Pufi de ian-feb 2010 (221) - LMA Decenuela!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Eu am inceput sa ma uit de concediu ptr la vara, vreau sa schimb prefixul pe malul marii ...
Ma gandeam sa mergem in Bulgaria initial, dar cred ca ajungem in Grecia pana la urma, abia astept ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Dece te-ai uitat pe mail-ul comun?

e ceva dragutz , daca aveti timp trageti un ochi

pui mic

multumesc...multumesc mult....arunca si tu cu pietre....stii doar ca din orice mi se umfla ranza....tocmai de ziua mea mi-ai pus gand rau....multumesc inca o data

iti doresc...tot ce-mi doresti tu mie...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Xela vrem si noi dinti!
Ce super...aveti deja o gramada. Tin sa mentionez ca atunci cand am citit mesajul pt dece am stiut exact la ce te referi si nici nu am obs incurcatura. Sunt de-ale noastre si aventu si avenu.

Tomaca zic si eu cand o sa inceapa Tudorelul sa mearga o sa mai piarda din pernute. Verisorul pufulete este si el mai solid, plus ca mananca toata ziua (orice), nu-i sta gura, dar nu arata gras pt ca face si multa miscare. El are aproximativ 13 kg iar acum 3 luni cand a inceput sa mearag avea vreo 12-12,5. Nu zic sa-i dai barni sa pape dar poate dupa ce-si da drumul la mers mai capata si el o fainoasa.

Si vroiam sa zic ceva (nu vreau sa supar pe nimeni)...mie budinca Paula mi-a ramas intiparita in minte ca o chestie plina de e-uri. Poate gresesc, dar daca va uitati pe eticheta si sunt ingrediente ok sa-mi ziceti si mie, macar cat sa-mi schimb parerea despre ea.

Mai am o problema....mi-am dat seama (de multa vreme) ca folosesc excesiv "eu" cand va scriu. Nu stiu care e treaba, incerc sa ma dezvat, poate are Ayanna vreo explicatie.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

chiar n-am observat, nu mi-a sarit in ochi niciun eu... de ce vrei sa elimini un "eu" sanatos si de bun simt?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Oricum, am constatat ca bodies de 74-80 cm sunt 3 sferturi la maneci si cu un mare decolteu si cosmonautul ii cam arata picioarele. Eu care atunci cand l-am luat credeam ca il are si la anu'.

Cat despre budica, eu nu iau nici pentru noi.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Deci aici cred ca rade si Mirela si se gandeste la fel ca mine: la barbate-miu care ma intreba iarna asta de ce ma uit dupa cosmonaut ptr Yannis, ce nu-l are pe cel de anul trecut? (0-3luni care intr-adevar ii era f mare anul trecut dar sa ii vina la 10-12 luni...

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Sondaj:
Si ai vostri pufuleti sunt craciti?
al meu mi se pare ca e prea de tot..........
oare sa semene cu mine si cu tati?
noi tot asa am fost.............apoi am mai crescut si a mai diparut dar nu de tot..............
i-am dat si Ca.......

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

putin... cat sa-si tina echilibru la mers
Fratele meu a fost fffff cracanat, era si dolofanel, dar si-a revenit in timp, e ok acum la 40 de ani

pui mic

ce inseamna cracit? poate cracanat? pt ca cracite sunt toate cand desfacem picioarele...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Eu am inceput sa ma uit de concediu ptr la vara, vreau sa schimb prefixul pe malul marii ...
Ma gandeam sa mergem in Bulgaria initial, dar cred ca ajungem in Grecia pana la urma, abia astept ...

Si noi si noi! Noi mergem cel mai probabil pe insula unde ne-am casatorit! la fel ca si anul trecut (1 data) si ca si acum 2 ani (de 3 ori) dar nimic nu se compara cu insula aceea
Probabil ca m-a vazut al meu cat de legata sunt si a luat si o casuta deh sa investim si noi banii (a se citi ratele ). De pe insula asta e mama lui dar casa batraneasca nu mai exista...a lasat-o mama lui surorii ei si sora (care are acum Altzhaimer) a trecut-o pe numele unui nepot, deci noi cand mergem acolo stam la o casuta inchiriata cu anul (chirie mica, obtinuta prin rudele de acolo) dar mai bine platesti hotel decat sa platesti chirie lunara (tot anul) ptr cateva saptamani in vara. Si de aceea acum o sa avem casuta noastra, cuibusor de ....pensionari ca pan la pensie nu vad sanse sa petrecem mai mult de cateva saptamani pe an acolo. Dupa ce o mobilam/amenajam probabil ca o vom inchiria la prieteni . Daca te pui bine cu mine iti fac reducere

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

fetele am pus in album cateva poze cum a aratat masa de valentine's day

iar ma omori?

Sa-mi faca si mie cineva un rezumat sa trec mai usor peste.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

a fost asa:
- rata cu portocale
- crema de zahar ars
Si masa aranjata cu lumanari, inimioara,sampanie...

V-am pus pozele ca sa va arat de ce nu am intrat ieri pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Sondaj:
Si ai vostri pufuleti sunt craciti?
al meu mi se pare ca e prea de tot..........
oare sa semene cu mine si cu tati?
noi tot asa am fost.............apoi am mai crescut si a mai diparut dar nu de tot..............
i-am dat si Ca.......

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Initial nu am inteles ce zici tu acolo , ce inseamna cracit?
Apoi mi-am dat seama....nu toti copii sunt cracanati. Dar sigur se repara / se indreapta cu varsta. Stai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Alexutzza mishto si olitza asta, dar sincer pe mine m-a impresionat olitza care i-a luat-o Cris.d Emei cadou de craciun, poate reuseste sa intre sa ne mai arate care e, eu salvasem linkul dar mi-a reinstalat windows-ul si am pierdut tot
Ele ce frumos povestesti tu de Isa acolo , se mai joaca cu catzelul?
Si voi nu asteptati sa fitzi intrebate ca sa povestitzi de puiutzi - de fiecare data cand citesc imi sunt atat de dragi, chiar daca nu raspund de fiecare data, doar i-am vazut cum cresc in album, cred ca stim mai multe despre pufuleti noi decat multe din rudele apropiate...
Lucia esti perfecta : mama model,sotia model si iubita model
La noi e frig si ninge usurel...Azi am facut ghiveci de legume, si pentru ea si pentru noi, si am nishte inimi si pipote sa-i fac o mancarica lui sotior, sa mai schimbam si noi mancarea ca nu stiu ce sa mai gatesc

Mergi la inceput

Noi am facut vaccinul... vaccinurile... si am intrebat de Prevenar si mi-a zis ca e optional si daca il vreau sa mi-l cumpar... nu, mersi, nu ma complic cu vaccinurile optionale... alea obligatorii sunt suficiente, sa zica mersi ca le dau copilul la impuns...

si vom face analize (sange, urina)... ne-a dat trimitere cu diagnostic ITV? sau ITU? cu semnul intrebarii subfebrilitate recurenta... si de vigantol si calciu si fier mai vorbim dupa ce facem analizele.

M-am plans ca nu i-a iesit nici un dintisor desi a facut febra 40 si doctorita m-a contrazis ca de fapt i-au iesit 2 incisivi, inca nu se vad ca sunt chiar sub gingie...

Sper sa fim clean la toate analizele!

Mergi la inceput