie platit in avans.
Lauraa, multa sanatate.
Eu ii dau Cezarei iaurt de la Napolact, acum ii place cel de oaie si bivolita. Vad ca-n ultima vreme il prefera simplu, inainte il amestecam cu fructe si biscuiti.
Ioana, si mie imi place Grey. Dar la calculator nu prea apuc sa vad. Ma uit luni seara pe TVR 1.
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
BAZAR UMANITAR
clodyac spune:
fetele schimb capitolul
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bebe Beca LAURA, de ce nu conduceai masina? CARMINA, ma bucur ca va rezolvati problemele cu banii. La noi abia incep , sper ca o sa iasa si soarele in curand!ALYNTA, exista un regulament in sensul acesta? Ma gandesc ca nu indraznea directorul gradinitei sa nu va primeasca daca nu avea ceva in spate, ca sa zic asa... Si daca are spatele acoperit, sesizarea la inspectorat s-ar putea sa nu aiba succes. Mie imi este somn. Tare. |
Sa stii ca asa ziceam si eu cand a aparut Th...si lumea imi zicea ca BB vine cu banii lui, eu nu intelegeam cum vine vorba asta, dar asa a fost. Nu visam nici intr-o mie de ani sa ma reorientez profesional si sa ma vait ca nu mai pot de lucru..acum nu stiu daca sa ma bucur sau nu
Alynta, vezi sa nu fi semnat sotul regulamentul, ca e cam obligatoriu. Noua ni l-au prezentat sa-l citim la depunerea dosarului, iar in prima zi de gradi ni l-au dat acasa sa venim cu el semnat.
si ca vorbeam de dulciuri

eu am avut certuri mari cu mama de pe cand avea Matei 1 an si incepuse sa-i dea cozonac si caramele pe-ascuns. Si chiar in momentul asta cat scriam eu, copii erau la masa cu orez in farfurie. Vine mama sa-mi spuna ca nu vor sa manance si eu zic ok, baga-i la culcare. Nu aud nicio miscare...cand e prea multa liniste nu e bine - asa ca ma duc sa vad ce fac..si ce credeti? baietii mei erau cu cate o felie de cozonac in farfurie, dar nu orice fel..ci cozonac ieftin din Cora, adica plin de euri si chimicale.
Am o repriza scurta de cearta cu ea, vin in birou si il aude pe Matei cum mai ere o felie, mama ii spune ca nu mai este, iar dupa un minut aud bucuria lui Matei :"Yupiiii, cozonaaaac!!!"

asa ce-as mai concedia-o......ca altfel la toata lumea spune ca ea are grija mai bine de copii decat avem noi

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Relusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strunfita M-am intors, a fost super la Arieseni! Am invatat cat de cat sa schiez, asa, la nivel de incepator si sunt mandra tare de mine Am avut monitor si eu si Bogdan, Bogdan schiaza tare bine, nici nu-mi vine sa cred. Pun si poze zilele urmatoare. Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)Poze ***Poze *** Poze "Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi |
FELICITARI!!!
sa va fie de bine mini-concediul.... ce dor imi e si mie de schiuri....