***Capsunalede 2007...Bun Venit Bebe Andrei (130)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ella!

Vas, e un scump si seamana cu tine! Ce mandra e Eliza!

Mami de Livia (8 iunie 2007) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Vas, e un frumos ... si e brunet! :p ... na, ca si eu am sperat la ochi albastri si nu mi-a iesit! ;)
Si surioara tare mandra! Cum e? Cum l-a primit Eliza?

Ella!

Intrebare, daca se poate:
Ai mei sunt in tara si as fi vrut sa comand niste carti - ptr. tata de altfel, el ce mai citeste in romana :D Stiti edituri unde pot comanda online si care au si preturi bune sau reduceri. La polirom nu gasesc ce-mi place ...
Multumesc!

Fi-mea a fost azi printesa ... cu altele de altfel ;). Au facut discoteca in sala de sport, cica s-au distrat de minune. Ieri a fost ziua de cinema in pijama ... super aratau toti imbracati in pijamale :) ... maine au teatru de papusi. Bine ca a mai prins si ea ceva din sapt. asta.
Maine are si fi-miu ziua de Fasching (carnaval) ... merg toti mascati, au avut doar o tema (de forma), maine nici ghiozdanul nu-l iau cu ei ... merge ca clon din Star Wars, cu sabie cu tot. Sper sa nu faca tampenii pe acolo. Si ca sa fie mai frumos, fac gogosi ptr. pici - romanesti, ca nu stiu sa fac Krapfen :) Si sapt. viitoare vacanta!!!! ... a venit vacanta cu trenul din Franta .... si tot asa! :)

Sanatate plantatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

De la Teora poti comanda, au carti destul de bune si la comenzi online au 20% reducere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Vai ce frumusel e si seamana cu surioara! Si Eliza ce domnisorica! Tot as mai vrea bebe asa mic, dar numai puisor mic mic ... nu ma satur de ei.

Chiqui, La mult ani!

Clem, La multi ani! Sa fiti fericite si iubite fetelor!

Si eu am vrut sa zic sa intre cineva sa corecteze titlul, ca eu nu stiu parola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Vas ce dulceee este!
Vreau si eu! Ioana mergem amandoua sa sarim cu parasuta?
Ella cum e la Londra?

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani Ella!
Vas ce scumpel e puiul! Eliza e o frumusica! Refacere rapida! Te asteptam cu impresii de proaspata mamica 2! Asa-i ca-i fain?!
De pe 1 martie o diversific pe Maria. Am inceput cu supica. Azi a papat mar ras si piure de cartof dulce. E mancacioasa si vesela!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Mada, mergem cu parasuta cum nu, dar peste 2 luni, acum astept sa vad daca fac varicela Tu ai convins sotul, acum trebe numai sa te dai cu parasuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare,,

Ioana& Madalina, sunteti totale..zbor placut ca pregatirile sunt intodeauna magice.

Pacalicii mei, ca toti pacalicii din DE sunt in febra Carnavalului. si, pt prima oara David a probat costume, pt ca dupa cum v-am spus..nu probeaza nik nou, chiar daca e veki. O peruca a pus-o 1 secunda si a dat-o rapid jos, in schimb el supermam..

Ieri, dupa cum precizam am avut controlul de 4 ani.
la tema: sa deseneze o casa si un om nu a vrut a facut un cap si un copac cu mere.
la tema auz, am ramas surprisa cu cate atentie a ascultat sunetele din casti si indica urecke..apoi a pronuntzat cuvintele numai ca uneel au denumire, inca numai in ro ( soricel, chilotzei :)

Cu limbajul e clar in urma..as zice stam prost la capitolul asta, dar e foarte stapan pe el, a ascultat comezile si le-a executat..
Cel mai mult l-a ajutat sa il duc, zic io..la sport si la inot. dar faptul ca nu isi poate exprima bucuriile si supararile ii creaza neplaceri.
Robert a fost ieri la o expozitie organizata in Speyer si a ramas surpins la probarea diverselor costume ce grea era o casta din metal pt un soldat. Aseara i-am gasit dormin, era 8.15 dar de dimineatza la 6.30 erau deja in verva care ce si cum sa povesteasca. de ziua de ieri.
azi o luam iar pe traseu cu sportul..si am scris deja la o tipa daca ar putea sa faca cu R engleza. Pana merge la scoala altfel invata si acumuleaza. Sa vad ce-mi raspunde. (am gasit anuntzul la scoala)

sper sa se mai relaxeze lucrurile la birou ca am avut o perioada tare aglomerata si o sa incerc, nu stiu daca reusesc sa imi iau marti in fiecare sapt cate o zi de concediu..ca nu apuc sa fac cum trebuie temele si altfel arunc banii pe geam..

Liviana, acu ai disparut tu?

tare as mai vrea sa citesc si io impresii

P.s. pt fetele din DE: io am gasit inca la aldi, marti e drept costume de Fasching cu 1,49 si am luat toate modele din stoc, ca anu trecut am luat rapid, cum au aparut dar cu 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Irinelul, multzam de sfat, dar Robert o sa fie in clasa cu pretenul lui. Asta a fost dorintza lor. Io l-am intrebat pe R, individual si mama lu nicolas asemenea. Ei sunt impreuna de la cresa, sept 2006, este inca o dragoste cu nebadai, dar asta nu l-a impiedicat pe R sa isi faca noi preteni. R discuta si cu lumea din statia de tramvai, deci conctactul social (kontaktaufnahme) e un Atuu-urile lui. Si, chiar daca vor fi in aceeasi clasa io il consider capabil pe R sa faca cum doreste el. Intotdeauna sunt situatii de pretenii dar io nu ii pot impune ceva, asa ca l-am ascultat. Pur si simplu m-as fi simtit ca parintzii pretenilor mele, a caror interzicea sa isi faca un anumit preten, ca oricum relatia lor era sortita cu un deznodamant nu tocmai bun. Mai bine ii las pe ei sa decida ce vor face..

R cand e intrebat care-i pretenul lui cel mai bun: evident ca Nicolas, celalat daca stie ca R e bolnav ii aduce o jucarie si o lasa in cutia postala, o pune pe ma-sa sa ii scrie lu R, cand noi suntem in romania sau de ziua lui, e nascut acu pe 17 martie, parintzii merg sau organizeaza ceva , anu trecut au fost la circ, si dorintza lui a fost sa vina si Robert, alaturi de mama tata si sora lui mai mare
de altfel, noi stim ca nah am experimentat si noi, pretenii care pus si simplu s-au stins pt ca odata cu cresterea in varsta am avut alte preocupari..alte interese..etc dar altfel, ne-am fi intrebat mereu..cum ar fi fost daca..

si chiar e rau sa ai drept cavaler la nunta pretenul tau de la cresa?!
adika nu inteleg de ce sa intervin..negativ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Ce bebelus scump si cum sta la surioara lui in brate

Mergi la inceput