Pufi de ian-feb 2010 (221) - LMA Decenuela!
Raspunsuri - Pagina 7
simplicity spune:
Si eu ii dau budinca la Ariana,dar facuta de mine,ma rog lapte plus praful de budinca(care are si ala e-uri
) si fara zahar
Ariana iar are febra,of maselutele astea 
Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."
tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Xela vrem si noi dinti! Ce super...aveti deja o gramada. Tin sa mentionez ca atunci cand am citit mesajul pt dece am stiut exact la ce te referi si nici nu am obs incurcatura. Sunt de-ale noastre si aventu si avenu. Tomaca zic si eu ![]() cand o sa inceapa Tudorelul sa mearga o sa mai piarda din pernute.Si vroiam sa zic ceva (nu vreau sa supar pe nimeni)...mie budinca Paula mi-a ramas intiparita in minte ca o chestie plina de e-uri. Poate gresesc, dar daca va uitati pe eticheta si sunt ingrediente ok sa-mi ziceti si mie, macar cat sa-mi schimb parerea despre ea. ![]() Mai am o problema....mi-am dat seama (de multa vreme) ca folosesc excesiv "eu" cand va scriu. Nu stiu care e treaba, incerc sa ma dezvat, poate are Ayanna vreo explicatie. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
A pierdut deja din pernute, mai putin din falcutze care prospereaza (de'seamana cu mama-sa
...Oricum, am constatat ca bodies de 74-80 cm sunt 3 sferturi la maneci si cu un mare decolteu si cosmonautul ii cam arata picioarele. Eu care atunci cand l-am luat credeam ca il are si la anu'

Cat despre budica, eu nu iau nici pentru noi.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa
xela_07 spune:
| citat din mesajul lui tomaca Faza cu avent, hihihi! Gura pacatosului... Numai biberoane umbla prin cap. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Povestea Trandafirasului Raisa |
Pai da detalii, ce reclama, ce ursulet ... sa vada si ochiul meu
tomaca spune:
| citat din mesajul lui lucia2000 fetele am pus in album cateva poze cum a aratat masa de valentine's day ![]() Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
iar ma omori?
Sa-mi faca si mie cineva un rezumat sa trec mai usor peste.
Povestea unui Dor

tomaca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
Pai da detalii, ce reclama, ce ursulet ... sa vada si ochiul meu |
Cel de la Barny
Povestea unui Dor

Beatrice1982 spune:
| citat din mesajul lui miremia Bea am vazut maselutele lui Ivan, saracautul cred ca-l supara tare. ![]() Plateea de ce ai mutat albumul lui Bbto? ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
daaaaaaaaa..........

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
tomaca spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Tomaca La mine la mine coletul!!! ca si Yannis are numai 9 kg la 75 de cm si il indop cu biscuiti si cereale si paine (pe cat se poate ca vreau sa manance si mancare cu vitamine , proteine etc de Yannis |
Cred ca-i trebuie o cura cu Tudor vazandu-l cand se infige la mancare.
Povestea unui Dor

xela_07 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui danasor
et moi aussi.... ca sa nu se lungeasca prea tare ![]() ![]() ![]() pui mic |
Doamne ce mai interpreteaza femeile astea
tomaca spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui xela_07
Doamne ce mai interpreteaza femeile astea ![]() |
De pus la dosarul ce gandesc femeile ...

Povestea unui Dor

danasor spune:
| citat din mesajul lui simplicity Si eu ii dau budinca la Ariana,dar facuta de mine,ma rog lapte plus praful de budinca(care are si ala e-uri ) si fara zaharAriana iar are febra,of maselutele astea ![]() Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult." |
Avea Dece o retzete de budinca buna si usor de facut, eu ma feresc de prafuri...

Arianei sa treaca repede febra, dar cine e fetitza frumoasa cu dintzisori???

ca si Yannis are numai 9 kg la 75 de cm si il indop cu biscuiti si cereale si paine (pe cat se poate ca vreau sa manance si mancare cu vitamine , proteine etc
de