***Capsunalede 2007...Bun Venit Bebe Andrei (130)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Alina intre baiatul mic si fata e diferenta de un an si 4 luni, deci te inteleg foarte bine! Suntem fericiti ca avem fetita! Poate iti vei face curaj in timp!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Poftiti la !
Ce fac Elias de Cristina si Andrei de Vas?!
O zi minunata!
Baietii tusesc tare!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

alina, suntem p'aici; citim din umbra; elias e bine. pe 24.03 a facut 9 luni,are 75cm si 10,4kg, spune continuu ma ma si da da;singurul lucru greu este ca are si el alergie la laptele de vaca dar trecem noi iar peste asta(am experienta acum); voi ce faceti?ati inceput diversificarea?

CRISTINA , BIANCA(05.06.2007) si ELIAS(24.06.2010)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

si noi si noi!!!!!
suntem bine, andrei creste bine, e cumintel in continuare, eeee acum vrea cam mult in brate dar un baiat are mama si mi/e tare drag sa/l alint. Asa ca in bratele mele are loc oricand.
Eliza e si ea cumintica, si/a intrat in normal, e linistita, il iubeste.
Eu sunt calmul intruchipat. Nu stiu ce s/a intamplat dar dupa nastere m/am calmat atat de mult.....nu ma recunosc. Si cred ca asta o ajutat/o si pe Eliza. Incerc sa/mi impart timpul intre amandoi, e greu uneori dar e atat de FRUMOS!!!!!!!!! Eu nu as zice nu nici la al treilea., sotul se sperie cand ma aude. Nu, nu mai vrem altul, sunt contienta ca e bine asa pentru noi, dar in adancul sufletului cred ca in orice moment mi/as dori inca un bebelus.
va pup!

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

Mergi la inceput

Buna!
Cristina am inceput diversificarea! E mancacioasa, dar uneori refuza sistematic unele alimente! Creste bine si e cumintica! Poate scapati de alergie. Bine macar ca stii cate ceva de treaba asta!
Vas e bine ca esti calma! te cred ca esti fericita si implinita!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Hello mamici de capsunici,

Gata, v-ati facut bine, sunteti sanatosi si voinici? Haideti sa revigoram topicul!

Despre noi:

Are mama 2 bucatari! Aseara am preparat 3 painici negre de casa! A fost o experienta f frumoasa, totul prezentat cu iz magic de mami si pregatit cu mult entuziastm. Baietii au framantat aluatul ca pe plastilina, cu mare placere, in timp ce fredonau cantecelul:

Eu sunt turtita umflata
De prin lada adunata
Din camara maturata
In cuptor sunt rumenita
Pe ferestra sunt racita.
Cat timp s-au copt, am stat toti in bucatarie in miros imbietor si am colorat foi cu mandala pentru copii. Sunt f relaxante, va invit sa le tipariti de pe net, merita!

La 10 noaptea cele 3 painici erau gata, n-am vazut niciodata baietii mai pofticiosi de paine ca aseara. A iesit si f buna (desi coaja un pic cam tare), ca ingredient secret am adaugat seminte de in macinate. Experimentati, daca e nevoie va pot da reteta incercata de noi.

Week-endul trecut am fost la munte, o iesire pe care ne-o doream de mult timp.Ne-am cazat in zona Bran, la o pensiune cu microferma unde baietii au fost f incantati sa vada vacile, viteii, Matei a hranit cu biberonul un miel fara mama, au fugarit gainile si bibilicile, la plecare catelul Bobita era cat pe ce sa fie rapid de ai mei! Ca fapt amuzant, in timpul plimbarilor prin padurile invecinate, Matei a cerut sa se catere pe un deal destul de abrupt. L-am lasat, bineinteles ca Bogdan l-a urmat. La intoarcere insa, Bogdan a refuzat coborarea caci "muntele e prea adanc!" Degeaba s-a straduit Matei sa-l convinga pe praslea, tati a trebuit sa-l aduca incet-incet la baza dealului.

Si pentru ca baietii mei mai sunt si f nazdravani, va mai povestesc o traznaie: acum 2 seri, li sa facut de stat afara desi picura si batea vantul. I-am lasat dupa ce le-am obtinut promisiunea ca vor sta doar in zona cu pietre si ca nu se vor duce pe pamant/noroi. "Totul e ok mami, noi ne distram!" m-a asigurat Matei in timp ce-i pandeam pe geamul bucatariei. Ei bine, cand in sfarsit au intrat in casa, stratul de noroi era de vreo 2 cm pe talpile lor. "Mami, nu-ti face griji, ne spalam singuri pantofii, tu da-ne doar carpe". Le-am dat materialul cerut si i-am lasat cca 15 min singuri in baie. Cand m-am dus sa vad ce fac, am ramas perplexa: baia mea era toata stropita de noroi , dar baietii manjiti cu acelasi produs pe fatza erau f veseli de isprava facuta. I-am bagat direct la dus si apoi am spalat baia, procedura de care nu-mi era deloc dor!

Si ca sa inchei intr-un ton mai optimist va dau o veste buna: Pepsica noastra draga e in Romania unde va sta pana pe 1 mai, la Timisoara. Daca vrea cineva sa o intalneasca, cred ca e ok sa o contactati pe PM, printre multele lucruri ce le are de facut, mai intra si online ca sa citeasca mesajele.

Va astept sa reveniti in forta!
Pupici si sanatate multa la capsunei!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

La multi ani, Didi!!!

CRISTINA , BIANCA(05.06.2007) si ELIAS(24.06.2010)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani, Didi, sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si iubita!

La Multi Ani pt maine, Arcadia!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

LA MULTI ANI DIDI!

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

LA MULTI ANI, DIDI! SA TRAIESTI, SA INFLORESTI SI SA TE BUCURI DE BAIETI!

Mami de Livia (8 iunie 2007) si

Mergi la inceput