***Capsunalede 2007...Bun Venit Bebe Andrei (130)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Liviana multa sanatate. Odihneste-te, scapi mai repede de viroza asa.
Alynta multa sanatate puilor si cumnatului. Ce mai patimiti si voi! V-am admirat fotografiile.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumesc fetelor. Vestea buna e ca 90% sunt recuperata, dar din pacate l-am avut si pe Bogdan acasa 2 zile cu temperatura. Evident a luat ceva de la mine caci maimutzica nu a vrut sa pastreze distanta de mamica lui... Suntem deci in recuperari.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

si noi bolnaviori. Aseara a facut febra acum are 38 cu 3 si nu scade cu nimic. In ultima faza ii pun un novocalmin ca altfel nu se poate. E racita cobza, are nasul infundat, de abia respira.....offf...mama ei de primavara.

Andrei e bine, e in continuare cumintel foc. In doua saptamani jumate a pus 700gr si 4 cm.
Va pup si intru sa va mai scriu in curand ca aveam multe de povestit si raspuns.

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ioana, Madaiulia multumesc!
Vas multa sanatate!
Liviana sanatate baiatului!
Ai mei sunt bine acum.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Vas, sanatate multa Elizei, of saracuta! F bine creste baietelul!

Liviana, sanatate si voua!

Alexandra nu inteleg nici acum ca a avut ca inafara de o noapte nu a mai avut nici o manisfestare, doar ca iar i-au aparut ceva bubite, i s-a inrosit fata si urechile, dar am scapat cu Coacaz negru si am gasit cauza. Ma gandesc ca poate de la alergie sa fi facut si febra aia, plus 2 zile scaune moi, ori ca au spart 2 canini, dar asta eu nu cred ... ii dadeam cereale de porumb, fulgi, cand am citit eticheta, am vazut ca scrie ca contin urme de alune, susan si altele , si tot asa i-am dat niste covrigei din comert din tarate de grau care contineau susan. Of, ca trebuie sa citesc orice eticheta si sa evit mai muulte se pare.

Acum sunt cam maraite, mai plangagioase, sper sa ne ocoleasca racelile, asa nu mai vreau sa se raceasca ...

Alynta, voi cum mai sunteti? Sanatate multa! Incearca sa le dai Vit C la copiii mai mari poate ii mai ajuta, ori Septilin ... nici nu vreau sa stiu cum e cu 3 bolnavi sau cum se propaga o raceala. Sanatate si tie si sa te tina nervii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Betty multumesc, acum sunt bine! Le d-au de ambele.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Salutare pentru toate mamicile si puiutii lor...

Am intrat acum pe forum dupa multa absenta caci chiar imi era dor sa citesc despre fiecare in parte ce mai face...am aflat ca unele dinte voi aveti chiar 3 copii...citeam cu lacrimi in ochi de bucurie cum ati avut curajul si pentru a3lea bebelus si va felicit din toata inima...alynta27 ma bucur mult ca ai avut curajul si pentru o fetita ...si mi-am dorit mult de tot o fetita dar...pentru ca diferenta intre cei 2 baietei ai mei este mica nu am mai avut curajul pentru alt bb si nici nu cred ca voi mai avea ...ma gandesc cat de greu imi este mie cu 2 dar cu 3 nici nu vreau sa ma gandesc cu iti este ...trebuie sa ai rabdare fffffff multa ...eu deja sunt cu nervii la pamant.
Acum eu am varicela si stau in casa si din cauaza asta mi-am permis si eu sa stau mai mult la calc sa va scriu caci altfel sunt intr-o continua alergatura....

VA PUPICES SI VA DORESCMULTA SANATATE

MAMI DE DARIUS ANDREI 15.05.2007 SIEDUARD GABRIEL 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Sanatate multa ptr. pici si mamici!
Suntem si noi printre cei bolnaviori ... de ar trece si vremea asta. Le dau la amandoi ceva ptr. imunitate, nu cred ca ajuta, dar na, speranta moare ultima ...

Ella, Miha, Mica, Lauraa, Ioana!!!
Numai bine si sanatate!!!

Didi, incerc sa-ti scriu mail ... nu stiu cand te gasesc la telefon!

Sanatate plantatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Hello

Ce vaccin se face la 4 ani? Am inteles ca se da gratuit????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Mica, da
Nu stiu care (mi-a spus dr, am uitat) ca nu il gasesc in carnetul de vaccinuri, dar stiu ca ne-a chemat dr. de familie, pt la vara.

Mergi la inceput