Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (186)
Raspunsuri - Pagina 17
PRAG spune:
Buna fetelor!
Ce de vesti aici! Hai sa incep cu felicitarile!
Ylari, casa de piatra! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti mereu! Sanatate multa Evei! Te rog, pune si pentru noi o poza, doua!
Laura, felicitari pentru decizia cu casa! Va fi super sa fiti asa de aproape!
Luminel, felicitari pentru noul job!
Mai erau si alte felicitari? Hai sa spun Magne, felicitari pentru atitudinea ta relaxata! Simonix, ce frumoase ginduri!
Alysh, ce sperietura! Asta e si cosmarul meu, mai ales cum aici casele sunt din lemn practic.... Si cunosc pe cineva care chiar a patit-o! Bine ca sunteti bine! 
Doloress, ma bucur ca ati fost mai bine, sper sa scapati si de conjunctivita! Acomodare usoara dupa plecarea bunicii, iti va fi un pic mai greu... Pupici si voua.
Despre noi, toate la fel. Am avut un weekend linistit. Am iesit doar ieri, la un party cu copiii, a fost distractie mare. In rest, nimic notabil.
Va pup pe toate! Un martie plin de flori si caldura!

MsBB, miine e ziua cea mare! 

si 

. Nastere si recuperare usoara! Si o bebelusa sanatoasa si dulcica! China, sa ne dai de veste, tu precis vei afla repede!
gabitzam spune:
Maine vine martisorul pentru MsBB?? Woaaaa, sa mai bagam un rand de motzate 

Adriana, natere usoara !! Sa ne dai cumva de veste, tu sau vecinica Georgiana, plz.
Laurita, Doamne ajuta sa va iasa cu casuta!
YLARI spune:
Mi-am adus aminte: florile si lumanarie sunt made by piggy si au fost su-per-be!!!!! Merci piggy 
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Lorich spune:

HAI MSBB!!!
HAI SOFIFI

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Magnetism79 spune:
Deci sa bagam un rand de motzate pt MsBB!!!!!!!!!!!!!!

Draga noastra sa ne tii a curent !!!!
Mami de Bogdanici Pogonici
Alysh spune:
Buna seara,
Zi grea azi! am adus-o pe strabunica sa ma ajute si ea a venit saraca bolnava crunt, drept care l-am ingrijit pe Luca in urlete dupa mine non stop, pe strabunica bolnava, am alergat la viitoarea gradinita a lui Vlad (asta fusese de fapt motivul pt care o chemasem, a tb sa aranjez pt gradi din toamna si a fost f greu de prins un loc), apoi operatia soacra-mii, extrem de grea, i-au extirpat la greu de la axila, din zona claviculara, de deasupra sanului, nu mai pridideau chirugii, a fost terifiant, ca sa-l citez pt unul dintre ei. Prin grea incercare trecem, de fapt ea, si noi pe langa.
Ylari, te-am adimirat in poze, ai fost o miresica de nota 20! Bravo, sa va fie de bine, sa fiti fericiti!
Laurita, bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, ma bucur din suflet pt voi, asta da, e o mare realizare, sa fie intr-unceas bun si sa va simtiti exceptional in noua casuta!!!
Simonix, da, sunt de acord cu tine. Fiecare cum simte, important e sa nu incepi sa te invinovatesti! Mie imi plac si serile noastre romantice, dupa ce se culca copilasii si papam bun si stam de vorba la un pahar........mor dupa ele.
Sanatate multa, imi pare rau sa aud ca raceala inca persista la tine.
Dani, cam asa simt si eu referitor la statul acasa.....la mine e ceva contradictoriu in sensul ca atunci cand ma vand in fata faotului implinit incep sa dau inapoi, incep sa regret timpul pe care nu mi l-as mai petrece cu Luca, ma intreb daca merita, etc. Sunt sucita rau. Cert e ca m-am plictisit rau acasa, m-am saturat de rutina asta, desi savurez la maximum fiecare moment cu Luca si Vlad, fiecare progres, fiecare zambet, fiecare tandrete, le ador si nu vreau sa le pierd dar.....poiate la mine e si faptul ca nu ma asteapta jobul cu bratele deschise, tre' sa caut un altul , nu stiu daca voi gasi si incertitudinea asta ma omoara....vom vedea. Bafta si tie!
Magne, la Vlad am avut pediatra privata, imi venea acasa cand o chemam si costa 100 de ron vizita. F buan de altfel. Acum cu 2, am renuntat, mergem la medicul de familie sau la spital dar noroc ca nu prea am avut nevoie, multumesc lui Dumnezeu! Am senzatia ca nu merita deloc clinica privata.
Doloress, offf.........desi am lesinat de ras la faza cu "nu i-a dat decat un picior in burta"

In privinta slabitului, cred c-am mai spus, n-am tinut nici un regim pt ca pusr si simplu nu aveam timp, am renuntat o periooada la PAINE, DULCIURI, CARTOFI (desi cartosi mai papam uneori in ciorba,m deci numai fierti), adica ziua mea se compunea din :
- mic dejun: sunca de praga cu rosii, branza cu rosii, oua cu rosii si branza
- pranz: gratar cu salata
- cina" masline, felii de sunca de praga goale
intre mese: mar gol cu cascaval
multa apa
Cam asta e. Acum am inceput sa mai adaug dulciuri din pacate. Dar vreo 5-6 luni nu m-am atins. Bafta si intreaba-ma orice cand ai nevoie.
Fug sa=l iau pe Vlad din baie si maine revin cu motzate pt MSBB
Va puup
YLARI spune:
Alysh sanatate multa multa soacrei!
MsBB niste prafuite si de la mine 

POZE
YLARI spune:
Fetelor, mai este vreun copilash constipat pe aici? Deci nu mai pot, sunt cu nervii, toate gandurile alea rele vin in capul meu... Acum 2 joi a apucat-o pe Eva kkrea dar cu urlete, tzipete si tot tacamul (nu mai patzisem de luni bune asa ceva) am ajutat-o si a reusit sa faca un kk mare. Boon. De atunci am rebagat ceaiul de musetel (iaurt ii dadeam oricum unul pe zi) mere, suc de portocale, etc. Si de la kkrea aceea numai cu supozitor la 3 zile a facut iar ultimele 2 dati a facut destul de putin in comparatie cu cat a papat, de exemplu. Noi azi am fost la control si i-a palpat si burtica a zis ca e ok, un pic meteorizata (adevarul e ca trage partzuri uneori, dar nu exagerat). Banuiesc ca daca ar fi fost ceva simtea doctorita la mana, nu? Of, sunt disperata
Cum naiba nu reuseste sa faca un kkt? Nu inteleg, pe bune, uneori am impresia ca doar se incapatzaneaza sa nu faca, efectiv. Acum e pe wc aproape de o ora...
i-am pus supozitor si a facut supozitorul si un piiiiiic de kk cat jumate de degetul mic.
POZE
cleo78 spune:
uof, danicris, insanatosire grabnica, si pupaturi la toti! Io si mara ne-am dres, a ramas o tuse reziduala, la care dau cu sirop de patlagina, frectii de pulmex etc. dar tati e la pat.
Ylari, si eu ma simt tare vinovata cand e cupilu bolnav si nu ma pot ocupa de el. Si plange dupa mamiiii...
Magnetism, iti recomand mai mult varianta asta, cu chemat dr acasa. Si pt drumul tau, si pt copil, etc. e o perioada cu epidemie crunta.... chilotei de bumbac cu plastic: de la Mathercare, 60 lei 3 perechi, se numesc: chilotei de antrenament. Nu ti-i recomand insa noaptea - ca nu fac fata - mara face pipi zdravan, aia is de zi, cand se scapa un pic si isi da seama si apoi tine restul sa il duca la oala. Si pana la urma, ce te deranjeaza ca are pempers noaptea? Vine vreo gagica la el in vizita? De venit nu vine Mara, si cand va veni - te anunt din timp sa va pregatiti; asa ca lasa-l asa, pt 1 pampers pe noapte, cat fol. - nu te agita. E posibil sa doarma f. profund, si inca sa nu se simta cand vine, plus ca noaptea dorm mult, copiii inca nu au vezica asa de mare si decat sa se trezeasca si sa iti ceara la oala si sa te trezeaSCA... zau, lasa-l cu pempers. Cand o sa vezi o perioada ca e pempersul uscat in fiecare dimineatza (io zgarcita, in diminetile alea, refolosesc pempersu in seara urmatoare) - atunci o sa fie el pregatit. Si oricum vor mai fi accidente, asa ca mai bine dai banii pe un pempers decat sa te trezesti sa schimbi copilul etc.
Belleane, furam racite amandoua, dar zdravan... eu ama vut cele mai proaste teste pulmonare de pana acum (pef-u parca, 51%), si pana la metrou, desi am mers incet, gafaiam ca in sarcina.... dr-ul mi-a marit doza de cortizon, iar ma iau depresiile si insomniile...
Fetelor, un martisor frumos miine, multa sanatate la voi si puiutzi, si seninatate.
scot prafuitele, 

HAI SOFIFI 

Doloress spune:

HAI MSBB!!!

HAI BB SOFIA!!!

Te asteapta surioara!!!

ALYSH - merci pentru trucuri, si eu tot asa aveam de gand, sa o las mai moale cu carbohidratii si dulciurile, si asa am predispozitie catre diabet. Oricum 3 luni am fost la regim si am fost OK, acum mi-am facut de cap, de vreo saptamana, dar vreau sa ma fac la loc fata cuminte.
Multa sanatate soacrei!
EDIT - YLARI, imi pare rau de constipatie... noi am avut de vreo doua ori problema si a trecut de la sine. La voi nu exista fibre - prafuri (gen Metamucil)? Cica ar face minuni.