Lucas, bebe de Prettysunshine a plecat la cer

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

condoleante parintilor...odihneste te in pace,suflet nevinovat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Condoleante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Pretty sincere condoleante si din partea mea si ma alaturi fetelor in rugaciuile lor pt sufletelul Lucas dar si pt tine
Courage nu esti singura.
Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Condoleante, Ingrid. Dumnezeu sa-l odihneasca pe Lucas si pe voi parintii sa va intareasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Multumesc tuturor pentru condoleante,insa mie Dumnezeu nu-mi poate aduce nicio consolare,fiindca ori nu exista ori s-a jucat cu sufletul meu timp de trei luni.Si in niciun caz nu poate sa-mi dea putere sa trec peste ceva care s-a intamplat din cauza lui.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

imi pare sincer rau sa aud ca asa o mare nenorocire s-a abatut si asupra voastra, sincere condoleante, pt ca de durere, o cunosc, am trait-o si o traiesc in continuare... stiu ca durerea acum este imensa, si inca ce e mai rau nu a trecut inca, desi tu acum poate ca ai o alta parere, stiu, cunosc pasii, cunosc durerea si neputiinta... despre Dumnezeu, stiu ca exista si stiu ca nici nu s-a jucat cu sufletul tau, cred ca suntem doar prea mici ca sa intelegem de ce si poate necredintya noastra ne face sa ne intrebam asta

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

imi cer scuze ca scriu asa, am probleme cucalculatorul....imi doresc sa lasi timpul sa treaca, numai asa, in timp te vei obisnui cu gandul ca puiul tau traieste altcumva, traieste cu ingerasii si e alaturi de voi, va vegheaza!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Sincere condoleante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

uitandu-ma putin prin forum am descoperit ca alti 2 copilasi au devenit ingeri... anul acesta . iar ceea ce scrie abramburika
aici despre Gabriele, este mai mult decat incredibil http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160059&whichpage=9

celalalt copilas e Bela, care toata viata ei , cred ca avea 6 anisori deja , a trait numai in spital.. in clinica St Luc am intalnit-o pe mama ei, nu am avut curaj sa cer sa o vizitez pe bb .. pentru ca sa nu-i dau vreun microb din greseala ... am admirat aceasta familie pentru curajul de a o adopta pe bela, un copil bolnavior... si e cumplit sa stii cat de mult s-au chinuit cu totii, ca in final sa ramana doar cu amintiri :(

e infinit de trist ce se-ntampla cu copiii ... si de ce Dumnezeu alege asta... insa fetelor, nu va lasati credinta in Dumnezeu deoparte.. in fapt asta trebuie sa va mai ramana ca sa puteti continua, credinta in Dumnezeu ca va fi bine , ca bebelusii sufereau prea mult .. iar acum le e bine

nu ''cheltuiti'' energie intrebandu-l pe Dumnezeu de ce a facut asta, mai degraba ''investiti'' energia in ceea ce veti face de acum incolo.... desigur, o sa-mi spuneti ca e usor sa spui asta... asa din afara... complet... insa e un sfat bun, luati in calcul asta va rog
Dumnezeu sa va ajute

imi pare sincer rau :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina84 spune:

draga Ingrid imi pare rau......nu inteleg de ce mamele trebuie sa treaca prin asa ceva eu m-am rugat pentru Lucas dupa ce am citit primele randuri scrise de Ayla....offf!!!!!!!! nici nu am cuvinte acum pentru ca e p[rea greu....cuvintele sunt prea sarace.....dar vreau sa sti ca stiu ce simti, eu nu cred ca voi trece vreodata peste moartea Anei si acum imi aduc aminte si cum mirosea....si....simt ca nu ami suport dar vreau sa-ti spun si ca ei cu siguranta sunt ingerasi si ne vor ghida pasii de acum inainte toata viata noastra si chiar daca durerea nemarginita ce o purtam nu va disparea si nu va inceta niciodata totusi eu cred cu aceeasi tarie ca odata...candva....Dumnezeul ne va mangaia si pe noi...macar putin.

nu am mai intrat de mult aici pe site nici macar sa urez mamicilor Paste fericit pentru ca exact acum de Pasti Ana ar fi implinit 4 luni de zile si mi-a fost greu....foarte greu.....si azi parca am simtit ca trebuie sa intru si ma doare sufletul ca am citit ca Lucas s-a facut ingeras....desi uite ce ciudat suna.....

te imbratisez si vreau sa sti ca pe forumul organizatiei EMMA
http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame vei gasi mamici deosebite de ingeras si pe mine m-au ajutat enorm. da, stiu nimic nu mai conteaza si oricum nimeni nu te intelege cu adevarat si nu te poate ajuta pe deplin, dar mamicile de aici sunt intr-adevar deosebite si stiu prin ce treci

Mergi la inceput