***Capsunalede 2007...Bun Venit Bebe Andrei (130)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau.
Va multumesc mult pentru vizionare.
Suntem bine, incercam sa ne acomodam cu inca o persoana in casa. Bebe e tare cuminte, eu sunt putin distrusa, ma doare epiziotomia de mor, nu stiu ce sa mai fac. dar incet incet va fi bine.
va doresc mult celor care mai vreti un bebe sa se intample minunea cat mai curand. E minunat cu mai multi copii.
Didi, da tot fulger a fost nasterea, asta fiind si motivul pentru care am simtit durerea mai tare. A nascut o tipa inaintea mea iar eu a trebuit sa astept cu impinsul, pur si simplu nu a avut cine sa se ocupe de mine si a trebuit sa stau la rand. Am fost pe punctul de a naste singura in sala de travaliu. Am multe de povestit.......

s.a trezit printul, va mai povestesc cand am timp.

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Vas, imi pare tare ca te doare si acum, incearca sa te dai cu Hermozon care contine tetraciclina si lidocaina care calmeaza durerea. Mie mi-a recomandat moasa la Andreea, m-am dat din prima si nu m=a durut mai deloc, am intrebat daca nu e contraindicat si au zis ca fiind unguent local e nesemnificativ ce trece la noi sau in lapte, sa nu imi fac griji. Du-te inapoi la control, sa vezi ce-au facut acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Ioana hai sa lasam saritul cu parasuta mai prin vara. Eu l-am convins pe sotul meu, dar acum e plecat din tara o vreme si inca nu am gasit o metoda de facut copii pe messenger/skype. Dar din iunie ne punem pe treaba (sarit cu parasuta, sa nu intelegeti altceva).
Vas mai asteptam povesti despre toti 4 si despre nastere. Sper sa treaca repede durerile.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau.
Revin pe la voi sa va povestesc cum e in 4.
Eliza e tare incantata, dar trece in extrema cealalta, il vrea la ea in brate, vrea sa/l pupe toata ziua, trebuie sa fiu cu ochii in patru ca altfel il ia din patut singura. Degeaba i/am explicat ca e mic, are caputul moale, i/am aratat, am facut tot ce e posibil, degeaba, daca ar prinde momentul se urca pe el, ea zice ca.l iubeste.E singura problema care o avem. Povesteste cu el toata ziua, acum dimineata ii spunea ca ea merge la gradi si sa stea cuminte ca vine inapoi. In rest Andrei e un copil minune, doarme si papa, inca nu avem colici, poate ne ocolesc.
Laptic avem cred ca tot pentru vreo 2 ani.
am fost la control, cica e totul ok, cred ca a taiat totusi cam mult, parca s/au mai domolit durerile,dar acum au aparut mancarimile, imi vine sa ma urc pe pereti ca nici macar nu ma pot scarpina, stau la dus non stop.
Asta e, bine ca suntem sanatosi si sa stiti ca e tare frumos sa fii mamica mai multor copii. Mi/s tare dragi amandoi.
Apropo, Ana,ca a noastre sunt mai mititele, sa stii ca acum o vad si eu in sfarsit mare pe Eliza. Chiar uriasa. Bineinteles in comparatie cu Andrei....., dar e bine si asa, nu?
Deja a venit suparata de la gradi ca i/a spus o fetita ca e micuta....
va pup!

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Vas nu am cuvinte! Sa va traiasca!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

La multi ani mamici de mamici!!! Sa traim si sa intinerim, sa ne imbogatim si sa iubim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani de 8 Martie fetite si mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani dragi mamici! O primavara frumoasa ca voi!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

La multi ani!

Multumesc si eu pentru urarile de ziua mea.
Madaiulia, la LO a fost ok, ne-am simtit bine ca de obicei desi am alergat in diverse locuri ca sa facem cat mai multe.

Vas, felicitari pentru bebe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna ziua dragutze doamne, va urez sa aveti parte de o primavara cu multa sanatate, zile insorite, cu multa iubire si implinire, in care sa fiti apreciate si multumite.
Cum ati petrecut de 8 martie, v-ati simtit iubite, rasfatate, incantate? Sper ca raspunsul este un DA categoric.

Eu las cateva poze sa glasuiasca si sa va transmita macar o parte din emotia traita de mine zilele astea:
https://picasaweb.google.com/liviana75/Primavara2011#

Si ca sa invioram un pic subiectul, atac un pic subiectul culinar si va incurajez sa incercati cateva retete de mezeluri facute in casa. Ai mei iubesc aceste produse si pt ca nu sunt foarte bune la sanatate, am ales sa le fac eu din carne cumparata. Pun mai jos retetele (de pe culinar ro) si pozele cu rezultatele (degustate):

Cremvusti

Mate de oaie, 1,2 kg piept de pui dezosat, 400 gr fleica de porc (in reteta era cu slanina, da' n-am avut), 1 lingura de boia dulce, 1 lingura de cimbru, 2 catei de usturoi, 1-2 linguri de sare si o lingurita de nucsoara. Mai aveti nevoie de 20 de cuburi de gheata sparte si 500 ml apa rece pentru framantat.

1. Se dau prin robot carnea de pui (verificata de pielite, osisoare si cartilagii), impreuna cu mirodeniile
2. Se macina bine, se adauga fulgii de gheata si se incorporeaza si ei, macinand din nou
3. Se scoate carnea din vasul robotului, se macina si fleica pasta
4 Am amestecat bine cele doua paste, de pui si de fleica, incorporand apa astfel incat pasta rezultata sa fie una moale
5. Pentru ca era greu sa se lucreze cu pasta asa, am dat-o la congelator cam 1 ora
6. Am trecut pasta prin masina de tocat cu 'tulumba' -cum ii zice mama- foarte ingusta
7. I-am dat la zvantat pana a doua zi
A doua zi i-am spalat in apa calduta, si i-am pus la aburit - tehnica de fabricatie a cremvustilor zice ceva de celule cu abur 70 de grade, cum eu nu am, am pus o oala mare la fiert cu o sita deasupra in care i-am pus si acoperit un capac. Ii las cam 20 min.

Muschi file
O bucata de muchiulet de porc, spalata, uscata, o trec printr-un sos gros preparat din rosii(bulion) si ardei gras si putin vin rosu, date pe razatoarea fina sau la blender si amestecat cu usturoi pisat, cimbru, sare, piper, salvie, oregano.Bucata de carne o "imbrac " in acest sos si condimente, o pun intr-o bucata de tifon unsa cu ulei masline, apoi in hartie pergament si o leg cu o sfoara.O tin la frigider 2 zile minim maxim 4 zile si apoi o fierb intr-o tava in vin rosu, cu tot cu hartie, deci asa infasurata cum a stat la frigider, cam 50-60 minute , dupa care scot hartia pergament si tifonul si o mai coc maxim 15-20 minute.O las la racit ...si este mezel de casa.

La fel procedez cu ceafa porc, piept pui/curcan sau fleica de porc si ieze stil kaiser.Se face din bucati nu f mare, ptr a fi consumate in 3-4 zile, neavand nimik conservant nu tine mult.

https://picasaweb.google.com/liviana75/Culinar#

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput