Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (186)
Raspunsuri - Pagina 19
Lorich spune:
Am tras cu ochiul si am aflat:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strumphitza Martisor drag si scump, Sofia, a venit!!! o frumoasa de 3600. La Multi Ani de martisor, o primavara fericita!!! |
Felicitari mami drag!!! Sa-ti aduca numai bucurii !
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Alysh spune:
Felicitari si aici, draga MSBB! Sa va fie viata in 4 usoara si fericita! Multa sanatate!
Luminel spune:
Urez si aici bun venit pe lume lui Sofifi mic (dar grasunic
)!
MsBB, recuperare rapida si zile linistite!
Lauraaaaa, ma bucur pentru voi, sper sa va iasa planul! ar fi minunat sa stati toata familia asa de aproape! 
Alysh, sigur, cu mare placere
Ylari, imi pare rau de Eva cu kk, dar nu stiu cu ce sa te ajut, Cris n-a avut probleme cu constipatia decta foarte rar!
Dani, sanatate!
Sper ca ati primit cele mai frumoase martisoare azi! O primavara frumoasa si linistita sa aveti!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
PRAG spune:
Felicitari, MsBB! Bine ai venit Sofia! Sa ai o viata frumoasa si cu multe bucurii!
Feteleor, va doresc o primavara frumoasa, si azi multe flori si martisoare!
La noi s-a uitat de treaba asta, n-am primit nici o floricica, doar tata ce si-a mai adus aminte de mine si mi-a trimis o felicitare
YLARI spune:
Bun venit pe lume Sofia scumpa!
MsBB felicitari scumpa noastra!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PRAG Felicitari, MsBB! Bine ai venit Sofia! Sa ai o viata frumoasa si cu multe bucurii! Feteleor, va doresc o primavara frumoasa, si azi multe flori si martisoare! La noi s-a uitat de treaba asta, n-am primit nici o floricica, doar tata ce si-a mai adus aminte de mine si mi-a trimis o felicitare |
Prag, imi pare rau, iti ofer un martisor virtual, un cosar care sa-ti aduca noroc si te imbratisez cu mult drag.

YLARI spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Danicris
Prag, imi pare rau, iti ofer un martisor virtual, un cosar care sa-ti aduca noroc si te imbratisez cu mult drag. ![]() ![]() Dani, mami de dongonel Vlad 23.06.2008 si dongonica Andra 31.03.2010 |
Ce dragutza esti tu, Dani!!!! Mi-au dat lacrimile, zau... asa m-ai impresionat cu cosharu ala... uite o
si de la mine ptr tine, mami drag si scump!YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE

BUN VENIT SOFIFI!!!!
Sa fii fericita, iubita si ocrotita!
de dongonel Vlad 23.06.2008 si dongonica Andra 31.03.2010