Bun venit pe lume, bebe Andrei!Mai-Iunie 2009(103)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

strunfita sa va fie de bine iesirea.

bebe beca, alynta, lauraa am uitat sa zic ca am admirat minunatiilea

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

alynta urat din partea educatoarei. putea sa va spuna inainte ca daca nu platiti, maine nu-l primeste.

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Alynta, cand v-ati inscris nu v-a pus sa semnati un regulament al gradinitei?

Noi avem termen de plata maxim data de 5 a lunii si am inteles situatia, ca pana platesti se cheama ca mananca pe datorie nici noi nu reusim sa platim la timp, dar macar avem tot timpul un avans, ca niciodata nu a stat o luna intreaga la gradi'

Narcisica, te astept cu info...nu te-am mai bazait ca nici eu nu am avut timp de citit, dar imi salvez si imi iau de citit la baie mi s-au mai risipit si mie temerile, ptr ca am vazut niste progrese cam pe toate planurile, am facut si o evaluare dupa niste teste gasite pe net, dar nu cred ca alea de care ziceai tu, si iesise super bine. Din pacate la noi totul este influentat si de prezenta lui Matei, Theodor tinde sa faca lucruri care nu-s firesti ptr varsta lui si in schimb sare nsite etape.

De ex. degeaba se chinuie mama cu olita, nici reductorul nu are succes, in schimb cum il vede pe Matei la toaleta se si dezbraca si vine cu cocoselul in mana sa faca si el pisu din picioare, numai ca el nu ajunge nici macar pana la marginea scaunului de wc si nimereste tot pe jos. Sa nu carecimva sa pui mana pe el sa-l urci pe scarita ca t stie tot blocul are un tignal ingrozitor. Pe mine asta ma ingrijoreaza! Ca in loc sa comunice - tipa.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

strunfitafelicitari pt schiat! eu am crescut in tara in care schiatul e sportul national si eu nu am stat in viata mea pe schi..rusinica rusinica

relusha

dicirstea la noi e nebunie cu actimel..fac reclama la tv incontinuu...dar eu doar actimel ce mai cumparam de la danone..in rest prefer produsele austriece..si am sa spun "pa" si la actimel

alynta ma crucesc cind citesc despre gradinita la care merge baiatul...faza asta e la fel de bomba ca cea cu bani pt cadourile de craciun pt educatoare iti doresc cit mai multa putere cu matei cel marait!

ioana si eu am urmarit un timp greys anatomy..nu stiu dece am incetat sa ma mai uit la el..daca se mai filmeaza nu stiu

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

La multi ani, Mh!

Sanatate multa bolnaviorilor

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Pentru gradi am pregatit cornulete cu rahat si negreasa. David a pudrat prajiturelele, iar pe un platou de negrese a pus frisca(din aia la tub) si bombonele. Multumim de vizionare!
Beca e asa frumusel si dulce... Fetele sunt si ele frumoase! Si eu pledez pentru inca un an de copilarie!
Deci nu am semnat nimic.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

eu va "trebui" sa il dau pe sebastian la 6 ani si 4 luni la scoala..nici nu se pune problema sa mearga dupa 7 ani pt ca aici nu pot sa iti alegi, daca face copilul 6 ani inainte de luna septembrie merge la 6 ani.
..eu din cauza ca am inceput la 7 ani si 5 luni in romania scoala, cind am venit aici in clasa a 3 a ma intrebau toti daca am ramas repetenta de sunt mai invirsta ca restul din clasa

Sebastian

Mergi la inceput

Miruta
1. NU
2. DA, la ce se uita Bogdan :) N-am contorizat, Bogdan are voie cam 1.30 pe zi, Andreea se mai uita din cand in cand cu el (max. 1/2 ora zic eu).
3. DA, ca vrea de la Bogdan :) ciocolata Kinder e preferata ei, mai scapa si la Haribo. Prajiturile nu-i prea plac, in schimb ii place maxim Danonino (din cate vad eu pe eticheta, nu prea are chestii nasoale, de ce e asa controversat???)

Cum e cu electrostimularea? Doare? Vreau si eu sa incerc in primavara :) Tocmai m-a anuntat sotul ca ne intra niste bani in casa, multicei, ne revenim si noi intr-un final ... sunt fericita maxim si fac planuri

Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Ioana, sunteti minunati
Bebe seamana cu tine, Sara are un par si niste ochi bestiali, Rebecuta e o dulcica

Alynta, am vazut pozele cu maestrul cofetar! Sper ca a trecut raceala Maria e o grasunica, si intr-adevar seamana cu David!

Mai am un pic si ajung la zi ... As avea de lucru, da' tre' sa recuperez prima data noroc ca mi-am citit mail-urile azi.

Poze ***Poze *** Poze

Mergi la inceput

sunt unpic suparata..sotul mia vindut ieri masina..ca de 2 ani o tin in fata blocului si nu ma plimb cu ea chiar daca nu o conduceam imi era tare drag de ea

Sebastian

Mergi la inceput